"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Feines pendents i urgents

psm-pollenca | 30 Maig, 2011 07:23 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquests dies es parla molt de pactes de cara al govern municipal que s’ha de formar en uns dies. Amb una certa frivolitat s’especula sobre el fet de negociar amb la batlia o amb el repartiments de tals o quals àrees.

La veritat es que no hi podem perdre gaire temps amb el pacte de govern. Hi ha tantes coses pendents que quan més aviat millors, cal posar-se a fer feina.

El Festival de Pollença, que potser no es l’assumpte pendent més important (podríem viure sense Festival) però sí dels més urgents. El temps que queda per organitzar-lo –si es que en queda- ja és molt curt.

L’aprovació de la liquidació del 2010 (per saber com han quedat els comptes), de l’extrajudicial del 2010 (per saber quins excessos de despesa s’han produït) i el pressupost pel 2011, quan ja ha passat mig any de l’exercici en curs, és fonamental per ajustar la despesa a les possibilitats de l’Ajuntament.

També cal accelerar el pagament als proveïdors de l’Ajuntament i per això s’hauran de cercar mecanismes que permetin dotar-lo de major liquiditat.

L’aplicació de l’ordenança d’ocupació de via pública, per evitar els excessos amb la col·locació de taules i cadires al carrer. No parlam ja a aquestes alçades de la temporada d’aprovar la nova ordenança, que s’haurà de deixar fins passat l’estiu.

L’equipament i obertura del centre de dia de Pollença. Un compromís de tots els partits que ens presentarem a les eleccions i que és fonamental per donar un servei correcte a moltes famílies del municipi que ho necessiten.

L’aprovació del nou Pla General i del Catàleg de Patrimoni, instruments imprescindibles per que Pollença tingui un creixement sostenible i es reactivi l’activitat econòmica. Cal posar-s’hi immediatament ja que son processos molt llargs que si no s’activen la legislatura serà curta per veurer-los conclosos.

La posada en marxa de les inversions que tenen concedides subvencions, com son el pont del poliesportiu i l’aparcament. No pot passar com en altres ocasions que s perdin les inversions per inactivitat municipal.

I en trobaríem moltes més que demanen que no ens adormim i que justifiquen que probablement el proper consistori no es podrà agafar vacances aquest estiu. Cal prendre decisions aviat.

Comentaris

 

Identificació

Toni Marquet | 31/05/2011, 20:19

Amb aquesta nota acabo, jo com la majoria de vosaltres he lluitat pel dret d’expressar allò que crec, per la llibertat d’expressió, i és per això, avui que gaudim d’aquest dret no te sentit amagar-se darrera l’anonimat com fèiem en altres èpoques, i amb la meva nota anterior no he volgut menysprear a ningú, sols animar a fer un bon ús d’aquest dret i
ser honestos amb nosaltres mateixos mitjançant les nostres intervencions.

 

FEINES PENDENTS I URGENTS

Joan P. | 31/05/2011, 11:18

Crec que coneguent l'estat en que es troba el nostre Ajuntament, no cal mirar si els partits que pactin siguin de dreta o d'esquerra, tan sols haurien de esser persones en ganes de fer molta de feina pel poble. Jo anim al partit de Sa Lliga, per a que ho tengui en compte a l'hora de pactar.

 

Re: Feines pendents i urgents

Follonero | 31/05/2011, 06:34

Dir que l'actual equip de govern és de centre-esquerra és un sacrilegi. Millor dit. anomenar-lo equip de govern ja ho és un sacrilegi

 

Maria Enganxa i Toni Marquet

pomada | 30/05/2011, 22:59

Lo que he volgut dir es que si es la força mes votada es pq l'ha votat molta gent pollencina i s'ha de respetar,tu tendras la teva opinio,i el partit que t'agradaria que governas,pero deu ser un partit amb menys vots,per aixo hi ha eleccions.Despres no tenen vots suficients per governar, ha de haver pactes,a uns agradaran i uns altres no,pero els canvis a vegades van be,pq te torn a recordar,que sortim d'un govern de centre-esquerra,no vol dir que de detra sigui millor, pero tambe tenen tot el dret,sino tranquil que a les proximes eleccions no els tornaran a votar sino fan bona feina,com ara a passat amb els partits del pacte anterior.
La Lliga,dius pq no ho varen dir abans que pactarien amb el PP,encara no crec que ni ells ho sabiguen,pero si fos aixi,jo als debats no vaig sentir que diguessin a la pregunta de amb qui no pactarien,que amb el PP no,pero tampoc amb cap altre partit,varen dir que falte sabre resultats i projecctes i punts en comu,pero no la lliga, sino crec que quasi tots els partits varen contestar igual.Aixi que no diguis ,com es que no varen dir abans que no pacatrien amb el Pp.
Toni Marquet,perdona pero crec que t'equivoques,jo en cap moment he criticat a ningu,ni he intentat donar consells tampoc a ningu,nomes he escrit lo que jo pens pero mai insultant ni faltant el respecta a ninguna persona ni he cap partit.Si repases els meus comentaris d'avui o d'ahir,nomes expres el que jo pens damunt els resultats electorals,i respecte el Psm trob que fa bona feina i lo'unic que vaig dir ahir es que va formar part del darrer govern durant 2 anys,pero no per criticar,ja que es una realitat,sino pq vessin que no es tan facil governar,i aixo que ho feien amb esquerres i centre.
Pero que es la meva opinio personal,mai critica ni consell.

 

Gracies

jrv | 30/05/2011, 20:21

Gracies per les paraules carregades de seny, Tomeu. Fan falta.

 

31 de Maig

PSM Pollença | 30/05/2011, 20:16

Sembla que l'Associació 31 de Maig organitza les seguents activitats per demà, aniversari de l'atac pirata a Pollença:

16:00 a 22:00h - voltants Plaça Major - Castells Inflàbles pels més petits

16:00 a 21:00h - Plaça Major - I torneig de truc 31 de maig

16:00 a 22:00h - Club Pollença - Exposició d'espases, banderes ...

16:00 a 17:00h - Plaça Major - Bàdminton - Participació pels assistents

17:00 a 18:00h - Plaça Major - Taller de plastelina a càrrec de LA LUDOTECA

18:30 a 19:00h - Plaça Major - Capoira - Exhibició i participació pels assitents

19:00 a 21:00h - Plaça Major + cercaviles - Gegants de Pollença acompanyats dels xeremiers

19:30 a 21:00h - Plaça Major - Ball de Pagès - Exhibició i participació dels assistents

21:00 a 21:15h - Plaça de la Font del Gall - Tirada de Salves a càrrec dels escopeters

21:15 a 21:30h - Plaça de la Font del Gall - Llegida del Manuscrit - Associacf

21:30 a 22:00h - Plaça Major - Entrega de trofeus - Associació 31 de maig

22:00 a 24:00h - Plaça Major - Grup Musical "Oyelo Crew"

Agraïment a:

 

Re: Feines pendents i urgents

Tomeu Cifre | 30/05/2011, 20:07

Crec que no guanyam res de posar-nos nerviosos. Que si pactes per amunt, que si pactes per avall...Ni tampoc serveix de res intentar desqualificar als rivals o intentar donar lliçons al partit des de fora.

Noltros assumim el nostre resultat i intentarem treurer-ne lliçons positives.
Dit això a dia d'avui encara continuen les negociacions de cara a futurs pactes de govern que serveixin per treure aquest poble del pou on es troba. Si aquest és l'objectiu allà hi serem i continuam parlant amb tots els que vulguin un poble governat amb seny, austeritat i cap a polítiques progressistes. Ara és temps de ser pacients, que la llegislatura es llarga i pràcticament no ha començat, no ho espatllem tan aviat. Escara hi ha marge per u govern de progrés.

 

Assumir resultats

jrv | 30/05/2011, 19:57

Jo no crec que sigui imprescindible, a un blog, als dos blogs de partits que existeixen a Pollença, posar el nom, això dona mes llibertat a expressar-se. No sabem els condicionants que pesen damunt cada persona que s'expressa a aquest blog, i PER A MI el límit està en el respecte als altres. Jo mateix, i per no ser cansat signo amb JRV (Joan Ramon Veterà), però no veig imprescindible signar, a mi repeteixo que me sembla una limitació a la llibertat d'expressió, i a partir d'aqui, que cadascú digui la seva. I a un blog on tot foren lloançes, encara que siguin merescudes, jo ni el lleguiría, amb tots els respectes novament.
I aprofito l'aviantessa per expressar el que mes me preocupa: l'Ajuntament està practicament en QUEBRA TÊCNICA, parlant de present, i de futur, i perque el PSM te un representant a l'Ajuntament, m'agradaria saber quin és el possicionament d'un partit, el PSM, amb una ideología que jo respecto profundament i comparteixo. ( He dit ideología)

 

El cap davall l'ala.

Toni Marquet | 30/05/2011, 19:33

El PSM, és del pocs partits que sempre ha mantingut la seva ideologia neta i no ha enganyat a ningú, si el PSM desapareix no serà per incongruent, per falç o per corrupte. Fresi-vos-ho mirar, (a), (Maria Enganxa), i (Pomada), sigueu honestos i signeu amb el vostre nom, no vulgueu donar consells i criticar els altres amb el cap davall l’ala, fa empegueir.

 

Maria enganxa

a | 30/05/2011, 16:27

Ido segons la teva logica n'hi ha 6029 que no volen que governeu els del PSM. I així i tot vos aferrarieu a la cadira a la mínima que pogueu. Perque vos varen pegar una cossa al cul, que si no haguessiu fet tota la legislatura al govern.
Pareix mentida que no n'aprengueu, el PSM acabará a 0.
Haurieu de seguir l'exemple den Pepe

 

Lliga=PP passat per l'estilista

Maria Enganxa | 30/05/2011, 15:40

Pomada, 1626 volen que governi el PP. 4939 no volen que governi el PP. Si la lliga havia de pactar amb el PP, no ho podia dir antes?

 

pp

pomada | 30/05/2011, 14:48

Maria Enganxa,no sera pq han tret l'inmensa majoria de vots(1600 i algo),quasi 600 vots mes que la lliga(1060),i quasi 800 mes q alternativa(822),si el Pp ha de governa no sera pq un partit vol o no,sino pq la gent vota,i has de respetar els vots de la gran part de la poblacio,no tothom a d'anar a la teva corrent,que no se quina es,esper que no dels que han governat ara,el de centre i el d'esquerres,que han estat aquests darrers anys.
Lo normal per vots i pels resultats dels darrers anys de gestio,no estaria malament un canvi,o no Maria Enganxa?.
Ah!I si vols podem anar contracorrent ara que per tot (consell,parlament,segurament govern central)governara,i per les ajudes i subvencions anira millor,que quedarnos aqui totsolets com sempre.
Feiem feina pel poble i mirem lo millor per ell.
Hugo,per cert els de la Lliga no crec que s'haguin de menjar el mon,pero es vera que molta gent a confiat amb ells,i crec que hem d'esperar un poc i veure que fan,per ara no s'han ficat amb ningu i crec que estan fent les coses amb seny,o al menys me pareix.Desde les eleccions,no he sentit res d'ells,pq son moments de pactes i esta be estar en silenci.

 

Peperos al poder per obra i gràcia de la Lliga

Hugo Chávez | 30/05/2011, 11:54

Pareix que la Lliga s'ha menjat el món, però hem de recordar que acaben de néixer i encara han d'aprendre a funcionar com a partit. Si se fan evidents aquestes divergències internes que pareix que hi ha d¡haver, mem si serà "pan para hoy"...

 

Peperos al poder per obra i gràcia de la Lliga

Maria Enganxa | 30/05/2011, 11:34

Sembla que el pacte PP+LLIGA està fet i que s'ha s'ha dit per IB3 rèdio i tot. Donde dije digo digo Diego; s'hauran de menjar les seves paraules molts ligueros que renegaven del PP durant la campanya. La primera al front, quants incompliments de promeses seguiran a aquest????
Visca la nova República Pepera de Pollença !!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb