"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Balboa: “Som l’esperança davant la por”

psm-pollenca | 15 Abril, 2019 09:24 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 Guillem Balboa és elegit candidat al Congrés i Rosa Cursach candidata al Senat pels militants de MÉS per Mallorca.

 

Guillem Balboa, coordinador de MÉS per Mallorca i número dos a la llista al Consell, serà el candidat de la formació ecosobiranista a les Eleccions Generals del proper 28 d’abril. “Som l’esperança davant la por. El futur davant el retrocés. Som l’esquerra transformadora i venim a defensar els interessos de tots els ciutadans de les Illes”, ha assegurat el ja oficialment candidat al Congrés. L’elecció l’han presa el centenar d’assistents a l’assemblea convocada pel partit avui dissabte, al casal Joan Alcover.

“Assumesc aquest encàrrec amb orgull i determinació, sabent que represent el projecte polític que més i millor pot entendre, sintetitzar i abanderar la riquesa, la complexitat, la diversitat i l’oportunitat de la Mallorca del segle XXI”, ha dit Balboa. “Represent el projecte polític que ha fet possible retornar la targeta sanitària a totes les persones que resideixen a les illes, una taxa turística per compensar l’impacte de les masses, obrir fosses per tancar ferides, la renda social i lleis pioneres com la de residus o la de canvi climàtic. I aquest és el mateix projecte que a partir del 28 d’abril serà a Madrid”.

 (Segueix)

Alice Weber: “Cal recapacitar sobre el Brexit i les causes que ens hi han duit”

psm-pollenca | 15 Abril, 2019 09:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

MÉS per Mallorca valora positivament l’aplaçament del Brexit i se suma a les tesis de l’SNP i el Partit Laborista que demanen un nou referèndum

 

Alice Weber, membre de l’Executiva de MÉS per Mallorca, ha assegurat aquest divendres que l’aplaçament temporal del Brexit que ahir va aprovar el Parlament britànic i el fet que, de moment, sembli que s’allunya la possibilitat d’un Brexit sense acord “són positius per a l’economia de les Balears, pels illencs residents al Regne Unit, pel britànics que viuen a les Illes Balears i per a tota la Unió Europea”.

Weber, que va discutir aquesta qüestió en una visita recent a la delegació de l’Aliança Lliure Europea (EFA, per les sigles en anglès) a Brussel·les, ha mostrat també “preocupació” per l’actitud irresponsable de la primera ministra britànica, Theresa May, però ha assenyalat que “cal recapacitar sobre el Brexit i les causes ens hi han duit". "El diàleg serà bo per a les Illes Balears, pel Regne Unit i per a la Unió Europea", ha dit. Així docns, MÉS per Mallorca se situa al costat de la majoria de ciutadans britàncis que viuen a les Balears i a les tesis del Partit Nacional Escocès (SNP) i el Partit Laborista britànic que demanen un nou referèndum.

Weber ha asseverat que “la primera ministra May està jugant amb el futur de milions de britànics i europeus perquè prioritza els seus interessos polítics d’unificar el Partit Conservador”. Aquesta situació, ha afirmat, recorda la de les dretes espanyoles que “també prefereixen competir entre elles per veure quina facció s’imposa a dialogar amb tothom i mirar pels ciutadans”.

L’ecosobiranista també ha afirmat que "cal replantejar algunes derives de la Unió Europea, que l’han allunyada de la ciutadania. La solució és avançar cap a l’Europa dels pobles i les persones, no reafirmar la unió dels estats".

MÉS per Mallorca està convençut que la solució idònia pels illencs residents al Regne Unit i pels britànics residents a les Balears només naixerà del diàleg i del consens entre el govern britànic i les institucions comunitàries. Aquest diàleg necessita de nous lideratges al costat britànic i de mantenir tots els escenaris oberts, inclosa la possibilitat de fer un nou referèndum.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb