"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

ABRIL: "LES BALANCES FISCALS SÓN LA PROVA CIENTÍFICA DEL TRACTE PROFUNDAMENT INJUST QUE REBEM LES ILLES BALEARS"

psm-pollenca | 11 Setembre, 2017 13:09 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

MÉS per Mallorca critica que ara demanar compliment d’un Estatut sigui revolucionari, el que és una demostració del retrocés patit en termes d’autogovern.

  El cocoordinador de MÉS per Mallorca, David Abril ha assegurat que "les balances fiscals són la prova científica del tracte profundament injust que pateixen les Illes Balears per part de l’Estat". Segons Abril és la demostració que les "Illes se’ns tracta no com una Comunitat, no com un col·lectiu humà amb els mateixos drets i deures que la resta, sinó com una màquina de fer diners per a l’Estat".

Tot i fer servir un mètode de càlcul que no afavoreix les Illes, es constata que amb la darrera balança publicada, la de 2014, el nostre arxipèlag entrega el 6% del seu PIB, de tota la riquesa generada, a l’Estat, sense rebre res a canvi. "Acumulam així un dèficit de més de 6.000 milions d’euros només en el quadrienni 2011-2014, mentre altres comunitats com Canàries, un arxipèlag com nosaltres, en rep més de 14.000.", ha assenyalat el portaveu de la formació ecosobiranista.

"No és solidaritat si ens empobreix", afirma Abril qui ha recordat que això posa en dubte que les reunions multilaterals serveixin per arreglar el model de finançament en benefici de Balears, perquè qualsevol millora per a les nostres Illes passa perquè altres rebin menys, i ha reclamat en nom de MÉS per Mallorca un àmbit bilateral amb l’Estat, "com es farà aquest dijous de cara a la negociació del REB".

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb