"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Reflexions personals del 22M

psm-pollenca | 23 Maig, 2011 07:41 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

Tomeu Cifre Bennàsar

En acabar contarem, diuen. Jo afegiria "i en contar, començarem". Perque després del recompte de la nit d'ahir comença un temps nou, no sabem si millor o pitjor, pero segur que nou.

Primer vull donar les gràcies a tota la gent que m'ha acompanyat a la llista i a altres que sense figurar-hi ens han ajudat a fet una de les millors campanyes. Potser el fet d'haver fet una campanya cada dia millor i veurer-hi tanta gent engrescada m'ha deixat el regust amarg que que no s'hagi reflexat en una pujada de regidors, o, al manco, de vots.

A continuació vull felicitar al meu cosí, en Tomeu Cifre del PP, pel bon resultat que ha aconseguit. Tot i esser la tercera vegada que es presentava no ha acusat cap desgast sino tot el contrari. Enhorabona Tomeu. També a en Pepe Garcia i en Miquel Sànchez que han treballat molt durant tota la legislatura i han tingut un premi just a la seva feina (potser no suficient si ho comparam amb els mèrits d'altres partits que han aconseguit igual o superior representació). I a en Miquel Àngel Sureda d'Esquerra, que tot i passar una legislatura sense representació han aconseguit manenir viva la flama per ara endur-se un regidor. I, finalment a na Malena Estrany, en Tomeu Fuster i en Martí Roca que seran regidors per la Lliga Regionalista; a ells els tocarà, segur, governar, i tombar la balança del govern cap a la dreta o cap a les forces de progrés. I a la resta de candidats, agriar-lis que, llevat de qualque moment puntual, en general no ha estat una campanya crispada i el bon ambient ha estat la tònica usual.

També una felicitació molt especial a la nostra número 5, Joana Aina Campomar, qui ha aconseguit esser la quarta consellera insular que el PSM-IV-Entesa ha aconseguit al Consell de Mallorca. També als companys del Palma que han aconseguit 3 regidors i als 5 diputats que formaran part del grup parlamentari encapçalats per en Biel Barceló. 

Es cert que la cojuntura de tants partits feia molt complicat que hi hagues grans canvis en el nombre de regidors, i que l'aparició de la Lliga podia capitalitzar (com ha passat) el càstic a l'equip de govern.

Però també es cet que han estat dos anys durs, primer al govern i després a l'oposició. Havent d'enviar saliva i controlant els nervis cada pic que he hagut de sortir als plens per parlar del que trascendia del cas Voltor, o defensant la nostra postura en qüestions d'urbanisme, patrimoni, camins o contractacions. I comissions informatives, mocions, i al·legacions a les ordenances i normatives noves, i actes institucionals. Malgrat això no hem tingut el premi de, al manco la pujada en nombre de vots, sino una devallada de 83 vots. Això ho puc interpretar com que personalment he estat un representant pitjor del meu partit que els que m'han precedit.

Per tant es just assumir-ho i deixar la meva acta de regidor a disposició de l'Assamblea de l'Agrupació Local del PSM. En les seves mans està que jo continui o no com a regidor i pens que s'ha de sotmetre a valoració en la primera reunió que realitzem. Ningú es imprescindible. Jo tampoc. I amb això no estic dient que hagi perdut la il·lusió per lluitar pel meu poble des del PSM. Tot el contrari. Ara bé aquesta feina la puc fer com a regidor o com un simple militant; això ho deixo en mans els meus companys.

Salut, alegria i Visca Pollença!

Comentaris

 

Re: Reflexions personals del 22M

Simonet | 24/05/2011, 06:55

Soc l'únic que pensa que un polític que treu menys vots i tants per cents a unes eleccions que a les anteriors ha d'assumir responsabilitats? Tomeu, el teu escrit t'honora. Ets bona persona. Ara et faltarà ser coherent. L'assemblea no et demanarà la dimissió, et ratificarà, però fins a quin punt pensant amb no ferir-te? Dir que no ho faig per crear polèmica, et vaig votar i crec que ets un bon polític.

 

Reflexions

Biel C. | 23/05/2011, 22:12

Amic Tomeu, t'honora un cop més que siguis tan sincer en els teus sentiments i pensaments. Per jo ets el millor candidat d'aquestes eleccions locals, ja t'ho vaig dir. Del demés, en farem totes les valoracions pertinents, i en treurem conclusions. Del que estic ben segur, és que ara som més forts que mai. En parlarem a l'assamblea, no crec que aqui haguem de dir-ho tot.
I sobretot, ets el nostre regidor, i ens tens i em tens al teu costat per tot el que sigui.
Salut!

 

Un bon polític

Toni Marquet | 23/05/2011, 20:08

Tomeu, duc molts anys dins les files del PSM de Pollença, estic orgullós de tots aquells que m’han precedit, els que m’han acompanyat i de en Biel i tu que heu continuat. Com algú ha dit ens presentem per governar, per això demanem el vot, aquesta legislatura que acaba o varem intentar, hagués estat incongruent no intentar-ho, i vareu fer allò que uns bons polítics fan, aportar el millor que podeu pel poble. Pot ser també això te un preu que no és just, però la vostra honestedat ha quedada demostrada, per això et deman que continuïs endavant pel be de Pollença i del PSM.

 

Candidat

plural | 23/05/2011, 19:56

Certament els resultats de la vostra candidatura municipal han estat discrets però has aguantat el timó ben fort dins la tempesta. Heu tengut fuites a AxP i a ERC, segurament justificades. Desig que continuis pel bé del que representa el PSM i que venguin temps millors.

 

Re: Reflexions personals del 22M

Tomeu | 23/05/2011, 19:27

Gracies JRV. Si aixì ho vol la nostra assamblea ho assumiré amb gust fins allà on les meves possibilitats m'ho permetin.

 

afegit

jrv | 23/05/2011, 17:54

Crec important mostrar a la consideració de tot hom, que els politics honrats, feiners, inteligents no abunden. Per aquest mateix motiu veig molt pòssitiu si continues la teva tasca politica, Tomeu.

 

"Tomeu del psm"

jrv | 23/05/2011, 17:51

El psm tenia un slogan, fa anys, que deia: "la força necessaria" referint-se al psm mateix. Malgrat aquest slogan ja no s'utilitzi ( Com per tot, alguna llumbrera partidaria de les novetats el degué arraconar), l'eslogan és plenament vigent. I a Pollença, jo hi afegiria, referint-se a tu, "la persona necessaria". Partint d'aqui, el demés no és tan important si qualsevol grup humà disposa de bon lideratge, i en aquest cas es així. El teu rigor , honestetat i seny et fan necessari, s'ha demostrat aquests dos darrers anys, capejant el temporal desencadenat per la barroeria, ganduleria i hipocresia d'un equip mal anomenat de govern.
Endevant.

 

Queda't

Biel | 23/05/2011, 17:15

Tomeu, crec sincerament que la teva experiència, constància i rigor faran molta falta a l'Ajuntament, no comparteixo les valoracions que fas sobre la teva persona i estic segur que l'Assemblea actuarà conseqüentment. I constatant que l'eco-nacionalisme ha sortit més ben parat del que pronosticaven les enquestes queda prou clar que el càstig electoral (just o no) l'han rebut uns altres. Salut i a per feina !

 

Re: Reflexions personals del 22M

Margalida | 23/05/2011, 16:57

Tomeu, no estic d'acord amb que hagis estat un representant del partit pitjor que els teus antecesors, coincideixo en que has fet una campanya digna i neta, a més d'haver treballat i presentat un programa electoral molt complet, realista i realment compromés amb el poble.

S'ha de reflexionar sobre els resultats en fred i sense dramatismes, però amb realisme, hi ha 3 partits d'esquerres a Pollença (ERC; AxP i PSM), i l'electoral d'esquerres és el que és. No només tu, tota l'agrupació hem de reflexionar sobre els resultats.

 

reflexió sociològica

plural | 23/05/2011, 16:04

Don per fet que el Psoe ja hi vindria a bé.

 

reflexió sociològica

plural | 23/05/2011, 15:42

El poble ha parlat i això es sagrat. Ara be, una altre cosa es saber-lo interpretar i llegir els resultats electorals d'una forma assèptica i sense perjuicis a priori. Censa pretensions diria que cientificament.
Que ha votat Pollença i que es ideològicament Pollença?. Aquest es el meu anàlisis:

Eleccions Consell 2007:
Dreta(PP):33,26%. Centre(UM):19,81%. Esquerra(Psoe,Bloc):45,97%
Eleccions Consell 2011:
Dreta(PP):30,69%. Centre(Ll,CxI):18,74%. Esquerra(Psoe,Psm,Erc,Eu,Dis):45,53%.

Es a dir, una composició ideològica quasi idèntica, amb una clara tendència al centresquerra.

CONCLUSIÓ primera i més important: Pollença (o millor dit, els seus votants) prefereix un govern de centresquerra, ja que es de suposar que els qui voten voten perque els seus candidats vulguin governar si en tenen la possibilitat.

Aquí es on recau encertar la decisió de fer pactes i no defraudar a la majoria dels votants.

Ara es l'hora de mirar endavant i no cap enrera(tampoc oblidar-ho), d'esser valents i poder conformar un govern clar, valent i progressista que ens pugui treure d'una situació tant dificil.

Anim a AxP, PSM i ERC a jugar a voler governar (per això us han votat) amb pactes clars i transparents amb els partits de centre. Si d'entrada no ho intentau regalareu el govern al PP, cosa que el cos electoral crec que no vol. Si no va bé o no es pot no es podrà dir que haguiu regalat als representants de la dreta españolista i cavernícola(encara que no ho pareixin) un govern potser no per a aquest mandat, si no per a molts més.

Es hora de reflexionar fredament.

 

Eleccions

J Crespí Salas | 23/05/2011, 14:43

Enhorabona Tomeu i tot l'equip de la campanya.
No sempre una bona gestió i una bona campanya es tradueix en vots, perô això no ens ha d'efeblir,més be el contrari ens ha de fer més forts en les nostres convincions. Nosaltres no som polls resucitats acabats de nèixer ni provocadors de les críssis i corrupteles, som seguidors d'una llarga tradició de 35 anys de lluita per preservar la nostra llengua, la nostra cultura, el nostre territori i els drets i deures dels nostres ciutadans.Hem de seguir en més força que mai

 

Salut

Joan Ramon | 23/05/2011, 12:11

Donar-te l'enhorabona per una campanya més que digna, crec que has aguantat uns resultats que es presumien dificils, tot i sempre poder esperar més.
El que m'agrada menys de tot, aquesta majoria al PArlament i al Consell, però també s'ha de dir que l'electorat ha decidit.
Donar l'enhorabona a Tomeu Cifre Ochogavia, per ser la seva la candidatura més votada amb diferència.

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb