"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ensenyat: "No donam suport a la proposta del REB de Pedro Sánchez. No arriba als mínims que aquesta societat necessita"

psm-pollenca | 04 Desembre, 2018 08:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 
 La formació ecosobiranista ha celebrat el 5è aniversari envoltada d’homes i dones que dia a dia mostren el seu compromís amb un projecte polític que té la justícia com a motor i que posa en el centre de la seva acció, amb polítiques capdavanteres, les persones, el seu benestar i el seu dret a decidir i la protecció del nostre estimat territori. En aquest sentit s’ha recordat el moment de naixement de MÉS per Mallorca, en context de les retallades sense escrúpols dels governs populars, del tàndem Rajoy-Bauzà, imposades en un clima de crispació i de repressió que varen fer reaccionar i sortir al carrer 100.000 indignades a les Illes. El fet de formar part d’aquest col·lectiu de persones que varen dir prou, i que sabien que no era suficient indignar-se, que era imprescindible passar a l’acció, connecta directament amb la present legislatura, plena de reptes i de fites aconseguides, tot i la feina que encara queda per fer, per transformar Mallorca perquè sigui una terra més verda, més justa, més lliure i més feminista. Tal com han explicat els coordinadors de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa i Bel Busquets.

Un dels temes que ha destacat Bel Busquets han estat les polítiques de defensa del territori durant aqueta legislatura que van "des del Pla d’Equipaments Comercials al Parc Natural d’Es Trenc, de les carreteres eliminades al Pla Director al compliment de la disciplina urbanística". Busquets ha manifestat el compromís de MÉS per Mallorca per fer el possible per reduir la carretera Llucmajor-Campos. "Com a coordinadors i candidats al Consell volem dir-vos que si es pot reduir més del que hem aconseguit el projecte de la Llucmajor-Campos, ho farem. Perquè érem on som i sempre hem defensat el mateix", ha assenyalat. Per la seva banda, Guillem Balboa, des d’una mirada global del projecte transformador que és MÉS per Mallorca ha apuntat quatre certeses de present i futur: El final de les societats homogènies; el final de la tríada: classe, raça i gènere com a cos central de les ideologies; el final de la idea de la natura com a infinita. I l’emergència d’un món feminista. "Aquestes quatre certeses formen part, i sempre han de seguir formant part, dels trets que ens identifiquen com a projecte polític. I això em fa sentir enormement orgullós", ha assegurat Balboa.

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb