"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Més que merescut homenatge a en Toni i en Salvador

psm-pollenca | 19 Setembre, 2017 08:58 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El divendres passat l'Agrupació local de MÉS va celebrar un homenatge a dos dels seus membres històrics després que l'any passat es celebrassin els quaranta anys del PSM . El partit va néixer el 1976 amb les sigles PSI, que oficialment eren les de Promociones Sociales Isleñas, nom per eludir les prohibicions del primer postfranquisme, quan en canvi el nom era el del Partit Socialista de les Illes.
Ben aviat, al 1977, el PSI canvià les seves sigles al PSM, Partit Socialista de Mallorca (i a Menorca el seu partit germà, Partit Socialista de Menorca). A Pollença l'agrupació local naixé al 1979.


Entre els seus militants, nodrits de un nombre important de membres de l'Obra Cultural Balear de Pollença,  hi havia Antoni Marquet i Salvador Ramon, militants que a dia d'avui continuen lluitant pel Poble i pel País. A ells l'Agrupació el reté un merescut homenatge en companyia dels seus amics i familiars.A banda dels membres de l'Agrupació de Pollença també volgueren acompanyar-los Joan Font, Conseller de Cooperació i Toni Reus, diputat autonòmic i Immaculada Salamanca, així com Joana Aina Campomar, vicepresidenta segona del Parlament.

Enhorabona per tants anys de feina i lluita !

 

 

 


 

 

 

Ensenyat es manté ferm per aconseguir la gratuïtat del túnel.

psm-pollenca | 19 Setembre, 2017 07:51 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A la proposta del PP de reprovació a la consellera Garrido, el president del consell, Miquel Ensenyat, ha demanat serietat a l’oposició, ja que "la responsable de territori no ha fet res més que complir fil per randa amb els acords de govern de la institució".
 
 

Avui, al ple del Consell, el PP ha presentat la reprovació de la consellera Mercedes Garrido. L’oposició del PP no tan sols ha criticat la feina feta pel rescat del túnel de Sóller, també ha criticat als responsables de la institució insular oblidant que la història del túnel està marcada per la seva pròpia corrupció, amb condemnats que avui pareixen que s’han oblidat de la seva responsabilitat. Ensenyat, ha recordat també que el PP "prioritza els interessos de l’empresa Gobalvia, que és l’adjudicatària del túnel i també és la mateixa de l’escàndol del rescat de les autopistes radials de Madrid"

El president de la institució insular també ha explicat que "els arguments per tal d’acabar amb el peatge són inapel•lables, començant per escolar la voluntat de la immensa majoria de la societat civil de la zona i acabat per la discriminació en el desenvolupament econòmic i social que implica mantenir el peatge respecte a la resta de Mallorca".

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb