"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

psm-pollenca | 09 Juny, 2011 21:02 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Instam a continuar les negociacions per fer possible una alternativa al govern conservador del PP

Tot i que no s’ha tancat un acord entre PSM, PSOE, Alternativa per Pollença, Lliga Regionalista i Esquerra Republicana per formar un equip de govern estable, el PSM vol manifestar la seva disposició a continuar treballant per tal que sigui possible un govern progressista. Vist l’estat de les negociacions dutes fins ara serà molt difícil que per aquest dissabte, dia de la constitució del nou Ajuntament, hi pugui haver un acord que atorgui la batlia a un regidor progressista. El PSM ha mostrat total disposició a facilitar l’entesa, però no ha estat possible fins ara.

Això no obstant encoratgem a la resta de forces d’aquest possible pacte a continuar les negociacions i a no donar suport ni participar de cap govern encapçalat pel PP, per tal de no tancar la porta a un futur pacte de progrés.

Cal una nova manera de fer política a Pollença, i cal treballar per evitar de la onada de retalls en drets socials, en ensenyament, en cultura i en llengua que se’ns ha anunciat des dels nous governs insulars i autonòmics presidits pel PP, facin els seu efecte en la societat pollencina. Tot això només un govern de caire progressista ho pot fer possible i des  del PSM manifestam la nostra voluntat per treballar amb aquest objectiu.

Comentaris

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Pepe | 11/06/2011, 21:55

Com diu Tomeu a les negociacions hi ha hagut un bon ambient entre els partits d'esquerres i ara seria un bon moment per començar a fer una bona oposicio coordinada.
No cal oblidar el passat però hem d'aprendre del mateix i fer feina al present per canviar el futur.

 

Exquissiteses ...

J. J. Prieto | 11/06/2011, 20:45

Estoy de acuerdo contigo jrv, hay manía absurda dentro del PSM, pero no dices nada de la gran manía absurda que hay dentro del grupo de Pepe, o es que tu no leías el bloque de Urxella. Yo deje de simpatizar con ellos por esta razón.

 

anims

Idoi | 11/06/2011, 15:35

Penso que s'ha fet el que s'havia de fer, s'han cercar possiblitats de cercar la governabilitat, el Govern serà conformat pels dos partits més votats.
Per altra banda, els altres tendreu feeina de fiscalitzar la tasca de control al govern.
Els nerviosos no serán tan freqüents al blocs, i bé, això és un poc el resum de la situació, penso jo.
sort en la nova legislatura Tomeu, la mereixes.

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Tomeu Cifre | 11/06/2011, 15:28

Pepet, ni el PSM ni jo mateix tenim cap odi cap al PP. Simplement pensam que les seves polítiques son la pitjor opció que es pot aplicar en aquesta terra, Balears. Repecte temes personals amb gent del PP, res mes lluny de la realitat. Abans d'entrar coma regidor era el partit allà on coneixia manco gent i els que hi he conegut son, en la seva majoria, bona gent. I cap el cap de llista, al que evidentment sí que conec, no me mou absolutament cap animadversió sino tot al contrari, cosa que es constatable. I jo també me n'he anat a fer cerveses amb tots, especialment amb els del PP.

 

pactes

Pep | 11/06/2011, 15:17

La lliga de dretes ja es d'esquerres, perdo...no si es de dretes.
A veure com ho expliquen a n'això

 

PACTES

Martí du Verro | 11/06/2011, 09:25

Au! La Lliga ja s'ha aplegat amb els afins. Visca la dreta! Abaix l'esquera! nou lema de la Lliga.

 

Exquissiteses esquerranoses

jrv | 11/06/2011, 07:28

Podria subscriure ara mateix l'expressat per Joan M. i per Pollencí. El tarannà de Tomeu Cifre del PSM me sembla el mes convenient als interessos del municipi i del PSM( per aquest ordre!) que pòt adoptar, fruit del propi natural humà. I si s'envolta amb gent , que ja en te, que comparteixi aquest tarannà, absent de crispacions absurdes, això ha de donar fruit. Si per qualque cosa ha servit aquest trui de possibles pactes, ha sigut per coneixers millor, i veura que no hi ha tanta diferència si hi ha bona voluntat.
Malgrat tots els partits tenen gent excelent, també ERC, a nivell de Mallorca, no local, mai he comprés la seva fòbia al PSM, autodestructiva i demencial. I amb menys virulència, questa mania absurda també la he vista en el passat en algun/a del PSM local cap a Pepe Garciá, tan sols cal repassar les hemeroteques. Esper que això s'hagui ACABAT, i cada u defensi el seu redol sense emprenyar els altres. Sort i seny a tots per aquests 4 anys!!

 

Reflexions

Rosita | 11/06/2011, 00:37

Pens que el poble té el que és mereix. Això vol dir, una dreta fluixeta que guanya i una esquerra dividida com sempre. Ara bé, el temps o coloca a puesto tot, i quan dic tot, vull dir tot. Començant per na Malena i acabant per en...

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

pepet | 10/06/2011, 20:11

Lo que hauries d'aprendre Tomeu es quolque lliço. Per començar aquests odis que destilau cap al PP no duen enlloc. Supos que hi deus tenir quolque tema personal amb en Tomeu del PP perque si no, a un ambit de poble on tots els caps de llista son capaços d'anar a prendre una cervesa junts, no s'enten tot el que arribes a dir d'ell o les mentides que permets que se diguin.

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Tomeu Cifre | 10/06/2011, 19:18

Si qualque cosa bona en trec de les negociacions entre els partits d'esquerres ha estat el bon enteniment i el dialeg entre els partits, que ens augura que es podra fer una bona oposicio coordinada en alguns temes. M'hagues agradat un final tambe mes coordinat per les negociadions, pero les coses de vegades vabln com van.

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Pepe | 10/06/2011, 18:32

Santvicenter i Pere abans de parlar us haveu llegit el document? De cinc partits als que el vam presentar quatre el van acceptar.
No imposam res a ningú, si no agradava com va ser el cas del PP ja no es perdia més temps. Pens que és molt més honrat i directe que marejar la perdiu.

 

pactes

plural | 10/06/2011, 17:35

El que realment no sabem es si s'ha dialogat (que no negociat o si) sobre algún tema programàtic o d'acció de govern. Deixem la xarrameca de las cadires que no duu a enlloc.

 

Trist

Jordi | 10/06/2011, 17:28

ERC com sempre, el partit amb menys vots, però amb més ganes de donar lliçons...

 

PACTE

santvicenter | 10/06/2011, 17:25

Estic totalment d'acord amb en Pere Pepe, tu molt d'esqueres però actues com un extrema dreta. Imposant el teu document. D'això se'n diu tolerància. T'he seguit aquestes eleccions, i mai, mai, has dit que pogués ser esmenat o canviat. Sempre amb el teu document de partida com a requisit, i que vols que te digui, te surt aquesta vena, que no m'agrada de tú. Ara ha estat ERC, però la primera crisis no hagués estat molt de temps a arribar, el teu ego te supera.
Salut camarada!

 

ERC

plural | 10/06/2011, 17:11

Llorenç, lo realment incoherent es que un partit de Catalunya es presenti a Pollença, vila que mai ha format part de Catalunya. Amb la vostra guenyaria donau peu al lleu de l'Espanyolisme i l'anticatalanisme més tronat però més efectiu que l'E.coli. I per patriotisme hauriem de fer un pensament.

 

pacte

Pere | 10/06/2011, 17:00

Pepe,
negossiar no es que agafin el teu document i diguin AMEN
Negossiar es donar i rebre - rebre i donar

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Pepe | 10/06/2011, 16:57

Llorenç nosaltres hem estat molt clars des del principi i abans de les eleccions, ens asseuriam a pactar amb qui acceptés el nostre documents de mínims. El PP no el va fer i fi de la història.
I una cosa és començar a negociar i un altra arribar a un acord de govern. La Lliga, PSOE,PSM i Esquerra van acceptar el document i al final no ha hagut acord.

 

LLORENÇ

Biel Cerdà | 10/06/2011, 16:49

Llorenç, crec que tens raó, millor pactar amb ideologies afins. Però això s'ha de dir des de el principi, i no fer perdre el temps als altres que es tan valuós com el seu. I aqui ERC, ha fet perdre el temps a tothom, i ha deixat de tenir paraula, tant verbal, com escrita. Que en tenim proves. (document signat per Miquel Angel Sureda i Tolo Cerdà entregat el dimarts 7 de juny).

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Josep | 10/06/2011, 16:37

I que te penses, que si Alternativa no hagues pactat amb el PP no se l'hagues criticat?
ERC no ha justificat la seva negativa en el fet de que la Lliga sigui de dretes, sino en que no hi havia temps de negosia un pacte. U diari ho diu ben clar:
"no había tiempo de negociar un pacto de programas con la Lliga y que no votaría un alcalde de consenso para seguir negociando después"

 

Coherència

Jordi | 10/06/2011, 16:36

Si si, crec que el que està a Quilometres de cercar l'unitat d'esquerres és precisament, esquerra...
I depprés en Llado amb un 1,2% dels vots, diguent als altres que havien dona't la victòria al PP.
Una mica d'autocritica...
però no en volen fer.

 

ERC

Llorenç | 10/06/2011, 16:06

No se que punyetes deis.
La semana passada el sr. Pepe Garcia estava disposat a governar amb la lliga i el PP.
Que no vos sembla més estrany això, , que esquerra republicana opti per la coherència ideològica.
Trob coherent basar-se en la ideologia i el programa i no voler pactar amb partits contraris o com la lliga que estan a quilometres de distància.

 

gens de paraula

Quina pena | 10/06/2011, 15:27

Amb actituds com les d'Esquerra republicana, el PP sempre o te millor per governar...
Alguns llocs ja parlen de teoria de conspiracio, en quan la lliga es un partit per facilitar majories al PP, crec que a aquesta teoria podem posar tambe esquerra republicana.
No es que pretengui fer mal, doncs ideologicament me cauen be, i he arribat a votar-los, pero crec que amb aquestes estretegies...

 

pactes

plural | 10/06/2011, 15:26

Ja ho diu la canço popular, de traidors (i tikismikis) en congria molts aquesta terra nostra. A Alcúdia na Garcia i a Pollença en Sureda i així ens va. I encara gràcies que en tenim, pitjor seria no tenir-na.

Què té aquesta terra nostra
que congria traïdors:
diputats i senadors,
hi ha mestres i professors
i també el senyor rector
i aquets són els pitjors.
Els diuen que són senyors
i sols els tenen per mostra.
Semblen tots triats a posta.

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Tomeu Cifre | 10/06/2011, 14:30

Si. Sembla més que evident que aquest pacte està tancat.

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

cuidadoooo! | 10/06/2011, 14:07

pacte tancat: PP+LLIGA+UMP,avui a les 11´30 h.

 

PACTES

Rappel | 10/06/2011, 13:22

Alerta amb els ex-uemitas, que tal volta ens donen la sorpresa i formen govern PP-UMP i CxI. Per què si no lo del Sant Cristo?. A més estaven contents, convidant a berenar als empleats de l'Ajuntament.

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Xavi | 10/06/2011, 12:37

El blog de la Lliga nomes admet comentaris identificant-se.

h
ttp://lligaregionalista.blogspot.com/

Potser per això ningú hi comenta res.

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Tomeu Cifre | 10/06/2011, 12:32

Des del partits es poden tenir grans filosofies i grans projectes pel país, pel poble o per la societat, pero en un moment donat ens hem de saber banyar, arromangar-nos amb la realitat de cada dia i no ser porucs. Això es el que he trobat a faltar en alguns moments de les negociacions.

 

si governa el pp en minoria

JTC | 10/06/2011, 12:06

Tomeu Cifre (PP)regidor dels contractes il·legals de les garroves
Francisca Cerdà (fogassa): regidora dels ninis
Miquel Llobeta: regidor del puig i de les associacions

dels altres dos no puc opinar, però quin futur que mos espera a Pollença!

pd: Esquerra Pollença se'n pot anar amb el seu president ja que actes com aquest fa que la gent perdi la confiança en ells. A Catalunya, Esquerra és un partit amb decadència i a Mallorca es presenten com els únics capaços d'aconseguir l'autodeterminació. Ja hem vist com ho volen aconseguir la unitat de l'Estat espanyol!

 

gens de paraula

Pollenci | 10/06/2011, 11:38

Alguns encara dirant que era perque no volien pactar amb espanyolistes o "boutades" d'aquest estil?
Vull dir que es legitim que no facin cap pacte de govern, pero que so facin mirar, crec que demostren el seu sectarisme...
Evidentament, quan en Tomeu cifre del PP parla tan bé de ERC, alguna cosa esta fent aquest partidet...

 

Gens de paraula.

Jordi | 10/06/2011, 11:35

No els va doanr permis en llado per pactar?
O volien un pacte on ells siguent el partit amb menys vots digues com s'havia de fer el pacte?
Quin vot més tudat...

 

Pactes o no ?

Joan M. | 10/06/2011, 09:33

PSM i Alternativa sumen 1.358 vots, junts són la segona força política superant a la Lliga (1.063 vots), les diferències entre aquestes dues forces d'esquerra són insignificants, els seus programes no divergeixen, els seus regidors són feiners i honrats... si fan feina junts a l'oposició pot anar molt bé. Si la Lliga amb el tarannà de les persones que ha entrat a l'Ajuntament pollencí pacta amb el PP és la seva mort, els seus votants no ho admetrien en cap cas, seria surrealista ! (un projecte polític -Font- que surt d'una escissió del PP pacta després amb ells !!!) i ja s'ha vist que a altres pobles ho han fet i fa pudor. Per tant el més coherent seria: govern del PP amb minoria i que PSM i Alternativa facin una oposició conjunta i constructiva pel que fa als temes cabdals, tenen tres regidors prou capacitats... crec que és el que més agradaria al poble (i ERC i el PSOE que s'ho facin mirar !!).

 

El No-Pacte

PSM Pollença | 10/06/2011, 09:24

Al Diario de Mallorca:

Esquerra renuncia a firmar un pacto y posibilitará que Tomeu Cifre (PP) sea alcalde

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/06/10/esquerra-renuncia-firmar-pacto-posibilitara-tomeu-cifre-pp-sea-alcalde/677348.html

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Tomeu Cifre | 10/06/2011, 08:55

Ja, ja, ja. Gracies Miquel. He de reconèixer que al principi no el me creia massa a aquest pacte progresista, pero poc a poc, amb les reunions que hem tingudes, vaig anar vegent que podia ser una aposta il·lusionant i que tots (o quasi tots, vist el vist) els que hi treballaven ho feiem amb la millor disposició.
ara esper que el diàleg no s'estronqui i que poguem treballar en equip des de l'oposició.
De vegades has defer qualque proposta "un poc així" per contrarestar-ne qualcuna "un poc aixà".

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Miquel Sánchez | 10/06/2011, 08:26

Tomeu, vull fer públic el meu reconeixement a la teva empenta perquè aquest govern d'esquerres anàs endavant, malgat alguna proposta fos "un poquet així", no ha pogut ser, crec que els comentaris anteriors resumeixen un poquet el que ha passat.

Gràcies Tomeu.

 

PACTE SI

Emprenyat | 10/06/2011, 08:18

Jordi, estic ben dacord amb tú, jo que també creia amb esquerra, gent de paraula, ara demostren clarament el que volen, estar a l'oposició i fotre els partits com el PSM. El meu vot s'ha tudat, però no me tornarà a passar.

 

Gens de paraula

Jordi | 10/06/2011, 08:14

Esquerra com sempre ha tingut un paper de Partit tancat i que mira per interesos de partit.
Primer us va acusar a vosaltres de la victoria del pp a les autoomiques... clar, ells amb menys d'un 1,3% dels vots, volen dir als altres que han de fer.
Ara lis fa por governar, és més facil treure quatre fotos de brutor al carrer per fer oposicó.
No us vaig votar les pasades, però recuperareu un vot.

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

B | 09/06/2011, 22:59

SEINY I MES SEINY

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

? | 09/06/2011, 22:29

Doncs com no tornem a repetir les eleccions ja em diràs que fem...

 

Re: Continuam oberts a un pacte amb les forces que apostin per un govern progressista

Paco | 09/06/2011, 21:47

si dejamos gobernar al pp, con el empuje de palma, sera como si pasara el caballo de atila...
si pactamos con la lliga, esto va a terminar como elrosario de la aurora...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb