MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç - PSM
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Pollença en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

ABRIL: “EL PP TORNA CONDEMNAR LES ILLES A LA COA DE L’ESTAT EN INVERSIONS”.

psm-pollenca | 11 Abril, 2017 08:08 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Amb els Pressupostos Generals de l’Estat 2017 es veurà si Company lidera un PP que pensi en les Illes Balears.

 

Hem passat de la penúltima a l’avantpenúltima posició en inversions territorialitzades, mentre el pressupost de defensa per compra d’armament puja un 32%. “Hi ha diners per armes, però no per mantenir serveis públics bàsics”, ha denunciat el portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril.

“Només som una màquina de fer diners per a l’Estat, i no hi ha correspondència en aquesta relació”, ha assenyalat Abril qui posteriorment ha assegurat que la formació ecosobiranista “esmerà aquest projecte de Llei a través dels nostres companys de Compromís al Congrés, i els diputats del PP balear i de la resta de partits amb representació s’hi hauran de pronunciar.Ara es veurà si Company lidera un PP que pensi en les Illes Balears”.

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb