MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç - PSM
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Pollença en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

MÉS per Mallorca posa a disposició de la ciutadania els contractes assignats.

psm-pollenca | 07 Abril, 2017 08:04 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Posam a la disposició de tothom el resultat dels encàrrecs que aquests dies s’han posat en qüestió en alguns mitjans de comunicació. Volem subratllar que aquests estudis han estat encarregats de manera legal, s’han duit a terme de manera professional i s’han abonat o s’abonaran de manera correcta, seguint els sistemes interns de control de cada administració.

Defensam que la feina era necessària i es va realitzar correctament, i la posam a l’abast de tothom perquè cadascú la pugui valorar per si mateix.

Estudi tècnic sobre el públic de l’OSIB per a millorar l’augment d’abonats

Servei promotor: Consorci per a la Música de les Illes Balears (OSIB). Direcció General de Cultura. Conselleria de Transparència, Cultura i Esports. Govern de les Illes Balears.
Tipologia del contracte: Contracte menor.
Import: 17.500,00 € + IVA
Empresa adjudicatària: Consultores de Políticas Comunitarias. CPC.
Descripció: Estudi encomanat per l’Orquestra Simfònica, amb l’objectiu de conèixer i identificar el seu públic potencial. Els resultats de l’estudi han permès doblar el nombre d’abonats, ja que s’ha adequat la seva oferta a les necessitats i demandes d’aquest públic objectiu.

Els resultats es poden consultar AQUÍ: http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=2889626&coduo=138854&lang=ca

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb