"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Dissabte 11, Ple de constitució de l'Ajuntament de Pollença

psm-pollenca | 10 Juny, 2011 16:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Demà dissabte dia 11, vint dies després de les eleccions tal com marca la llei, es celebrarà el ple per constiruir el nou ajuntament.

12,00h del migdia. Ordre del Dia:

1.- Constitució de la Mesa d'edat

2.- Comprobació de credencials

3.- Jurament o promesa dels Regidors i Regidores i constitució de la corporació

4. Elecció del Batle/ de la Batlessa.

5.- Jurament o promesa del Batle/ssa i presa de possessió.

En el punt 4, d'elecció del batle/essa es farà una votació entre tots els nous regidors. Tal i com s'ha acordat avui serà una elecció nominativa, on cada regidor dirà el nom del candidat a batle que prefereix. Si en la votació un candadat obté la majoria absoluta de 9 vots com a mínim, serà proclamat batle/essa. Si cap obté aquest nombre de vots automàticament serà proclamat batle el candidat que encapçali la llista més votada (en aquest cas en Tomeu C. Ochogavia del PP). 

Per tant, una vegada avortat el pacte d'esquerres i Lliga, sembla que qui té més probabilitats d'esser investit batle serà en Tomeu del PP, si aquest partit no opta per votar un altre/a candidat/a.

Sembla que s'han intensificat els contactes entre PP, Lliga i UMP per aconseguir un govern més ampli. No sabem del cert si s'ha arribat a cap acord ni si el PP demà tindrà el vot d'aquests altre dos partits, ni si una vegada escollit el batle s'incorporaran al govern de qualque manera o hi donaran suport des de fora. Tot sembla indicar que la incorporació al govern es molt probable.

Sigui quin sigui el desenvolupament del ple hi quedau tots ben convidats. L'ajuntament es la casa de tots i es important esser allà el dia en que arranca una nova legislatura on, segur,caldrà fer molta feina.

 

 

 

Comentaris

 

Per a Marc Gual

BJL | 22/09/2011, 11:43

Els que estan pujats a damunt la somera, que som noltros els treballadors del poble, no baixaran tan facilment. Ells si que diuen dois! Feina constant i ben feta... no n'han feta mai i mos hem de creure que començaran ara...

 

Dois

jrv | 22/09/2011, 08:00

Si, Marc Gual, en temps difícils sorgeixen els falsos profetes, els venedors de falses solucions miraculoses, també els escampadors de dois com els teus.
Tan sols el seny, la feina constant i ben feta, l'implicació col·lectiva sota un bon lideratge, fer front amb serenitat a la realitat fa anar cap endevant, i la gent , la societat, en surt mes enfortida, al manco fins que es repeteix una situació semblant. Tots els comentaris doiuts i precipitats, mes fruit del resentiment que del pensament objectiu i constructiu, SOBREN, com és el teu. Ho sento, però és així. Pel demés, salut i sort.

 

Efectivitat

Marc Gual | 21/09/2011, 20:43

Coratge per els nous encarregats pel poble de la gestió municipal. Recordeu qui son els patrons, els ciutadans. El primer de tot, sense xerrar ans el contrari. Actueu. Pollença com a qualsevol empresa de serveis sota presunció de fallida tècnica, quan els ingressos son menor quantia de la despessa. Tanqueu l´Ajuntament i modifiqueu l´us de l´inmoble cap a hoteleria, joc o qualsevol font d´ingressos. Si es viable l´entitat o d´interés public. El primer, es fer un ERO. Expedient Regulador d´Ocupació per els funcionaris i quedar amb menys del 30% dels actuals. Les crisis es superen treballant més, cobrant menys i sense càrregues feixugues.

 

PSM Pollença

PSM Pollença | 13/06/2011, 11:37

L'enveja també.

 

bones persones

Pep | 13/06/2011, 10:32

la soberbia es un pecat capital

 

A consciència.

PSM Pollença. | 13/06/2011, 08:39

Es fàcil. Fer el que feim nostros.

 

Re: Dissabte 11, Ple de constitució de l'Ajuntament de Pollença

consciencia | 13/06/2011, 08:32

Entre el monopoli de la bona consciencia, els dels bons mallorquins, el dels defensors de la terra i de la cultura, el dels politics honrats, teniu copats tots els carnets de bona gent. Els altres no sabrem que hem de fer per ser bones persones

 

A Marga

Tomeu Cifre | 13/06/2011, 08:32

Gtàcies pel teu suport. Ho farem el millor que sabrem i esperam les teves suggerències i aportacions.

 

Re: Dissabte 11, Ple de constitució de l'Ajuntament de Pollença

Tomeu Cifre (PSM) | 13/06/2011, 08:07

Josefa, això de "qui sou vosaltres" supos que va dirigit a les persones que fan el comentaris en el blog. El PSM mai ha criticat el fet que una persona vagi en una candidatura o una altra. Allà cadascú amb la seva consciència.

 

Re: Dissabte 11, Ple de constitució de l'Ajuntament de Pollença

a Josefa | 13/06/2011, 07:10

Josefa, ho pot ser, perfecte. Però si és així que ho digui amb la cara alta i no vagi de "progre", centre-esquerrà (això existeix?) i ecologista.

 

Re: Dissabte 11, Ple de constitució de l'Ajuntament de Pollença

Josefa Sánchez | 13/06/2011, 06:36

Qui sou vosaltres per criticar la decisió d'una persona que ha decidit presentar-se a unes eleccions per un partit polític? En Tomeu, de la Lliga, és prou gran per prendre decisions. I les decisions son seves, s'equivoqui o no. No pot ser de dretes una persona que té família d'esquerres? Cadascú és cadascú. Que faci el que vulgui.

Per cert, ni el conec ni l'he votat. Salut.

 

URBANISME

Sebastià Vallori | 12/06/2011, 20:52

Que fara ara el nou Batle amb en Rafel Balaguer? i amb en Rafel Morro? Deixarà que segueixin fent i desfent fora de la Llei?

 

I,presionat

Toni | 12/06/2011, 12:51

Aquest tema de can Bonjesus és impresionant!
I tots units
En Tomeu trevela i tots darrera

 

PSM POLLENÇA

Marga | 12/06/2011, 12:23

Ànims PSM, segur que fareu un bon paper. Jo crec que si fossin ara les eleccions, farieu més vots. Enhorabona Tomeu, trob que de cada dia ho fas millor, te vas amollant i agafant confiança. M'has sorprés. I no som la única, en el debat del Club ja ens vares sorprendre.
Molta sort!

 

Coni o perdiu

Banya El Bufar | 11/06/2011, 23:43

Aquest de Manacor és un venut, un llepa, l'únic que vol és tocar llesca.
El PIPis ja li té la foto preparedeta. Amb qui s'entendrà, amb ell o amb ella?

 

EUSEBIO CAPEL

Stephen Hessel | 11/06/2011, 22:20

I que no podrieu fer qualque cosa per aturar el rector?
He anat per diversos motius a misa 2 diumenges (comunió amigues de la nina) i sempre les diu amb la llengua del IMPERIO, i avui, que he anat a consolar, veig que ha penjat uns panells amb la mateixa llengua del IMPERIO. Per favor, que l'ajuntament no li doni ni un cèntim, fins que aquest EUSEBIO CAPEL deixi de maltractar la LLENGUA CATALANA.

 

INACHITI

Dignitat | 11/06/2011, 16:15

Ja s'ha acabada la bebedora de Ca'n Bon Jesus?

 

Ja està fet

Tomeu Cifre | 11/06/2011, 15:37

Ja ha arrencat la nova legislatura. De moment 8 regidors al govern (PP+Lliga) i 9 a la oposició.
La premsa fins ara recull aquestes noticies:

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/06/11/pp-lliga-cierran-pacto-cifre-sera-alcalde-cuatro-anos/677585.html

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/06/11/oposicion-formada-seis-partidos/677586.html

 

INACHITTI

santvicenter | 11/06/2011, 12:49

I la tia era dins el públic...

 

INACHITTI

santvicenter | 11/06/2011, 12:48

Idò si! en Tomeu Fuster Capllonch, ha dit Tomeu Cifre Ochogavia. Sé ben cert que les cendres del tio Martí deuen anar ben remogudes allà on són. Quin traje que t'ha fet na Malena Tomevet. Ara tastaràs la teva traició, perquè el du Juma, no tindrà contemplacions... M'has decepcionat

 

INACHITTI

santvicenter | 10/06/2011, 17:06

Buff, demà asistiré a la presa de possessió del Batle, vull veure com en Tomeu Inachitti diu: Tomeu Cifre Ochogavia, i la tia Antònia dins el públic fent bambelletes. Pobre Martí Bonjesús! Si aixecàs el cap...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb