"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Assemblea extraordinària

psm-pollenca | 06 Juny, 2011 13:56 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui a les 21h els militants i simpatitzants del PSM de Pollença estau convocats a una assemblea extraordinària per tractar la possibilitat d'un pacte progressista pel govern municipal, i per concretar propostes respecte de les anteriors assemblees i reunions on s'ha tractat el tema. L'ordre del dia s'envia per e-mail.

21h, estudi Toni Marquet (Carrer Albeguins).

Comentaris

 

Alcudia-ppl

jrv | 09/06/2011, 13:44

Al comentari (anònim, una vegada mes és diu: " na Carmen no ho tindrà fàcil, ni a nivell polític, ni ha nivell PERSONAL", i el cert, és que sona molt malament això de " personal", sona a amenaça velada. Voldria estar equivocat. Però atés el to dels darrers comentaris...

 

Anònim fan`+atic insultador

jrv | 09/06/2011, 13:37

JJ,(cota cota) , és una llastima que no digis el teu nom, suposo que la teva humilitat t'ho impedeix. En tres o cuatre linies no se quan de consells m'has donat, ni se quants d'insults, calumnies i mentides has expressat. Has batut el rècord de la grolleria. El dit, llastima no t'atreveixis a signar emb el teu nom, simplement, per poder demanar a una persona tan savia, consell abans d'escriure aqui, casi m'atreveixo a dir que deus ser el vertader Messies. O l'amo del blog, no se!!

 

Enhorabona

JJ | 09/06/2011, 12:55

Espectacular!Qui xerra de fanàtics i de cobrar sense anar a fer feina.. ens saps una estona llarga. Queda't a urxella, almenys estàs més acompanyat, ameam fins quan te donen bolla

 

ALCÚDIA

ppl | 09/06/2011, 12:16

El meu suport a tota la gent que ha fet possible que el PSM-Alcúdia hagi tret un regidor. No vos desanimeu, el temps possa cadascu al seu lloc. Na Carme no ho tendrà fàcil, ni a nivell polític ni a nivell personal.
Per cert, fer saber a la gent que vulgui anar a donar suport a l'agrupació d'Alcúdia, dissabte a les 12,00, hi ha manifestació al Ple d'investidura, davant l'Ajuntament.

 

anònims

jrv | 09/06/2011, 11:40

Per cert, aquest blog ja no te res a envejar al "fil directe", d'anònims i dois.

 

Nervis

jrv | 09/06/2011, 11:38

Ja tens raó, "Nervios", el resultat d'aquestes eleccions han deixat una situació, en que la histèria va desbocada, i els insults plouen, aquest blog n'es un exemple. I segons quins siguin els resutats dels pactes, haurem de contractar un exercit de psiquiatres per tranquilitzar els fanàtics, ja ti pots apuntar, cota cota anònim.( Ets dels que cobres sense fer feina?)

 

Flipat i gros

JJ | 09/06/2011, 09:22

Quin personatge en JRV!!No és la primera incoherència ni tonteria que diu, però és que ja comença a fer un poc de llàstima...Comença a ser hora que qualcú expliqui la feinada que fa i ha fet a l'Ajuntament. Basta ja d'impostors que només defensen els seus propis privilegis. La majoria de treballador no tots tendrem tanta sort...

 

Nervis

Nervios | 09/06/2011, 09:01

Massa nervis en els Blocs durant les eleccions i periodes de pactes...

 

Alcudia

Rappel | 09/06/2011, 08:27

Tal volta en jrv ha fet el comentari sobre Alcudia, perque Alternativa, el seu partit actual a Pollença té previst donar suport al PP. No ho sé,de més verdes n'han madurades. Dissabte ho sabrem.

 

Alcudia

jrv | 08/06/2011, 21:59

Certament, Plural, una vegada l'agrupacio del psm i de Iniciativa d'Alcudia s'han manifestat, la meva visió canvia, i no entenc els motius de la cap de llista d'alla. Tal volta me precipitat en el judici, talment han fet els que m'han precedit abans de publicar el manifest de la agrupació d'Alcudia. Així i tot, cal recordar que ens passades ocassions, el PSM, a nivell local, ha pactat amb el PP: Alaró, Maria de la Salut... i ha governat així. A Sant Joan ara també , si bé amb el vist i plau de l'agrupació del PSM, malgrat allà és digui Assamblea per St. Joan, formada quasi totalment per gent del PSM. I no tinc res a dir d'això, tal volta convenia perque tanmateix , cada municipi te les seves peculiaritats. I per mi, governar amb el PP o amb UM, mes o manco és el mateix, s'ha demostrat aquesta passada legislatura. I al que diu que flipo, que consulti les hemeroteques., a veura qui flipa.
Per mi , el greu és "passar " dels companys de candidatura, si ha sigut així, perque seria una traició.

 

Re: Assemblea extraordinària

Paco | 08/06/2011, 20:42

el comentario de jrv a las 21:01 es patetico por venir de quien viene
a la vista de la postura de sus compaañeros de partido y de candudatura, la carmen dels pastorets es la primera transfuga de la nueva legislatura en esta tierra, y la verdad es que de ella no lo esperabamos

 

Alcúdia

Biel C. | 08/06/2011, 20:19

Companys i companyes del PSM d'Alcúdia, teniu el meu suport.
Estic molt dolgut per l'actitud de na Carme. No vos desanimeu, ara més que mai, heu d'estar junts i orgullosos de la feina feta. Hi ha una dita que diu: No són les muntanyes que s'encontren, sino les persones. El temps possa a tothom al seu lloc.
Endavant i fora por!
Una abraçada ben forta.
Salut

 

pactes

Toni | 08/06/2011, 20:19

Com ha anat la reunio d'ahir?

 

alcudia

Tomeu | 08/06/2011, 20:18

JRV
deixa de flipar

 

Alcudia

tomeu | 08/06/2011, 20:17

La pela es la pela

 

Alcúdia

plural | 08/06/2011, 20:14

jrv crec que pixes fora de test pel tema de les formes. Si l'agrupació d'Alcúdia no està a favor del pacte amb el PP, la seva candidata no te força ètica per pactar amb ningú. Que pot condicionar?, si, es possible i fins hi tot pot ser higiènic, però les formes son les formes i per un element com tú, tan assembleista, això queda molt malament.

 

Alcúdia

plural | 08/06/2011, 20:14

jrv crec que pixes fora de test pel tema de les formes. Si l'agrupació d'Alcúdia no està a favor del pacte amb el PP, la seva candidata no te força ètica per pactar amb ningú. Que pot condicionar?, si, es possible i fins hi tot pot ser higiènic, però les formes son les formes i per un element com tú, tan assembleista, això queda molt malament.

 

Comunicat

... | 08/06/2011, 19:56

Estimats Alcudiencs Davants els esdavaniments ocorreguts, en referència al pacte de governabilitat, entre l’electa Maria del Carme Garcia i el partit Popular, els que sotasignen el present document volen manifestar que no tenen rés a veure amb aquest ...pacte. Que en el seu moment i en les diferents reunions que feren els membres de la llista electoral que pertanyen al PSM-EN, no estaven d’acord amb les raons que donava Na Carme per pactar amb el PP. Que en tot cas, el millor, era fer un pacte de progrés o votar-se a ella mateixa, fer una oposició constructiva i crítica, es a dir, fiscalització del Govern Municipal i deixar governar en minoria al PP. Per tant, repetim, ens desvinculem de la decisió presa per na Maria del Carme Garcia. Gracies Faceu públic pel vostra mitjà. Ho signen, En/Na Ona Rosselló Antoni Cifre Joana Cifre Catiana Alomar Catalina Mudoy Biel Pastor Maria Francisca Rosselló Damiá Rocamir Ferran Salom Pereta Daniel
Aquest és el de la gent del PSM, els membres d'Iniciativa també han fet un comunicat semblant.

 

Alcúdia

Joan Ramon | 08/06/2011, 19:48

Tal volta sí, però tal volta els membres de la llista van votar no pactar amb el PP, el millor hagues estat votar-se a ella mateixa i deixar governar el PP. És a dir, quedar fora del govern, del PP i fora d'un govern amb PsoE i CxI.
És cert que no és la primera vegada, la diferència substancial és que vist el comunicat dels seus companys, no els ha tingut en compte.
A mi me pareix important.
Salut

 

Alcudia

jrv | 08/06/2011, 19:01

Tal volta veiem massa televisió, i ens creiem que un municipi petit-mitja, com és Pollença o Alcudia, és l'indret on és juga el destí de la humanitat, i un pacte PP-PSM és qualque cosa terrible. Doncs jo no ho veig així. Molt probablement els que se creien intocables, CxI i PSOE, pensaven que la regidora del PSM estava obligada, si o si a pactar amb ells, i li podien destinar l'alta funció, per exemple, de servir els cafes a les reunions, de fer-lis de criadeta per imperatiu ideològic, i poca cosa mes,i ells seguirien mangonejant. Doncs no, tal volta els supera a tots en dinamisme i honradessa. A mes no es la primera vegada, ni la segona que gent del PSM és coaliga amb el PP a un poble de Mallorca. No ho han fet el PP i el PSOE a Euskadi, en contra dels nacionalistes, amb una excusa patatera, que a mi hem sembla absolutament antidemocràtica?
No perdiguem els papers. Tal volta Carmé Garcia condicionarà mes el PP d'Alcudia, que en Rajoy mateix.

 

Trist

Joan Ramon | 08/06/2011, 18:41

trist, molt trist.

 

Pactes

Plural | 08/06/2011, 17:52

Tremendo lo d'Alcúdia, ara que el PSM aixecava el cap a una plaça tant dificil.

 

Re: Assemblea extraordinària

Tomeu Cifre | 07/06/2011, 22:23

Mamporrero, noltros ens reunirem tantes vegades com volguem, per xerrar de pactes, de política, de futbol o per jugar a tuti. Només faltaria que haguessim de demanar permís per reunir-nos.
Si el pacte ja esta fet, donç massa bé, que els aprofiti. Jo només deman que el facin ben públic, ja que els pollencins tenen dret a saber a canvi de que s'han fet els pactes.

 

mallorqui

pesemero | 07/06/2011, 21:48

No hi hem d'anar a l'oposició, hi estam. Al manco a dia d'avui, i des de el octubre de 2009.

 

pactos municipales

MAMPORRERO | 07/06/2011, 21:29

Las bases ya estan puestas. El viernes sera concluido el pacto PP-LLIGA. Falta el tercero que probablemente sea UMP, aunque no se negociara con Nadal Moragues. Ojo que este puede que no sea ni concejal.
Pero el pacto de silencio hace que hasta el sabado por la mañana no se de a conocer. Mientras tanto los pardillos siguen reuniendose...

 

Re: Assemblea extraordinària

Tomeu Cifre | 07/06/2011, 14:28

Els pactes s'han de cuinar amb discreció. En qualsevol cas no som noltros a qui ens han donat la clau per respondre aquesta pregunta. Vos i tindrem informats.

 

Re: Assemblea extraordinària

pacting....... | 07/06/2011, 13:01

pactau? o no pactau?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb