"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Inversió de l'Estat a la nostra comunitat.

psm-pollenca | 25 Abril, 2017 08:18 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Un any més, l'estat segueix considerant les Illes com un territori que no mareix un tractament digne, seria bó que els membres del PP, però també els del PsoE haurien de considerar que el seu partit està maltractant les ciutadanes i els Ciutadans de les Illes.

 

 

PP balear: recomposició o descomposició?.

psm-pollenca | 18 Abril, 2017 08:07 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 Article de David Abril.

La cohesió de la dreta és un mite que passa per la seva hegemonia en la gestió del poder, i això a les Illes ara no és possible, perquè el PP no havia estat mai tan desplaçat del poder i dels centres de decisió institucional com ho està ara, tot i que des de Madrid es comanda molt més del que ens agradaria, des del punt de vista de les grans decisions polítiques.

Per això la «victòria» de Company és una victòria no sé si amarga, però sí a mitges, on un 70-30 és potser millor que un 60-40, però deixa igualment un panorama desolador a la nova direcció d’un PP que ja ni tan sols no es planteja integrar els «perdedors». Company ha guanyat, però la direcció del PP de Rajoy hi ha enviat una representació discreta, no fos cosa que la sang els esquitàs. El 30% del partit més fort a les Illes i a l’Estat diu coses ben diferents de les que diu l’equip guanyador, a qui els de Bauzá ha lligat en campanya a la corrupció, el catalanisme i la manca de democràcia interna.

 

 (Segueix)

Les mesures de protecció del fons marí, funcionen.

psm-pollenca | 14 Abril, 2017 10:12 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Les reserves marines de les illes Malgrats i del Toro incrementen les seves poblacions de peixos gràcies a les activitats regulades i a la vigilància.

 

Les Reserves Marines permeten regular els usos i l’explotació des recursos marins, amb l’objectiu d’incrementar la regeneració natural d’aquests recursos i de conservar els ecosistemes marins més representatius.

En el marc de la sisena reunió de la comissió de seguiment de les reserves marines de les illes Malgrats i del Toro, a la qual han assistit, a més dels representants de la Direcció General de Pesca i Medi Marí i de l’Ajuntament de Calvià, representants dels pescadors professionals i recreatius, dels centres de busseig, dels clubs nàutics i de la Societat d’Història Natural de les Balears, s’ha constatat a partir dels resultats de les darreres campanyes de seguiment dels peixos , un augment molt significatiu de biomasa dels peixos, que ha arribat als 49 Kg de peix per 250 m2 a l’illa del Toro, inaudita, la més gran mai registrada al Mediterrani espanyol, i de 12 Kg /250 m2 a les illes Malgrats, mentre que a les zones control, ubicades al cap Andritxol i al Rajolí (fora de la reserva) no supera els 2,5 Kg/250 m2. A més, mentre que les Malgrats donen símptomes de saturació (no hi ha canvis des de 2006) al Toro es continua incrementant la biomassa de peixos i el 2016 encara no s’hauria assolit el punt de saturació.

 

 (Segueix)

ABRIL: “EL PP TORNA CONDEMNAR LES ILLES A LA COA DE L’ESTAT EN INVERSIONS”.

psm-pollenca | 11 Abril, 2017 08:08 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Amb els Pressupostos Generals de l’Estat 2017 es veurà si Company lidera un PP que pensi en les Illes Balears.

 

Hem passat de la penúltima a l’avantpenúltima posició en inversions territorialitzades, mentre el pressupost de defensa per compra d’armament puja un 32%. “Hi ha diners per armes, però no per mantenir serveis públics bàsics”, ha denunciat el portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril.

“Només som una màquina de fer diners per a l’Estat, i no hi ha correspondència en aquesta relació”, ha assenyalat Abril qui posteriorment ha assegurat que la formació ecosobiranista “esmerà aquest projecte de Llei a través dels nostres companys de Compromís al Congrés, i els diputats del PP balear i de la resta de partits amb representació s’hi hauran de pronunciar.Ara es veurà si Company lidera un PP que pensi en les Illes Balears”.

 

 (Segueix)

MÉS PER MALLORCA FA PÚBLIQUES LES FACTURES DE LA CAMPANYA ELECTORAL RELACIONADES AMB REGIO PLUS.

psm-pollenca | 08 Abril, 2017 08:07 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

MÉS per Mallorca manifesta:
1.- El nostre compromís amb la transparència i tal com ens hem compromès, penjam totes les factures de les campanyes electorals de maig de 2015 relacionades amb RegioPlus Consulting.
2.- Aquestes 3 factures són una per a coordinar i dirigir les eleccions municipals (14.441,57€), una per a les eleccions al Consell (15.801,39) i una per a les eleccions autonòmiques (17.209,83€). El total d’aquestes factures és de 47.452,79€.
3.- La feina es va fer i es va pagar.

MÉS per Mallorca posa a disposició de la ciutadania els contractes assignats.

psm-pollenca | 07 Abril, 2017 08:04 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Posam a la disposició de tothom el resultat dels encàrrecs que aquests dies s’han posat en qüestió en alguns mitjans de comunicació. Volem subratllar que aquests estudis han estat encarregats de manera legal, s’han duit a terme de manera professional i s’han abonat o s’abonaran de manera correcta, seguint els sistemes interns de control de cada administració.

Defensam que la feina era necessària i es va realitzar correctament, i la posam a l’abast de tothom perquè cadascú la pugui valorar per si mateix.

Estudi tècnic sobre el públic de l’OSIB per a millorar l’augment d’abonats

Servei promotor: Consorci per a la Música de les Illes Balears (OSIB). Direcció General de Cultura. Conselleria de Transparència, Cultura i Esports. Govern de les Illes Balears.
Tipologia del contracte: Contracte menor.
Import: 17.500,00 € + IVA
Empresa adjudicatària: Consultores de Políticas Comunitarias. CPC.
Descripció: Estudi encomanat per l’Orquestra Simfònica, amb l’objectiu de conèixer i identificar el seu públic potencial. Els resultats de l’estudi han permès doblar el nombre d’abonats, ja que s’ha adequat la seva oferta a les necessitats i demandes d’aquest públic objectiu.

Els resultats es poden consultar AQUÍ: http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=2889626&coduo=138854&lang=ca

 (Segueix)

Cala Carbó, per exemple.

psm-pollenca | 04 Abril, 2017 08:02 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Article de Biel Vicens:

Aquesta setmana hem conegut la darrera decisió dels tribunals de rebaixar radicalment la indemnització que pesava com una llosa sobre una de les cales més emblemàtiques de Mallorca, Cala Carbó. Tant el TSJIB com el Suprem ja havien rebaixat substancialment les expectatives de les principals promotores i havien confirmat, una vegada més, que en matèria de protecció territorial no procedeix indemnitzar les expectatives creades (lucre cessant), sinó les despeses realment executades.

Una tesi sens dubte encoratjadora en una illa massa addicta a l’especulació i als doblers fàcils. El resultat, en aquests moments, és que els gairebé 140 milions d’euros que reclamaven promotores i propietaris per a uns terrenys que varen estar abandonats anys interminables s’han transformat en 1,8 milions d’euros efectius.

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb