"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La tercera força

psm-pollenca | 26 Maig, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La coalició PSM-IV-Entesa ha estat la tercera força més votada a les Balears i la única que podrà fer front al bipartidisme PP-PSOE. Així com el PSOE s’ha enfonsat en vots i escons, la coalició PSM-IV-Entesa ha aguantat i millorat els resultats obtinguts fa quatre anys amb el BLOC, tot i comptar amb dos components menys. S’han igualat els 5 diputats del Parlament i s’ha augmentat un conseller al Consell de Mallorca (la nostra companya Joana Campomar), així com que s’ha augmentat en un regidor fins a arribar a tres.

Això ens dona força per fer front a l’onada regressiva del PP que ha arrasat a totes les institucions i ben aviat començarà a arrasar la nostra terra, la nostra cultura i els drets dels ciutadans de Balears.

A Pollença també va ser la tercera força més votada:

 

 

Vots

Percentatge

PP

1980

30.69 %

PSOE

1631

25.28 %

PSM-IV-E

797

12.35 %

LLIGA

707

10.96 %

CxI

471

7.30 %

ERC

273

4.23 %

EU

186

2.88 %

ALTRES

245

6.31 %

Veure tota la informació en aquest enllaç.

Les eleccions generals s’acosten, potser més del que en principi està previst, i el PSM-IV-E representa la opció més clara per fer sentir una veu que defensi les Balears per davant de tot, després de dècades de bipartidisme PP-PSOE que no ens han aportat res de bo.

Comentaris

 

Mateuet

meki | 27/05/2011, 10:11

Reconeixo que m'havia equivocat, Mateu. Efectivament, A Joan Cerdà li fou fet un càrrec a mida, però no de assessor innecessari i per pagar favors, sino amb una Conselleria inutil i folklorica completa, que comporta molt mes despessa absurda, elaborada per aquesta persona tan lliure de sospita de corrupció com es na Maria Antonia Munar. Ja me diras que punyetes va fer a aquesta Conselleria doiuda. De Malena Estrany, i no la he votada, no és pot dir res negatiu en la seva gestió, i que consti que no la he votada, ni penso fer-ho en el futur, però no crec que sigi gens elegant parlar malament sense fonament. Crec que a mes, no voler anar a una llista on anava Paradiso, la dignifica.
Es la meva opinió, que espero respectis com jo he respectat la teva, sense insultar com fas tu.

 

Partidismes

Joan | 27/05/2011, 10:01

Cert, a en Joan se li va fer una Conselleria a mida, d'allo que era una Direcció insular.
ës a dir, UM va emplear les institucions un cop més amb interesos partidistes, d'esquena a l'interes general.

 

Indignats

martí du verro | 27/05/2011, 09:13

En Joan va ser Conseller d'identitat cultural i patrimoni, no director general.

 

Makiflipat

Mateu | 27/05/2011, 08:28

Crec que en Maki és un dels personatges més ignorants que apareixen per aquí i per urxella. Se desacredita ell tot sol. En Joan Cerdà mai ha estat director general. Supòs que voli dir na Malena Estrany o en Tomeu Cifre du PP (Assessor d'en Matas d'afers pollencins)

 

censors de conveniència

jrv | 27/05/2011, 07:08

Me fa molta gracia la quantitat de censors i donadors de consell, futurolegs polítics de pà amb fonteta, amargats, perdedors de menjadora, etc. etc. que han sortit darrerament als blogs de Urxella i del PSM, que no son capaços de deixar la gent tranquila, incapaços de la pràctica i d'assumir formes democràtiques i honestes de l'activitat política.
A tots ells el meu rebuig.

 

al del consell

aglà | 27/05/2011, 06:53

Vull dir a n'aquesta persona, que pareix esser que la paraula censura és la que més li agrada, doncs que ja està bé, que tots tenim dret a expressar la nostra opinió, i si aquí no t'agrada, crea tú un altre medi per poder-ho fer, i en molt de gust ho faré allà.
Les dades publicades són més que certes i a més a més són doblers públics, per tant, això ho haurien de pensar millor, abans de cobrar doblers a canvi de res. Saben que el poble se'ls pot tirar damunt d'un moment a l'altre.
I t'agradi o no agradi la paraula correcte és que: estan robant a la gent.

 

Re: La tercera força

Un consell | 27/05/2011, 05:53

Tomeu Cifre Bennassar, es impresentable que consentis aquests comentaris al bloc. Si fossin contra el lider d'un altra partit, les esborraries immediatament. Després d'una campanya bastant neta, ara consents això. Hi ha limits que no se poden traspassar, i comportaments antidemocràtics que no s'han de consentir, siguin contra el PP o contra na Maria Castanya. No ho consentis això Tomeu, es un comportament de mal perdedors.

 

TONI CÀNAVES

Valero | 26/05/2011, 23:15

Toni ja te n'has adonat on t'has ficat? Quin brou per can PSOE...,

 

Pagés pobler

maki | 26/05/2011, 20:46

No pos en dubte tot el que dious, pagés, no ho coneixia en tant de detall, però ho coneixia. Ho titllaria simplement de corrupció.
I sense llevar-li "mèrit", cal recordar tot l'assumpte d'em Toni Oliver, en mans dels jutges, i també que a l'actual batlle li feren una direcció general " a mida", on tampoc hi anava...a mes dotada dels funcionaris per disfresar-ho millor.

 

Re: La tercera força

PSM Pollença | 26/05/2011, 15:44

Noltros, com a partit, no estam pegant a ningú. El blog es obert i cadascú diu el que li sembla.
Per altra banda, deman moderació a l'hora de titllar a la gent amb qualificatius que freguen l'insult. Despres si llevam els comentaris ens diuen censors. Així que expressions com a "impresentable" o "corrupte", fins que es demostri el contrari, sobren.

 

Indignat

maki | 26/05/2011, 13:55

No te posis nervios, calma. Pot haver xollos per tot hom!!
Els números son el que son.
Indignat , no assustat...

 

Parc Tematic

Cati | 26/05/2011, 13:45

No, el parc tematic a Formentor! I sino.. tiempo al tiempo!

 

INDIGNATS

Martí du Verro | 26/05/2011, 13:13

Ahh! vos heu deixat el Parc Temàtic! El faràn o a Inca o a Calvià. Mecions?

 

INDIGNATS

Martí du Verro | 26/05/2011, 13:11

Saps que cou, quan veus que durant la campanya t'has pronunciat envers una banda (l'esquerra) i ara t'has de menjar l'altra o sigui el PP. Aquests de la Lliga duraràn 2 telediaris. S'ho agafaren com una festa i ara hauràn de rapar, i no és el mateix. Ja poden treure el 600 una altra vegada, però per anar-se cap a casa...

 

La tercera força

aglà | 26/05/2011, 11:39

A n'aquest indignat li voldria fer arribar, que convendria que abans d'escriure comentaris com el d'avui, s'informàs que a nivell autonòmic també és va votar Parlament i Consell. Caldria que obriguessim els ulls i veure que hi ha partits que no els interessa ni lo més mínim, el partit que pugui governar a les Illes, tan sols tenen set de poder i ganes de cadires.
Amb el teu comentari, demostres que no tens ni idea del que la paraula DEMOCRÀCIA representa.

 

ANYORANÇA

M.A. AGUILÓ | 26/05/2011, 11:38

ALGU, SOBRETOT ALGUNA, ANYORARÀ LA NÒMINA A FINAL DE MES...

 

Telediari d'en Piqueras

Folloner | 26/05/2011, 11:06

Aquest que troba una exageració. En acabar contarem: autopista Inca-Manacor; segon/tercer cinturó de Palma, circuit de F1; Golf de Son Bosc, Urbanització d'es Guix... Arrasarà o no?. El poble ho ha volgut així. Segur que feina no en faltarà.
Indignat de la lliga: primer de tot, com ja t'han dit, els resultats són els de les autonòmiques. En segon lloc, dir-te que els de la LLIGA i d'altres, a Pollença, només heu mirat per les eleccions municipals, sense importar les autonòmiques i consell. Sense el suport que pugui venir del Govern i Consell, no es podràn dur a terme gaires compromisos. Vos convé pactar amb el PP i així podreu tornar molts de favors i continuar amb el clientalisme de na Malena

 

Re: La tercera força

arrasar, violar i saquejar | 26/05/2011, 10:23

Arrasara la terra, la cultura i els drets dels ciutadans de Balears. Com si els del PP fossin externs. Arrasar, destruir, cremar,... aixo pareix un telediari de'n Pedro Piqueras

 

Resultats ben reals.

PSM Pollença | 26/05/2011, 09:54

Aquests son els percentatges i nombre de vots del VOT AUTONÒMIC. Els pots consultar aqui:
h
ttp://resultados-elecciones.rtve.es/autonomicas/illes-balears/provincias/illes-balears/municipios/pollenca/

Per tant la informació es ben verídica i crec que t'hauries d'informar un poc millor abans d'indignar-te i que el partidisme no et cegui.

 

Vots i percentatges

Un indignat | 26/05/2011, 09:12

Crec que vos heu equivocat en les xifres..... el segon partit més votat a Pollença ha estat la Lliga. Crec que vos heu d'informar una mica millor abans de difondre informació. Democràcia real ja per favor!!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb