"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Comunicat respecte pactes de govern

psm-pollenca | 09 Juny, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


Avui dijous, a les 20,00h, assemblea extraordinària de militants i simpatitzants per analitzar la proposta d'un possible pacte de govern. A l'estudi d'en Toni Marquet, al Carrer Albeguins.


Hem d'afegir al comunicat que ahir la Lliga egionalista va presentar un document de pacte que avui analitzarem.Aquest es el text que consensuarem Alternativa, PSOE, PSM i Esquerra Republicana respecte d'un possible pacte d'esquerres i Lliga Regionalista:

Sortint al pas de l’incertesa respecte del pacte de govern que es pugi constituir per tal de dirigir l’Ajuntament de Pollença, les agrupacions locals dels partits d’esquerres sotasignants a través dels seus portaveus i després de diverses reunions per tal d’estudiar la possibilitat d’un pacte de centre-esquerra, volem deixar clara la nostra postura al respecte:

·         Tots quatre partits d’esquerres, que sumam sis regidors, hem manifestat des del dia posterior a les eleccions la nostra disposició favorable a fer possible un pacte municipal de caire progressista que inclogui a la Lliga Regionalista. Creim que aquest pacte podria posar a fer feina pel municipi a les persones més preparades, amb una voluntat clara d’engegar una nova manera de gestionar l’Ajuntament.

·         També tots quatre partits d’esquerres varem plantejar a la Lliga Regionalista un acord bàsic de programa basat en un document consensuat de cinc punts, document que la Lliga també ha acceptat.

·         Els quatre partits consideram que qualsevol acord ha de tenir com a eix vertebrador les propostes per gestionar el municipi amb transparència, austeritat, seriositat, participació dels ciutadans i eficàcia en la gestió. Consideram que el repartiment de càrrecs és una qüestió secundària i supeditada al compliment dels punts esmentats.

·         Després de diverses reunions, continuam oberts a que es pugui constituir un pacte de centre-esquerra i restam a l’espera que la Lliga Regionalista, partit més votat de l’eventual pacte, i com correspon al lideratge que aquesta condició li atorga, formalitzi una proposta de governabilitat pel municipi de Pollença.

Amb tot, esperam que aquest pacte pugui esser una realitat per una millor gestió dels interessos dels ciutadans del nostre municipi.

Alternativa per Pollença (A)

José Luís Garcia Salvador

 

PSM-EN

Bartomeu Cifre Bennàsar

 

PSIB-PSOE

Maria del Mar Sastre Llompart

 

Esquerra Republicana

Miquel Àngel Sureda Massanet

 

Comentaris

 

Sant Cristo...

jrv | 09/06/2011, 21:43

Molt bo això del Santcristo. Es una manera de despistar el personal. Poses un santcristo i ja tenim polèmica. Es veu que el batlle encara te temps de collonades, de penjar santcristos, el temps que no ha tingut per dedicar al seu poble, i deixar-lo fet una merda, però si de cobrar d'ell, del poble. No piqueu, blogistes, tan sols és una maniobra de distracio dels temes importants: crisi turistica, platges, crisi econòmica, kaos...

 

humor, que no falti!!

jrv | 09/06/2011, 17:55

Molt bò això del pre-criminal, Tomeu!!
Gracies per no perdre l'humor.

 

Re: Comunicat respecte pactes de govern

Tomeu | 09/06/2011, 16:58

El nivell de retranca d'aquest bloc està pujant a marxes forçades. No se pot dir que estigui avorrit.
La veritat es que tornar a treure a rotlo el Santcristo damunt el temps de descompte semblen ganes de deixar un problema més (probablement sigui el més petit) als que "se quedan en el convento".

 

berenar

cafè, copa i puro | 09/06/2011, 16:10

Què ho sabeu?!! la plantilla de personal del ajuntament, ja està completa...ahir va comparèixer el "SANT CRISTO" a la sala de plens. sabeu si també estava convidat a la berenada? Qui m´explica la col.locació (a darrera hora) de l'anomenat subjecte?, hi ha qualque misatge subliminal? jajaja

 

Re: Comunicat respecte pactes de govern

Tomeu Cifre | 09/06/2011, 15:17

Pedrito, mos expliques que es això de una pre-transfuga? Ho dic per saber si com a Minotity Report, ens poden dur a tancar per ser uns pre-criminals.

Del berenar d'avui demantí no sabia res. Ni m'hi han convidat ni se qui l'ha organitzat o pagat.

Se que avui hi havia organitzat un dinar pels polítics a Clivia pero crec que s'ha anul·lat i en qualsevol cas no hi he anat.

 

PLENARI D'ALCÚDIA

pesemero alcudienc | 09/06/2011, 15:09

El Ple d'Alcúdia ha estat adelantat a les 10'30h del matí, no a les dotze. La nove Batlessa na Coloma Terrassa (no li posaré adjectius perquè no em censureu)té unes noces a les 12, i clar no hi podria anar. AIxí qui vulgui anar a donar suport a la gent del PSM, que sapiga que és a les 10'3h. Gracis

 

PLENARI D'ALCÚDIA

pesemero alcudienc | 09/06/2011, 15:08

El Ple d'Alcúdia ha estat adelantat a les 10'30h del matí, no a les dotze. La nove Batlessa na Coloma Terrassa (no li posaré adjectius perquè no em censureu)té unes noces a les 12, i clar no hi podria anar. AIxí qui vulgui anar a donar suport a la gent del PSM, que sapiga que és a les 10'3h. Gracis

 

Berenar

quipassaperaqui | 09/06/2011, 14:05

A "Joana" i "d'estil". Estau ben desenfeinats per estar tan atents al que fan per l'ajuntament. Crec que seria millor que us fixaseu amb els dinars i sopars que fan els polítics enlloc d'aficar-vos amb un berenar que gaudeixen els treballadors de l'ajuntament. Que més dóna qui el paga, el més important és que tots tenim dret a despedir-nos de tan en quan (En aquest cas al cap de 8 anys de legislatura gens enriquidora). A veure qui és el graciós que continua parlant malament dels treballadors...la culpa no és seva, que ho sapigueu!, sinó de la MALA GESTIÓ DELS EQUIPS DE GOVERN!!!!.

 

Correcció

D'estil | 09/06/2011, 13:30

En Joan Cerdà i en Martí Ochogavia han fet un berenar d’acomiadament avui matí que pagam tots els citadans.

 

Re: Comunicat respecte pactes de govern

coco | 09/06/2011, 12:38

Pedrito calla que domes dius dois, supos que ho saps perque hi heras a Inca amb en Font

 

Pacte

Pedrito | 09/06/2011, 11:27

Vos quexau de la transfuga de Alcudia i vosaltres estau a punt de fer el mateix, nomes que amn una pre-transfuga, Anau alerta aquest Font es perillos. Per cert crec que les reunions el dirigeix el mateix Font. Tambe vos ha citat a Inca.

 

Vergonya

Joana | 09/06/2011, 11:22

En Joan Cerdà i en Martí Ochogavia han fet un berenar d’acomiadament avui matí davora el bar Emilton. Voldria saber si les persones de l’Ajuntament que estaven convidades a n’aquest berenar i han estat més de dues hores pel carrer, desprès recuperaran aquestes hores o be les deixaran de cobrar del seus sous. Si han de fer celebracions, i així com estan les coses, seria d’agrair que les facin fora d’horari laboral. I sobretot, i el mes important, es saber qui ha pagat tota aquesta despesa, si ha estat en Joan Cerdà que ho ha pagat de la seva butxaca ho hem pagat entre tots els pollencins. Ho dic perquè si ho hem pagat entre tots els pollencins, encara som a temps a anar-hi a menjar un platet de frit i així ja no tenc que dinar...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb