MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç - PSM
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Pollença en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La vostra número 5: Joana Aina Campomar

psm-pollenca | 09 Maig, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

Amb aquest començam una sèrie d'articles amb els perfils de es persones que ocupen els primers llocs de la candidatura. Per començar, Joana Aina campomar, la número 5:


JOANA AINA CAMPOMAR ORELL

Va néixer a Pollença i veïna d’Eu Moll des de fa més de 35 anys, està casada amb dues filles.

Llicenciada en Ciències Químiques  per la Universitat de les Illes Balears i llicenciada en Dret per la Universitat a distància, ha realitzat molts diferents cursos, seminaris i altres com a ponent i com assistent en la tasca de formació dins l’àmbit del medi ambient i de l’administració pública.


Professionalment és funcionària del Grup superior de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, ha desenvolupat la tasca de cap del laboratori de l’Aigua a la Conselleria de Medi Ambient  durant  10 anys i de cap de Secció de la Direcció general de Recursos hídrics durant 10 anys més. Actualment ocupa la plaça de Cap del servei de transferència del Coneixement de la Direcció General  de Recerca.


La tasca política va començar com a Secretària General  tècnica  de la Conselleria de Medi Ambient amb el primer pacte de progrés, en el qual cal destacar la protecció del territori i dels recursos naturals.


La experiència en la gestió pública ha continuat com a Secretària General de la Conselleria de Mobilitat des de juliol de 2007 i de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat des de febrer de 2010 amb el conseller Gabriel Vicens. Cal destacar en aquest període la política d’impulsar i fomentar el transport públic, amb la implantació del sistema d’integració tarifària i millora i ampliació de la xarxa ferroviària, així com la protecció del territori amb la protecció de Son Bosc i milers d’hectàrees (entre elles Cala Carbó, El Vilà o l'Ullal).

Na Joana Aina també ocupa el número 4 de la llista del PSM-IV-E pel Consell de Mallorca.

 

VIDEO "PENSA DIFERENT" (30 SEGONS)

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb