"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

NOGUERA PLANTEJA CONVERTIR MÉS EN UNA FEDERACIÓ PER EIXAMPLAR EL PROJECTE.

psm-pollenca | 13 Gener, 2020 08:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


What do you want to do ?
New mail

L’executiva de MÉS PER MALLORCA defensarà davant el Consell Polític i l’Assemblea, per a la seva posterior aprovació, la proposta del coordinador Antoni Noguera d’encetar un procés per convertir l’actual coalició en una federació de partits que incorpori nous col·lectius, així com més candidatures i agrupacions municipalistes. Noguera pretén eixamplar l’actual base social sumant a partits d’àmbit local i lligats a l’espectre ideològic progressista que representa MÉS. De moment, Noguera ha rebut el vistiplau per explorar totes les possibilitats per aconseguir una major implantació territorial, més representació institucional i més connexió amb la realitat social i política de Mallorca. De fet, el coordinador defensa obrir MÉS a la ciutadania i amb un projecte més inclusiu. "Més és una força de futur i volem que representi al màxim de gent possible. El projecte ha d’incorporar més sensibilitats, ser més inclusiu i tenir més presència al carrer". Segons Noguera, "no només es tracte de dotar-nos d’un ens jurídic sino de convertir-nos en un projecte il·lusonant, plural i més obert".

D’aquesta manera, la proposta, que després haurà de ser ratificada pel Consell polític i també l’assemblea, planteja superar l’actual fase de la coalició i avançar en la recerca d’una fórmula més estable que ajudi a consolidar el projecte polític. En aquest sentit, la idea d’integrar en un partit únic a totes les formacions integrants de la coalició comença a dibuixar-se amb l’objectiu de concretar una força política estable i duradora en el temps. Tot sota el paraigua d’una federació que integraria les actuals i futures formacions que integren MÉS.

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb