"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Persones en risc d’exclusió retiren pintades i graffitis dins l’àmbit del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana .

psm-pollenca | 11 Desembre, 2018 07:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El projecte s’emmarca dins el conveni de col·laboració entre la Conselleria de Medi Ambient i la Fundació Bancària “la Caixa”.

 

 A partir d’una sèrie de comunicacions, queixes i visites de camp al Paratge Natural de la Serra de Tramuntana (PNST), es van detectar nombrosos punts dins d’aquest espai natural amb pintades i graffits que embrutaven i modificaven el paisatge. Així doncs, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca amb la col·laboració de la Fundació Bancària “la Caixa” han posat en marxa des del mes de setembre un projecte per retirar aquestes pintades, amb l’objectiu de retornar al paisatge el seu estat natural amb una inversió de 18.000 euros per poder dur a terme diferents accions.

Aquest dematí, el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal acompanyat per Sr. Hilari Llabrés, Director del Centre d’Institucions de CaixaBank a les Illes Balears i representants de l’associació s’Estel de Llevant han pogut comprovar “in situ” la feina feta per la brigada de neteja que la conformen persones en risc d’exclusió social d’aquesta entitat.

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal ha explicat que es tracta, “d’un projecte a tres bandes, conselleria, Fundació “la Caixa” i Ester de Llevant, per mantenir el nostre paisatge, els nostres valors naturals, i no és admissible que en aquest patrimoni que tots respectam, un paisatge que tots volem conservar, es produeixin fets com aquestes coloracions o graffits que l’únic que fan és entorpir i destorbar en el paisatge”. A més, el conseller ha demanat a la ciutadania civisme, i en concret a la Serra de Tramuntana ja que ha dit, “l’hem de poder gaudir sempre des del respecte i més a més si estem dins d’una propietat privada”.

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb