"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

LA PROGRESSIA ESPANYOLA.

psm-pollenca | 05 Juny, 2018 07:25 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Article de Pere Sampol.

 

«Hubo 900 heridos, donde están?»
ANTONIO BANDERAS

Aquesta frase de Banderas retrata la postura de la major part de la progressia espanyola sobre la situació que es viu a Catalunya: ignorar la realitat. En una entrevista, l’actor defensa de manera vehement la violència dels cossos de seguretat de l’Estat del passat 1 d’Octubre i la versió que n’han donat el Govern espanyol i la premsa afí. Conscientment, no volen veure el que tot el món ha vist a través dels mitjans de comunicació internacionals. No volen inquietar la seva còmoda posició en un Estat en què els franquistes han reviscolat exhibint el seu domini de les institucions. Ni tan sols els pronunciaments de les Nacions Unides o de l’oposició de la Justícia de Bèlgica, de Suïssa, del Regne Unit i d’Alemanya, que han deixat en evidència les ordres del jutge Llarena, els han fet dubtar de la seva adhesió a la doctrina oficial. Ni tampoc han reaccionat davant l’escalada de repressió, no sols contra els independentistes catalans, també contra joves bascos que fa més de cinc-cents dies que estan en presó preventiva per una baralla de bar amb dos guàrdies civils, ni davant l’empresonament preventiu de titellaires o les condemnes a rapers per les seves cançons. Tampoc no volen veure la impunitat amb que campen escamots feixistes per Catalunya, València, Palma o Madrid. Fins i tot, no qüestionen el manteniment en el poder d’un partit acusat d’organització criminal. L’excepcionalitat del moment no permet la divisió dels «constitucionalistes». Segur que Picasso, tot i la seva brutal denúncia de la violència i la guerra, avui seria «constitucionalista», afirma Banderas.
 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb