"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Dijous es el darrer ple

psm-pollenca | 28 Abril, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest dijous és el darrer ple ordinari de la legislatura. El següent ja serà desprès de les eleccions, amb l’Ajuntament en funcions.

No sabem quin serà el resultat de les eleccions. Esperam que la nostra tasca constant, valenta i seriosa, tingui el reconeixement que es mereix el proper dia 22. Pero noltros, com cap dels partits que es presenten, pot assegurar cap resultat. Sigui quin sigui aquest continuarem defensant amb il·lusió els interessos dels pollencins, la dignitat de les persones d’aquest poble i els  nostres ideals (sí, nosaltres en tenim d’ideals, que passen per la reivindicació de la dignitat del país, de la justícia social i la defensa del nostre entorn natural).

Ara que fins i tot des d’alguns partits es renega de la política, noltros afirmam que sí, que creim en que la política pot ser una activitat noble, justa, per millorar la manera de viure dels ciutadans. En canvi renegam dels jocs de mans polítics, de l’ambigüitat, de l’oportunisme o de la corrupció en l’exercici de l’activitat política.

Continuarem amb la il·lusió, l’argumentació i les mans netes com a principals armes per fer valer les nostre idees.

Aquest darrer ple ordinari tan sols du un punt a l’ordre del dia. Un tràmit respecte d’un Decret de Batlia num.240 de 1 d’abril de 2011, pel que l’Ajuntament nomena advoca i procurador per defensar-se en una demanda d’un particular que considera que no ha de pagar l’Ocupació de Via Pública i a sobre la part del Canon de Costes, per posar taules i cadires en el passeig marítim del Moll. Una qüestió que potser no s’hauria plantejat si ja s’hagués aprovat la modificació de l’Ordenança sobre Ocupació de Via Pública, aparcada des de fa dos anys i que la redacció va costar 12.000 E.

No hi ha proposta de pressupost i si es pretén fer una aprovació inicial abans de les eleccions ja s’haurà de convocar un ple extraordinari. Sincerament pensam que ja ho poden deixar anar.

 

 
En el darrer ple continuam amb la feina de tota la legislatura.
A alguns que aquests dies faran discursos no els hem vist treballant
ni des del govern, ni des de l'oposició, ni des de fora l'Ajuntament.

 

 

Comentaris

 

Aclaracions

castelao | 02/05/2011, 07:29

Me semble que a l'Ajuntament del Campanet, el Batlle es del PSOE, a no ser que haguin canviat en les darreres hores.
Fer feina, i cobrar per ella, és el mes normal del mon, sobre tot si és te una carrera i s'han passat els requisits corresponents. Fer de paràsit amb una dedicació exclussiva no està a l'abast de tot hom, ni tot hom ho vol fer , el paràsit.
El botar la barrera, acompanyat de mes de 500 persones, es simplement un acte de valentia i coherencia, defensant la dignitat , el sentit comú i la justicia.
El que no és coherent , però si enganyos, es demanar el vot a aquelles persones que s'els impedeix el pas per un camí amb molta probabilitat de ser públic que un batlle venut no ha sabut ni volgut defensar.
A tot això, i sense menysprear en absolut Juanjo Mir, simplement va quedar al portell fent de porter dels March.
Però el manco hi va anar. La resta, excepte Pepe, que era de viatge, miseria i traició.

 

enxufats

TRol | 30/04/2011, 09:51

I tu com aconseguires aquesta feina a l'Ajuntament de Campanet? Així com son del PSM,, no t'ho degueren compondre?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb