"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

EL LLENGUATGE POLÍTIC.

psm-pollenca | 25 Desembre, 2018 07:58 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

“El que més em disgusta és veure com l’odi s’ha generalitzat”
SEBASTIAO SALGADO (fotògraf social)

Nazis, terroristas, golpistas, violentos, supremacistas, exacerbados, radicales, corruptos, criminales..., aquests són alguns dels qualificatius que polítics i autoanomenats periodistes dediquen als independentistes catalans. Però, entre ells, els polítics dits constitucionalistes tampoc no es tiren floretes: podredumbre, barrizal, vergüenza, descomposición, degradación, chantaje, dimisión...,són algunes de les expressions que hem pogut escoltar darrerament a les Corts espanyoles.
L’escalada verbal de la política espanyola no té fi. Escoltar la crònica política dels noticiaris, amb les declaracions dels polítics novells, provoca taquicàrdia. Seguir un mal anomenat debat parlamentari és enervant. Casado, Rivera, Arrimadas, amb les respectives segones línies, rivalitzen sobre qui la diu més grossa, amb una desvergonyia absoluta que espanta. Les mentides, de cada vegada més inversemblants, es diuen amb total impunitat. La setmana passada Cantó, de Ciudadanos, des de la tribuna del Congrés dels Diputats, afirmà que el castellà havia desaparegut de Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears. El flamant nou fitxatge de Ciudadanos, l’ex ministre francès Manuel Valls, desembarcà com a candidat a la batlia de Barcelona afirmant que molts de barcelonins tenen dificultats per expressar-se en castellà. Però qui ha guanyat el premi gros entre els dos gallets histriònics de les dretes ha estat Pablo Casado, qui, per acusar de feblesa el president del Govern espanyol va declarar que “no se puede dialogar con una pistola sobre la mesa”, equiparant així el sobiranisme català amb el terrorisme d’ETA. Quan l’entrevistador li recordà que el sobiranisme català no era violent respongué que “era una manera de hablar”.
 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb