"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Gestió, sí. Política, també.

psm-pollenca | 27 Maig, 2011 08:11 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En aquestes eleccions municipals s’ha instal·lat molt la idea que el que necesita Pollença es gent “que faci feina pel poble”, “que s’arromangui”, “sense partidismes ni de dretes ni d’esquerres”.

Aquests eslògans els podem compartir tots els partits. La gestió de l’Ajuntamen ha de millorar de manera radical (per mostra el botó de tot el que està passant amb les platges al Moll). I quan diem millorar volem dir canviar a millor, no a pitjor -perdonau-nos la obvietat-. Malgrat no ho sembli, depenent de la tendència que agafi l’Ajuntament (progressista o conservadora) els canvis que es produeixin a l’Ajuntament poden agravar encara més la situació en que ens trobam.

Es cert que tapar un clot a l'asfalt no es de dretes ni d'esquerres. Pero decidir si es tapen els clots seguint un plade manteniment de camins i carrers (com sol·licitarem en Ple) o anar tapant clots segons les influències o compromissos amb tals o quals persones sí que es fer política d'esquerres o de dretes.

No dubtam que un govern municipal clarament conservador, de dretes, aturarà indefinidament la recuperació dels camins públics, i aquest es un patrimoni de diversificació turística al que no podem renunciar.

Un govern de dretes també provocarà canvis en els serveis socials amb criteris exclusivament econòmics. Això significa no descartar el tancament de la residencia de la tercera edat de Pollença o la privatització de més serveis dels que presta l’ajuntament.

Un govern de dretes significarà que l’Empresa Municipal no assumirà més serveis, per suposat tampoc els de les platges (ho varen dir clarament al debat del Moll), dilatant el problema que any darrera any venim patint.

Si ens governa la dreta podem donar per extingida l’àrea de Normalització Lingüística, que si ara ja tenia poca activitat, quedarà completament anul·lada en concordança amb el que pregona el líder balear, José Ramon Bauzà.

Qualsevol avanç en recuperació de la Memòria Històrica també està fora d’allò que els conservador volen pel nostre poble.

Si parlam de revitalització del petit i mitjà comerç, ja ens demostraren el seu nul interès en aquest sector durant l’anterior legislatura; els seus compromisos son a nivell insular i estatal amb les cadenes comercials que controlen el mercat.

En qüestió d’urbanisme els conservadors sempre s’han mostrat contraris a qualsevol passa en la direcció de la protecció del medi ambient i del paisatge, oblidant-se del que es el nostre principal atractiu turístic.

Tampoc l’adaptació dels instruments de planejament (PGOU i Catàleg) els va interessar gens quan han tingut la batlia, i son adaptacions necessàries perquè el poble es pugui desenvolupar, de manera ordenada i sostenible, i les empreses pollencines puguin tenir feina, dins la legalitat i contribuint a la millora urbana del poble.

I finalment tampoc cal oblidar el que va suposar l’anterior legislatura en matèria econòmica. En un context de “vaques grasses” la despesa fou formidable i els extrajudicials funcionaren a les totes. Era pràctica habitual infra-pressupostar despeses per fer quadrar pressupostos. No es va fer gens de previsió de futur, fet que contribuí a que en arribar les “vaques magres” l’Ajuntament s’hagi sumit en un autèntic pou econòmic.

Tots aquests son elements a tenir en compte a l’hora de pensar qui volem que gestioni Pollença els propers anys. No és tot igual. La preparació de les persones serà molt important, però també la tendència política pesarà a l’hora de prendre decisions que segur que seran difícils.

 

Comentaris

 

Indignats

La Sirenita | 01/06/2011, 21:25

Pareix esser que tindrem batlessa, quins collons...

 

Plou

Plou i fa trons. | 01/06/2011, 12:14

Plou i fa sol,
l'esquerra és dividida,
plou i fa sol,
la lliga ha fet un Ou,
i s'esclata de rialles
amb en Jaume Fnt...

 

gestió si, política també.

pollencina | 01/06/2011, 10:04

Me sap greu haver creat tota aquesta polèmica, no era la meva intenció, tot i que ara veig que hi ha gent que s'ha sentit al·ludida.

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Tomeu Cifre | 31/05/2011, 21:49

Jo agrairia que no es fes servir aquest blog com a camp de batalla d'assumptes bastant particulars i que no tenen gaire interés pels seguidors del blog. En el PSM tenim un blog obert i sense filtres perque tohom pugui expressar la seva opinió en llibertat, si en feim un abus despres no podem criticar que altres partits no en tenguin per evitar aquests enfrontaments dins els seus espais. Els qualificatius despectius entre la gent que comenta en aquest blog sobren. Aqui estam per comentar els articles que penjam i assumptes de política municipal; això no s'ha de convertir en una gàbia de grins.

 

Lector-Pollencina

jrv | 31/05/2011, 20:48

Per cert, "Lector", no eres abans Pollencina? T'has canviat de sexe? Ja,Ja Ja, no importa veura pelicules d'en Cantinflas, llegint qualque comentari d'aquest blog!!
I defensar 7 mesos despres de la seva marxa la gestió, que no precisa defensa del gerent! Sense venir a conte.Que t'ha pegat?. Crec a mes, que dit gerent se sap defensar tot sol, i a mes, no se de que el defenses si ningú l'ha atacat!(Excusatio non petita, acusatio manifesta?)
Tal volta a tu, t'han atacat, per putejar el personal. Simplement s'ha defensat a travers dels seus representants, de les teves fòbies.

 

"Lector"

jrv | 31/05/2011, 20:36

L'Anterior Gerent d'Emser, com el que hi ha ara, si tenia moltes qualitats...i defectes, com tot hom, jo, i tu mateix ,segur`. Ell va marxar VOLUNTARIAMENT, avisant amb l'antelació suficient, era el seu estil.I Donava la cara, tmbé era el seu estil. No com tu, lectoret, suposo que devies tenir qualque xollo, i se t'ha acabat. A mes, no se a que ve, tanta monserga, ara que fa 7 mesos que va marxar...voluntatiament.

 

Treballadors/es

jrv | 31/05/2011, 19:23

En honor a la veritat, reflexe de la realitat, cal a dir que si la gestió del gerent d'Emser fou MOLT BONA, igualment ho ha sigut, i ho és la del gerent de la Residència Sant Domingo, que igualment ha donat una lliço d'eficiencia i honestetat massa poc freqüent a l'Ajuntament de Pollença. Aquest senyor igualment ha reduit el dèficit fins a cero, i actualment, i malgrat ja no treballa oficialment a la Residència, NI COBRA, segueix anant periòdicament a la Residència perque la feina d'aquest anys no es faci malbé abans arribi una nova direcció.
Igualito, igualito de totes les dedicacions exclussives que han dessaparegut del mapa...

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Tomeu Cifre | 31/05/2011, 13:59

Uep! no m'havia fixat en la darrera frase respecte dels delegats sindicals. Només he de dir que el reflotament d'EMSER fou possible pel la bona feina del gerent, pel suport polític que tingué (al manco per la part que me tocava) i per la col·laboració de tots els treballadors.
El temps que vaig poder compartir amb els delegats sindicals negociant el conveni vaig poder veure voluntat de col·laborar. Evidentment el gerent es el representant del que podriem anomenar "patró" i els delegats ho son del personal, i això de vegades provoca visions i interessos contraposats que crec que raonablement es feren avenir.

 

GERENT I SOU

castelao. | 31/05/2011, 13:21

No, els delegats de personal, no cobren 50.000€, ni 5000, ni 500, ni cinc...Simplement tenen temps sindical, els de Emser 25 hores. Tampoc tenen dedicació exclussiva al 100%, ni 70%.
Dit això el gerent dedicava tan de temps com totes les dedicacions exclussives juntes, des de fa 10 anys.
I els treballadors l'han acompanyat.

 

Pollencina erreda

jrv | 31/05/2011, 13:16

"Pollencina", la tasca de l'anterior gerent fou bona, i l'actitut de colaboració dels representants dels treballadors, i de tots els treballadors, també. Entre TOTS varem aconseguir treura l'empresa del forat on alguns polítics ignorants i inútils l'havien ficada ( gent que opina mes o manco com tu respecte als treballadors).Cal recordar que reiteradament he mostrat la meva consideració a la tasca d'aquell gerent, igual que la mostro per l'actual, que és igualment vàlid i capacitat, però per això no cal menysprear els anteriors ni els treballadors. En Superman no existeix, i ell no ho era, i com diu qualcú a aquest blog, no treballà de franc.La seva gestió, bona, però previsible: estalviar a qualsevol preu, el que l'Ajuntament nop és capaç de fer. Sento haver-te de dir que el comentari cap els treballadors d'Emser és propi de qui menysprea els treballadors i treballadores, de gent servil o sobèrbia.

 

Gerent

Treballador d'esquerres | 31/05/2011, 12:05

60.000 euros anuyals no són prou agraiment?

 

Drets del treballador

Treballador d'esquerres | 31/05/2011, 11:54

Trob que sobra la critica als representants sindicals, senzillament per això, perque defensen els drets dels treballadors, que sense tenir una nomina tan elevada com molts polítics amb dedicació exclussiva i com la del gerent, també fan una feina sense la que el Gerent no podria haver duit endavant el seu projecte.
Això de que els representants sindicals facin nosa... sol ser una mentelitat poc obrera per dir-ho d'alguna manera.

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Tomeu Cifre | 31/05/2011, 11:17

Pollencina, estic completament d'acord amb tu. La feina d'en Toni Sureda ha estat exemplar, tot i les enormes dificultats a les que ha haut de vèncer. Això no desmereix en absolut la feina de la resta del personal, tot el contrari, que també ha estat molt important.

Paco, no sé si ets votant o no. Jo, en qualsevol cas t'agreeixo els teus comentaris i t'anim a continuar-los fent. La crítica sempre es bona i les rèpliques també, si es fan amb respecte. Els membres de la nostra llista son companys i amics, i algunes incorporacions de gent que ha volgut començar a col·laborar amb noltros; no els desprecieu per això. Valor molt a qualsevol persona que té l'ànim de col·laborar amb un partit i figurar a una llista.

 

GESTIÓ SI, POLÍTICA TAMBÉ.

pollencina | 31/05/2011, 08:51

Bon dia a tots, simplement vull donar el meu agraïment com a pollencina, de la tasca duita a terme per l'antic gerent de l'empresa municipal (EMSER). Aquesta persona va agafar una empresa en quiebra, a punt de privatitzar, per que la gestió municipal no era capaç de treurer-la del forat que com tot sabem, l'havia enfosat un gerent possat pel PP.
Per això, és mereix el meu respecte i la meva gratitut a la persona que la va salvar, no només va conseguir salvar-la, sinó també, en la seva gestió, va aconseguir que poguessin rebaixar la taxa de recollida de fems.
Aquest gerent, es va dedicar en cos i ànima, i tot i esser un càrrec de confiança del PSM, quan aquest va sortir del govern, per expulsió de UM, el regidor responsable de l'empresa va mantenir el gerent. Ells sabien que no podrien trobar ningú millor.
En el moment que el gerent va decidir abandonar l'empresa per falta de recolçament polític, ningú mai li va agraït.
Moltes gràcies, àntic gerent per la teva feina feta a Pollença.
No ho tenguerés fàcil ni per la part política i molt manco pels representants sindicals de la mateixa empresa.

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Paco | 30/05/2011, 21:21

seguramente, biel c. ni tu ni otros tampoco a mi me tendreis por votante del psm, a juzgar por las respuestas que tienen algunos de mis comentarios criticos, pero entonces, ademas del puñado de amiguitos que ni siquiera os han bastado para llenar la lista, quien mas creeis que os vota?

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Paco | 30/05/2011, 21:18

Doblers, poder, posició,
polítics gira camises,
sense camí ni cap nord,
faràndula capitalista.

decia el recordado toni roiq a quien tu, toni marquet, conocias muy bien, y sabes que los politicos giracamies no pierden el tiempo ni en este bloc ni hablando de politica

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Tomeu Cifre | 30/05/2011, 14:03

Podem fer molts anàlisi crítics, pero l'any 2003, el primer que en Biel encapçalà, es perderen pocs vots respecte el 1999, després del desgast del govern. Al 2007 hi hagué la baixada forta per l'aparició de dues altres candidatures en un espai polític similar al que té el PSM. Enguany s'han baixat 83 vots i el cap dellista no es en Biel.
Amb això vull dir que haurem fet moltes coses malament i altres de bé (com tots els partits) pero donar la culpa a en Biel ni es just ni soluciona res.
Com vaig expressar davant l'assemblea de meu partit i he escrit en aquest blog, com a cap de llista me sent el màxim responsable dels resultats obtinguts. A partir d'aqui, hem d'anar endavant, cumplir amb allò que els electors ens han encomanat, continuar la feina ben feta i corregir allò que sigui millorable.

 

llastima

Un altre ex votant | 30/05/2011, 12:34

Queda clar que des de que Biel Cerdà ha encapçalat candidatures del PSM, aquest ha caigut en picat.

 

TENIM MEMÒRIA

Biel C. | 30/05/2011, 11:19

Tenim memòria, la teva resposta, confirma el que et vaig dir.
Molta sort per tú també.

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Tenim memòria | 30/05/2011, 07:25

Biel si que vaig votar al PSM i les meves expectatives no eren veure desapareixer el mateix.
La teva resposta és una mostra del que et deia.
Sort.

 

Estimat Toni Marquet

F. Tomàs | 30/05/2011, 07:22

Gira camies? això no és ni un equip de futbol ni una religió. La política no és un sentiment ni una camisa. La política és pensament i acció. Si algun dels dos pilars falla és lògic canviar el vot o el partit.

 

Critica

Toni Marquet | 29/05/2011, 20:11

M’agrada la critica, m’agrada la gent que defensa les seves idees, però per damunt de tot m’agrada la gent valenta que signa amb el seu nom. No m’agraden els covards i els gira camises.

 

TENIM MEMÒRIA

Biel C. | 29/05/2011, 13:06

Crec qeu va errat tenim memòria.
Primer perquè no crec que tu hagis sigut votant del PSM, quedar bé no costa res, i segon, perquè la teva expressió de capelletes i un cert to d'ironia en les teves paraules, demostra que no s'han complit les teves expectatives que era veure desapareixer el PSM i que uns altres tinguessin millor resultat.
EN tot cas, dir-te que el PSM, no ho fa tot bé, però que tampoc se creu amb la veritat absoluta, tu ja m'entens.
Nosaltres l'erram molts de pics, però ho sabem reconeixer, no necessitam que ens enviin requeriments per deixar de nomenar certes persones a qui s'acusa lliurament de fer malifetes amb doblers públics, m'imagin que també m'entens.
En tot cas, les reflexions les fa el PSM, i pren nota, però com a mínim ens mantenim fermes en els nostres postulats, i no necessitam fer discursos subliminals de que el poble necesita gent per fer feina ara, i que les sigles són secundaries o no importen. Crec que m'has entés un cop més a que si?
En tot cas, veurem el que pasa i de segur que els teus als qui votes ara, ho faràn molt bé.
Salut!

 

Pallassos sensa barreres

uei | 28/05/2011, 16:32

Neix a Pollença la nova associació "pallassos sense barreres"

 

Darreres notícies.

Idoi | 28/05/2011, 11:23

El "popietari" de l'empaltada, que no consta com a tal al registre de la Proipiedad, sembla ha decidit montar un negoci de barreres. Segons algunes fonts, el negoci és diu "pallassos sense Barreres"

 

Barrera

PSM Pollença | 28/05/2011, 10:12

Només faltava això. El paràgraf més interessant és el darrer. Si demanen la barrera es que admeten que la posaren a un camí públic.

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-dueno-de-l-empaltada-exige-al-consell-que-le-devuelva-la-barrera-robada-en-2009.html

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Tomeu Cifre | 28/05/2011, 10:10

Tan discutible com que altres partits ho fan tot benissim, i no veig pels feisbucs ni blocs exercicis d'autoflagellació com els quee s demanen al PSM.

Estic molt d'acord amb tot el que ha exposat en Biel C.. En Normalització Lingüística hi afegiria que des del PSM varem demanar l'aplicació de l'ordenança d'us del català, inclosa la Ràdio Municipal, i varem ser l'únic partit que hi votà a favor.

 

Reflexioneu

Tenim memòria. | 28/05/2011, 09:11

Biel aquesta visió de que el PSM el fa tot beníssim és més que discutible .

Sortiu de la vostra capelleta, reflexioneu una mica sobre els resultats electorals del PSM a Pollença des de fa anys (jo era votant del PSM). Pollença està per damunt del PSM i fins que no us adoneu seguireu baixant i baixant fins la vostra desaparició. Això si us podreu reunir en un bar i dir que el feu tot molt bé i que el problema és la gent que no us comprendre.

Ara
En definitiva, vist els qui seràn del nou govern, no podràn perdre gens de temps per les barres del bar ni per altres llocs, però no és que hi vegi massa capacitat. Els hi donarem els 100 dies de gràcia

 

Botò de mostra

jrv | 28/05/2011, 08:36

Es cert que hi ha hagut , i parlo en passat perque crec que ara "esta en disfuncions", una regiduria de turisme, que ha passat sense pena ni gloria, mes del primer.
A part de la questió de les platges, que entenc vital pel turisme, i on tampoc n'ha dit ni "mu", hi ha la de la barraqueta que serveix "d'oficina de informació turística" del Moll , on si s'acumulen mes de tres persones que demanin informació (dues si son corpulentes) no hi cap ningú mes, i portem així anys i anys. I dins, s'ha de parlar a crits degut als autobusos del costat, ja que la oficina no esta aillada de renous..."vamos", que el chiringito de la ONCE casi és mes gros. Això, sense parlar de l'embulls de cables que hi ha allà dins. El passat no te remei, però , sigui qui sigui qui governi, que dignifiqui i munti un local d'oficina d'informació turística minimament suficient a la condició de municipi turístic, mes necessari que l'auditorium den Moneo.

 

Pactes anteriors

pomada | 27/05/2011, 23:19

Primer de tot donar l'enhorabona al blog del Psm i el d'Urxella per existir,es un punt de trobada per poder debatre i parlar de lo que volem,tant siguin dels vostres partits o no.
Lo que he escrit avui horabaixa no era un atac contra voltros,sino pq reflexionasim,com be ha dit"Tenim memoria",o en Jvr,i en Tomeu Cifre mateix,necessitam gent que fagi feina i valenta,crec que es el moment de deixar el tema de;si dretes ,centre o esquerres,com a dit en Jvr,la gent esta fins els collo.. de no poder pegar l'hipoteca,de no poder arribar a final de mes,negocis que tanquen,o a punt de tencar,abans volies montar un negoci eu Moll i no podies,no n'hi havia cap,ara un a cada cap ce canto.Necessitam un canvi,al menys de fer politica,no ens podem estar acrivillant pq uns son d'un partit o d'un altre,els qui governin i els que estiguin a l'oposicio han de fer feina pel poble,la gent esta crispada,lo de les platges,la plaça d'eu Moll,devant de Pollensa Park encara en obres,poca feina.....Feiem feina d'una put. vegada per Pollença.

 

TENIM MEMÒRIA

Biel C. | 27/05/2011, 22:48

Mirarem el tassó mig ple.

Amb el tema dels camins qui més ha lluitat han estat el PSM i Alternativa. En el Consell, fins que el PSM no va agafar Medi Ambient, no s'havia fet res. Ara el camí vell de Lluc ja està inscrit al registre de béns del Consell i ben aviat és senyalitzarà. El projecte espera el vist i plau de la CIOTUPH.
El camí de Ternelles és al jutjat, i l'Ajuntament defensa el que el PSM sempre ha defensat, que és públic, i el encara nostre Batle, defensa la postura pesemera, a pesar d'haver tret en Tomeu de Regidor per aquest fet.
EMSER: De fallida a superàvit, i que encara haurà de fer de banca al Ajuntament. Tot això amb un Gerent col.locat a instàncies del PSM.Ara està en condicions d'assumir més serveis, ja que s'ha sanejada. També podria haver agafat la neteja del poble, però ni PSOE ni UM ho volgueren, el PSM ho va reclamar dins i fora del govern.
Normalització lingüística, ha estat en mans d'UM, si s'ha fet poc, és perquè no els hi ha interessat, perquè propostes del Consell, de suport, per això n'han arribades. Simplement no els hi ha interessat. Mirar registre d'entrada del ajuntament.
No s'ha adaptat el PGOU. Una altra àrea d'Um, en concret de Joan Cerdà. En ... i en .... que eren els autentics regidors d'urbanisme no els hi ha interesat. S'han pagat més de 25.000€ a una empresa per fer la feina. Resta dins un calaix des de fa més d'any i mig. Proposarem fer el BIC de Pollença, i no ho han volgut. tanmateix s'haurà de fer.
No hi ha pressupost i fallida. Qui els ha reclamat? Només el PSM.
En definitiva, vist els qui seràn del nou govern, no podràn perdre gens de temps per les barres del bar ni per altres llocs, però no és que hi vegi massa capacitat. Els hi donarem els 100 dies de gràcia

 

UN MONUMENT A NEN RULL

Que sen vagi ja | 27/05/2011, 22:39

En Rull serà recordat com el pitjor batle de Pollença. Quin poble que mos a deixat aquest tipo: brut, arruinat, desordenat, amb una platjes a la puta, etc, etc. Per. Tot això mareix un monument que podriem colocar a l'entrada de la depuradora

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Tomeu Cifre | 27/05/2011, 22:06

"Tenim memoria", dius: "Sigui de dretes, de centre o d'esquerres necessitam gent que faci feina.". Estic ben d'acord. També es ben cert que no s'ha caracteritzat el PP-UMP precissament per la seva gran activitat, amb sis regidors i dormint la sesta quatre anys.

 

continuació

jrv | 27/05/2011, 18:24

Evidentment, aprofito una vegada mes per recordar que hi pot haver debat als blogs de Urxella i el PSM, perque, creient com creuen en el debat i en la tolerància, fa anys que cada un d'ells te un blog, que administren, i aixó permet el debat de tots els ciutadans, fins i tot els mes llunyans ideologicament. Meam si tant de partit i partidet pren mostra

 

"tenim memoria"

jrv | 27/05/2011, 18:20

Doncs comparteixo aquesta opinió i visió de "tenim memoria", als blogs Urxella i aquest del PSM, hi ha un desbarre de el que jo entenc com a palles mentals: que si aquest partit és de dretes, que si pactes d'esquerres multipartits,...però on penseu que esteu, pareixeu n'Obama i i n'Asnar arreglant el mon!! Estem a un municipi petit, endeutat fins a les celles, amb la majoria de politics mediocres, cuatre o cinc feiners i amb ganes d'arreglar aquest desgavell i amb visió col·lectiva, amb molta gent que no coneix ni qui ha sortit elegit, alguns amb ni p. idea que son esquerres o dretes, simplement volen poder pagar l'hipoteca, fugir de l'angunia de cada mes, tenir feina al municipi, que haquest s'humanitzi i no pareixi una soll. I els que reflexionen, no volen que la presa de pel i diners d'aquets darrers cuatre anys es repeteixi. Aquets son els vertaders elements reflexió.
Això és un poble, i les sigles son secundaries, les persones lo principa, i la bona voluntat no és patrimoni de cap partit.

 

Re: Gestió, sí. Política, també.

Tenim memòria. | 27/05/2011, 16:29

Cal recordar que hem tengut un govern de centre-esquerres aquesta legislatura (més la meitat amb el PSM al govern) i:
- Els camins han continuat tancats.

- L'Empresa Municipal no va assumir més serveis.

- L'àrea de Normalització Lingüística ha tingut una mínima activitat.

- Petit i mitjà comerç abandonats.

- No s'ha fet l'adaptació dels instruments de planejament (PGOU i Catàleg)

- Sense pressupost i en situació de fallida econòmica.

Sigui de dretes, de centre o d'esquerres necessitam gent que faci feina.

 

pactes anteriors

pomada | 27/05/2011, 16:20

Vos oblidau quins partits han governat aquests anys en coalicio;Um(de centre),Psoe(d'esquerres),Psm 2 anys(d'esquerres).
I tothom sap el resultat,els pitjors anys per Pollença.
Crec que son els grans castigats d'aquestes darreres eleccions,sobre tot CxI(on hi ha part de les llistes d'Um)i Psoe,i en menys impacte al Psm,pq no va continuar els 2 anys restants.
I ara voleu que la Lliga pacti amb el Psoe,que es el gran castigat,i en voltros que tambe hi vareu estar a n'aquest darrer govern.
Jo crec que amb els darrers resultats electorals,la gent vol un canvi.

 

pactes

plural | 27/05/2011, 14:43

M'agrada aquest discurs perque descriu molt bé per on aniria un govern conservador i les pretencions d'un progressista. Crec que els 4 regidors progressistes que proveniu de l'oposició hauriu de fer l'esforç de mirar d'actuar conjuntament si fos possible i incorporar també el psoe. La Lliga si es vol decantar cap el PP allà ella, però si vol formar un govern de caire més progressista tendrà l'oportunitat de trobar interlocutors i discutir accions de govern.

Es clar que el més facil i segurament més lluit es restar a l'oposició i veure com les coses empitjoren cada dia.

 

DINAR

santvicenter | 27/05/2011, 12:31

En aquests moments, el Batle Joan Cerdà i els caps de la policia estan dinant al bar windsurf de sant vicenç. Quina barra!
Qui ho paga això, el poble?
Vergonya senyors, vergonya!

 

Gestió si, política també. Hora de pacte

Esquerrenós | 27/05/2011, 10:21

Tomeu, estic totalment d'acord amb la situació que descrius. La solució la teniu els partits que han sortit després de les eleccions. Haurieu de fer un pacte d'esquerres, juntament amb la Lliga (així demostraràn que són d'esquerres com ells diuen).

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb