MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç - PSM
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Pollença en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

PP balear: recomposició o descomposició?.

psm-pollenca | 18 Abril, 2017 08:07 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 Article de David Abril.

La cohesió de la dreta és un mite que passa per la seva hegemonia en la gestió del poder, i això a les Illes ara no és possible, perquè el PP no havia estat mai tan desplaçat del poder i dels centres de decisió institucional com ho està ara, tot i que des de Madrid es comanda molt més del que ens agradaria, des del punt de vista de les grans decisions polítiques.

Per això la «victòria» de Company és una victòria no sé si amarga, però sí a mitges, on un 70-30 és potser millor que un 60-40, però deixa igualment un panorama desolador a la nova direcció d’un PP que ja ni tan sols no es planteja integrar els «perdedors». Company ha guanyat, però la direcció del PP de Rajoy hi ha enviat una representació discreta, no fos cosa que la sang els esquitàs. El 30% del partit més fort a les Illes i a l’Estat diu coses ben diferents de les que diu l’equip guanyador, a qui els de Bauzá ha lligat en campanya a la corrupció, el catalanisme i la manca de democràcia interna.

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb