"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

psm-pollenca | 13 Juny, 2011 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dissabte es constituï el nou Ajuntament. Aquest és el parlament del nostre regidor, Tomeu Cifre, en el torn d'intervencions dels difrents portaveus:

 

Pollencins i pollencines, bon dia a tots. M’alegra veure aquesta sala de plens amb tanta gent i vos anim a assistir a les sessions que cada mes tracta els temes mes importants del nostre poble.

Me permetreu que abans de tot faci uns primers apunts personals. Vull agrair en primer lloc el suport dels 536 pollencins que apostaren per la candidatura del PSM  en particular perquè jo pogués estar aquí avui. Jo ja he estat regidor, però per substitució del meu antecessor, i suposa un orgull personal poder ser la veu d’aquests pollencins que m’han confiat la defensa dels interessos de Pollença.

Vull agrair també a la meva família el seu suport en tot el temps que els he pres durant aquests darrers mesos.

Tomeu, cosí, enhorabona de tot cor (i no es un dir) per la fita que has aconseguit. La constància de presentar-te a tres eleccions consecutives finalment ha tingut prem. Estic segur que intentaràs dur aquest càrrec amb la dignitat que es mereix.

 

Dit això vull passar a fer una valoració política i per la legislatura que comencem, que segurament es el que mes interessa als que ens escolten.

Fins a dia d’avui no s’ha pogut formalitzar cap pacte que suposi un govern alternatiu al que encapçalarà el Partit Popular. Per tant es ben legítim que el més votat governi. Tot i la majoria del vot que suposen els partits d’esquerres, el govern municipal serà de dretes. Ben legítim, com he dit. Les regles del joc son aquestes.

Ara bé, tots els que estam aquí asseguts no tenim cap obligació de votar cap un vent o cap a l’altra. Els que han volgut apostar pel Partit Popular ho han fet per pròpia decisió. Tots som necessaris però ningú o es imprescindible. Des del PSM manteniem la porta oberta a que Pollença fos governada des de l’esquerra, com es el sentit majoritari del vot dels pollencins. Vist el resultat de la votació (la Lliga va votar el PP), aquesta porta ha quedat tancada.

Ara es l’hora de resoldre els problemes dels pollencins i de ser conseqüents amb tot el que hem dit durant la campanya. A nosaltres, al manco de moment, ens toca estar a l’oposició i exigirem que es compleixi amb els pollencins. I el primer que demanam es que compleixin amb la seva paraula als qui durant aquesta campanya han assegurat que no posarien mai al davant d’aquest ajuntament al Partit Popular i que si es veien en la situació d’haver-ho de fer abans abandonarien la política. Els que ho han dit, i en aquesta sala en veig uns quants, han de començar per respectar la seva pròpia paraula. Una persona val, el que val la seva paraula.

Molts reptes ens esperen. Massa assumptes penjats que necessiten solució. La gestió de les platges, el Festival de Música, l’adaptació de Pla General, el Catàleg de Patrimoni, la reorganització administrativa i de personal de l’Ajuntament, el pagaments als proveïdors, el deute del consistori, el Centre de Dia i la Residència... Tots aquests assumptes necessiten de l’acord entre els grups municipals. Esperam que el nou batle sigui capaç de liderar aquests acords.

També tenir el repte de posar als nostres ciutadans per davant les consignes dels partits. Duc un emblema posat dels vint-i-cinc anys de posada en marxa de la Llei de Normalització Lingüística. Esper que el consistori del meu poble, el bressol de Miquel Costa i Llobera, sabrà estar al seu lloc i defensar la nostra llengua catalana amb la bel·ligerància fins i tot si cal. Haurem de fer de contrapès de les mesures hostils contra el català que ja se’ns anuncien des dels nous governs insular i autonòmic. Esper que sabrem estar a l’alçada.

La societat pollencina es plural, i així s’ha reflectit en el resultat de les eleccions. Per tant aquesta pluralitat s’ha de veure en els acord que adopti aquest nou consistori. Demanam des d’ara mateix que la representació dels grups municipals en els patronats, consells, o empreses públiques també sigui plural, i que l’equip de govern no imposi els seus representants, sinó que d’una o altra manera tots els grups hi puguem esser presents.

I finalment demanam una nova manera de governar, que allunyi mols ingredients negatius que ha tingut la legislatura ja acabada. Demanam una manera de governar apropada als ciutadans, a tots els ciutadans, no només a certs grups privilegiats. Demanam participació, un diàleg constant amb les associacions, que es torni a posar en marxa l’Agenda local 21, que era un mecanisme efectiu per vehicular aquesta participació. Que s’aposti pels presupostos participatius, on els ciutadans puguin decidir directament cap allà on es destinaran una part dels recursos municipals, i també les consultes populars per decidir qüestions importants pel municipi. Demanam transparència en la gestió , que puguin conèixer el destí de cada un dels euros que han aportat dels impostos, que la informació sigui accessible i completa a traves de la plana web.

Des del PSM fa estona que intentam aplicar aquesta manera d’entendre la política. Tenim un bloc allà on els ciutadans ens poden fer arribar les seves preocupacions, queixes o suggeriments i jo mateix estic a disposició dels pollencins per dur a aquest ple la seva veu.

 

Enhorabona a tots els regidors, enhorabona al nou batle i enhorabona a tots els pollencins en aquesta nova etapa.

 

Pollença 11 de juny de 2011

Bartomeu Cifre Bennàsar.

 

Foto del Diario de Mallorca

 

 

 

 

 

Govern

1.- Tomeu Cifre Ochogavia. PP. Batle i Àrea d'Urbanisme. Havia estat regidor d'Hisenda i personal (2003-2007) i batle (2006-2007)

2.- Francisca Cerdà Nadal. PP. Possiblement Delegació del Moll.

3.- Miquel Llobeta Vives. PP. Possiblement Serveis Socials.

4.- Maria Petra Buades Cifre. PP. Possiblement Turisme. Havia estat regidora a l'oposició (2007-2011).

5.- David Alonso Garcia. PP. Possiblement Policia i Personal.

6.- Magdalena Estrany Espada. LL.R. 1a. Tinent de Batle, Hisenda i Cultura.

7.- Tomeu Fuster Capllonch. LL.R. Possiblement Esports i Joventut.

8.- Martí Roca Olivieri. Ll.R. Possiblement Ensenyament.

Soci preferent del Govern

9.- Nadal Moragues Llompart. UMP. Es votà a ell mateix pero probablement donarà suport al govern, sense assumir cap àrea o assumint-la més envant. Havia estat regidor pel CDS (1987-1991)

Oposició

10.- Tomeu Cifre Bennàsar. Regidor del PSM. Havia estat regidor de Cultura i EMSER (2008-2009) i a la oposició (2009-2011).

11.- Joan Ramon Mateu Torandell. Regidor de CiU.

12.- Miquel Ramon Amengual. Regidor de CiU. Havia estat regidor per UM de Festes i Esports (2003-2007) i Festes, Esports i Llicències (2007-2011).

13.- José Luís Garcia Salvador. Regidor d' A.

14.- Miquel Sànchez Vives. Regidor d' A.

15.- Maria del Mar Sastre Llompart. Regidora del PSOE. Havia estat regidora d'Ensenyament i Jovent (2007-2011)

16.- Antoni Cànaves Capllonch. Regidor del PSOE.

17.- Miquel Àngel Sureda Massanet. Regidor de E.R. Havia estat Director Insular d'Emergències (2007-2009).

Aquesta es una valoració subjectiva i la impressió que en tenim decom es repartiran les àrees. En els propers dies, quan coneguem els decrets de delegació, ja en farem una valoració més oficial.

De la premsa:

2011-06-10_Esquerra renuncia a firmar un pacto y posibilitará que Tomeu Cifre (PP) sea alcalde - Diario de Mallorca.pdf

2011-06-11_El PP y la Lliga cierran un pacto en el que Cifre será alcalde los cuatro años - Diario de Mallorca.pdf

2011-06-12_Cifre (PP) promete mejores canales de comunicación con el pueblo - Diario de Mallorca.pdf

Comentaris

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Tomeu Cifre | 20/06/2011, 09:38

Ens han convocat per dimarts a les 18h i sembla que uns dels punts es el de les delegacions. Si els regidors actuen com a tals haurien d'estar anomenats oficialment; no hauriem de tornar a tenir regidors "a l'hombra" com el recent cas de Cultura. Cadascú ha d'assumir la reva responsabilitat amb totes les conseqüències.

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Miquel Sánchez | 20/06/2011, 08:42

Sembla que als actes celebrats aquest cap de setmana hi hagut regidors que "s'han presentat com responsables d'àrea", crec que l'oposició no s'ha d'assabentar per la premsa dels responsables de les àrees

 

INDIGNAT

Michel | 19/06/2011, 21:53

Tot segueix igual. Encara no se saben les àrees, bé si, en Llobeta durà festes, jajajaja. Me parto y me troncho, jajajaja.

 

Cota cota Prieto

jrv | 19/06/2011, 19:27

Formasiones de Isquierda, JJ? Tantes ni hi ha?. A mes, això no to creus ni tu.
Gracies per participar , de tota forma

 

Criticar el pasado

J. J. Prieto | 19/06/2011, 18:44

Deje de simpatizar con el partido de Pepe por las constantes críticas a las otras formaciones de izquierda, especialmente al PSM de Pollensa, i veo que todavía continúan, especialmente JRV, que solo quiere ver de una parte de la película.

 

Molt bò!

jrv | 15/06/2011, 20:33

Molt cert, molt bò, peronella!!

 

Sent dir

Peronella | 15/06/2011, 20:15

Tampoc es respecten els cent dies per pujar-se el sou...

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Paco | 15/06/2011, 20:12

hay muchos politicos, y no solo aqui sino en todas partes, que se hacen los martires, haciendo creer a la gente que se sacrifican por nuestro bien, y que si no fuese por ellos el mundo se acabaria

 

sobreviure

jrv | 15/06/2011, 18:43

Certament, no conec la resta de parlament de M. Estrany, i tal volta la frase, treta de contexta no sigui el que volia expressar, però lo de "sobreviure"...Jo estic segur que sense Malena Estrany, sense Lliga, i si m'apureu, sense Ajuntament, també sobreviuriem. Una altra cosa és si cada un dels regidors està, mes o menys convençut de que no l'hem de menester per sobreviure, tan sols molts ciutadans i ciutadanes han depositat la seva confiança en ell, o en ella, perque ajudi a fer aquesta supervivència meys agressiva, mes lliure, mes digna, mes fàcil, com a representant del COMÚ. Podeu estar segurs que TOT HOM ES NECESSARI, PERÒ NINGÚ IMPRESCINDIBLE, i menys un regidor o regidora. Estic segur que pel cami han quedat persones tan capacitades o mes per regir l'Ajuntament. Un poc de humilitat en el col·lectiu de cappares no estaria de mes.

 

sobreviure

jrv | 15/06/2011, 18:34

Certament, no conec la resta de parlament de M. Estrany, i tal volta la frase, treta de contexta no sigui el que volia expressar, però lo de "sobreviure"...Jo estic segur que sense Malena Estrany, sense Lliga, i si m'apureu, sense Ajuntament, també sobreviuriem. Una altra cosa és si cada un dels regidors està, mes o menys convençut de que no l'hem de menester per sobreviure, tan sols molts ciutadans i ciutadanes han depositat la seva confiança en ell, o en ella, perque ajudi a fer aquesta supervivència meys agressiva, mes lliure, mes digna, mes fàcil, com a representant del COMÚ. Podeu estar segurs que TOT HOM ES NECESSARI, PERÒ NINGÚ IMPRESCINDIBLE, i menys un regidor o regidora. Estic segur que pel cami han quedat persones tan capacitades o mes per regir l'Ajuntament. Un poc de humilitat en el col·lectiu de cappares no estaria de mes.

 

Perdut

jrv | 15/06/2011, 18:23

No entenc res dels comentaris den Biel C., segurament m'he perdut el besó de la pelicula, però el que és cert és que el cotorreig estèril continua, i qui governa arreu es el PP.

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Tomeu Cifre | 15/06/2011, 17:02

Estic amb tu, Biel, en que el govern progressista no ha estat de bades, malgrat ens vulguin fer creure el contrari des del PP, i des d'altres formacions. Quan l'esquerra governa tot d'una surt el concepte "cadires", com si fos possible governar sense tenir càrrecs polítics; en canvi a la dreta mai se li fa aquest retret.
Les passes en el bon camí s'han donades en tots els àmbits dels governs insulars i autonòmic. si ara desfan la feina feta seria una pèrdua que aquest País no es pot permetre.
Un govern sense el Bloc hagues estat entregar-lo al PP.

 

Miquel Sanchez

Biel C. | 15/06/2011, 09:03

Miquel, jo no tenc cap intenció d'enterbolir realcions, és més, jo no som dels qui va fent enemics o rompent relacions, però crec que la teva afirmació de pactar per cadires, està molt lluny de la realitat. Aquesta afirmació és la que em dol, perquè em sembla que vol desacreditar una acció de govern, que ha anat molt més enllà del que tu anomenes cadires. Dins els acords d'un gorvern sempre hi ha el repartiment de les arees de govern tant si t'agrada com no, però si ho resumeixes a això pareix que només se cerca això, i crec que en el cas del PSM i del BLOC no va ser així. I estic totalment d'acord en que és hora de parlar de present i de futur, però precisament sou altres qui treis el passat constantment.

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

PSM Pollença | 15/06/2011, 07:55

Els partits pollencins també varen apostar pel BLOC -a nivell insular- (PSM, EU- Verds i Esquerra Republicana) . Tots. També el PSM de Pollença, Esquerra i Alternativa, que tenien membres en les llistes al Consell. I tant el PSM com ERC tingueren membres amb càrrecs. Despres un pacte amb UM, que si ha tingut res de bo ha estat destapar la corrupció de l'època Matas-Munar. La desvincul·lació amb UM també la ferem tots, uns escindint-se del partit, altres deixant el govern, altres expulsats del govern i altres forçant l'expulsió d'UM de les institucions, tot son maneres de fer les coses.

Ara això s'ha acabat i l'escenari és un altre. Podem donar-li voltes, pero mentres voltam no anam envant.

Per anar envant hem demanat una entrevista amb el nou batle per conèixer la seva linia d'actuació i exposar-li el que creim que son les prioritats més urgents.

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Miquel Sánchez | 15/06/2011, 06:39

Biel, crec que les relacions entre A i PSM estan millor que mai, però no per això no s'han de deixar de criticar les errades del passat, ara mateix gent d'EU està donant les mateixes passes que varen donar nosaltres al seu dia, hi ha votantns d'esquerres que no volen pacte de progrés. Qui li hem de fer.

 

Al·luciat

Tolo | 15/06/2011, 06:28

No se on ha llegit en Biel el que critica, alguns es veu que am tal de cercar enemics veuen atac pet tot arreu...
Me agrada mes la actituid dialogant del actual regidor, esper no perdigueu aquesta linea.

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Pepe | 14/06/2011, 22:04

Tothom és molt lliure de parlar del que vulgui, però crec que hauriam de fer cas a jrv de bons i de veres i que el més profitós seria parlar del present i del futur.

 

Miquel Sanchez

Biel C. | 14/06/2011, 21:58

Mi quel, decebut de la teva actitud, crec que parles de cadires, i em sembla que vas errat. Crec que la llibertat d'expressió de la gent en el blog, no dona arguments perquè hagis d'atacar d'aquesta manera al PSM, la seva gent i del BLOC, tal com t'has expresat. Crec que no és una bona manera de fer amics. Si vols informació de primera, crec que tant en Tomeu com jo te la podem donar. Però les formes crec que no han estat les correctes.

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Pepe | 14/06/2011, 21:10

Podem seguir parlant del que podia haver estat i no ha estat. El present és el següent:
Avui han tancat la piscina coberta d'eu moll. Gesa-Endesa ha llevat el contandor de llum. Sembla que gesa va enviar un avís fa uns mesos, sense resposta per part de l'Ajuntament. Des del 18 de novembre n'hi ha un informe de l'enginyer municipal que donava algunes solucions a aquest problema que no s'han fet.

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Paco | 14/06/2011, 20:57

en emser tambien hay uno de estos tecnicos, a quien recientemente se tenia que renovar pero al final la cosa salio mal y hubo que anular el concurso para que no entrara otro/a

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Paco | 14/06/2011, 20:55

todos estos tecnicos autonomos de deportes, cultura, medio ambiente, ... entrararon a dedo, aunque os diran que ganaron un concurso, ocultando que era a medida, por eso estan nerviosos, porque saben que ahora sera a medida de otros

 

Alternativa

jrv | 14/06/2011, 20:12

M'alegro la llibertat d'opinar d'aquest blog, igualment el d'Urxella, els dos unics, i lliures del municipi de Pollença.
I aprofito aquesta llibertat per expressar, per enèsima vegada, que lo de jutjar i donar consells a Alternativa ja es malaltís, i no ajuda a ningú, al PSM tampoc. En tot cas, a la dreta. Està mes clar que l'aigua i estic segur que tan el PP, com CxI i altres estan molt contents amb aquests debats estèrils que no porten enlloc i divideixen. Fins i tot he pensat si no son ells que els fomenten, per debilitar l'esquerra.

 

Alternativa

jrv | 14/06/2011, 20:11

M'alegro la llibertat d'opinar d'aquest blog, igualment el d'Urxella, els dos unics, i lliures del municipi de Pollença.
I aprofito aquesta llibertat per expressar, per enèsima vegada, que lo de jutjar i donar consells a Alternativa ja es malaltís, i no ajuda a ningú, al PSM tampoc. En tot cas, a la dreta. Està mes clar que l'aigua i estic segur que tan el PP, com CxI i altres estan molt contents amb aquests debats estèrils que no porten enlloc io divideixen. Fins i tot he pensat si no son ells que els fomenten, per debilitar l'esquerra.

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Joan C | 14/06/2011, 18:13

Joan no vull obrir un debat sobre Alternativa i Esquerra a n'aquest bloc. però coherència és el que va fer Pepe a l'anterior legislatura,quedar els 4 anys a pollença a fer oposició i no agafar cap carrec de confiança per consolidar la paga de funcionari. Alternativa va deixar clara les condicions per pactar abans de les eleccions i les varem explicar convenientment. Ara el que cal és fer una oposició responsable i si pot ser conjunta amb els partits d'esquerra millor. Jo crec que les relacions PSM - Alternativa s'han vist reforçades durant les negociacions. salut

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Miquel Sánchez | 14/06/2011, 16:54

Joan en PSM venia amb nosaltres al pacte d'esquerres, és més quan tot semblava perdut en Tomeu Cifre encara l'hi posava ganes, la coherència d'ERC era posau el batle que volgueu, jo ho recolzaré i després demanaré el que jo vulgui, si aixó és coherència t'ho has de fer mirar. Alternativa no ha pactat amb ningú, era molt fàcil renunciar a tot i agafar dues cadires aquesta vegada, més que mai.

"Burbujas"? I Joan mira el fruits del pacte PSOE-UM-BLOC avui s'ha depatxat bé el Sr. Bauzà, cadires i més cadires.

 

Ara si, ara no

Joan | 14/06/2011, 16:34

Resulta que quan pacta Alternativa és per el bé de la Humanitat i quan pacta la resta del món és un pacte de cadires...Crec que els partits 'burbuja' com Alternativa i la Lliga han quedat ben retratats en aquestes dues setmanes. Menos mal del PSM i ERC que han tengut un poc de coherència

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Miquel Sánchez | 14/06/2011, 15:52

loli, el fet de asseure's a parlar amb la llista més votada i veure que ambdos partits estan a anys llum de diferència entre ideologies i que el pacte de govern no és possible, aixecar-se i donar-se la mà no és cap crim, i més quan abans de les eleccions es va publicar un document de mínims que els nostres votants ja coneixien, i en Pepe als dos debats ja va remarcar "amb qualsevol partit".

Un crim va ser la legislatura passada pactar el BLOC amb UNIÓ MALLORQUINA i el PSOE just per cadires sense importar res més, així ha anat avui al Parlament, aquest pacte va ser la llavor de ALTERNATIVA a Pollença.

Nosaltres no varem amagar res a ningú, tot el contrari.

 

politica pactes

loli | 14/06/2011, 14:09

Jo despres de saber que el Sr. pepe garcia estava dispost a pactar amb el PP i la lliga.
Ja no tenc paraules

 

Autonoms

Cati | 14/06/2011, 13:46

Amb l'entrada del nou govern, hi ha cert nerviosisme entre els tècnics i a mes personal autònom. Es valid aquest tipus de contracte a un Ajuntament per tasques com la de tècnic? Creis que sortiran a concurs públic aquestes places? I quan dic concurs, es concurs real, no fet a mida perquè entri un o l'altre segons convé. Esper que la transparència que han predicat durant tota la campanya surti a relluir.

 

Gerents

jrv | 14/06/2011, 11:16

I el monstre de Frankenstein, de Batlle.

 

EMSER

Martina la Truja | 14/06/2011, 10:42

Si en Martí eu Verro diu vera, això pot esser un festival. Haurien de treure en Vallori de la jubilació i posar-lo de gerent a la Residència. I a la gerència d'urbanisme en Morro de l'empaltada. I a lo millor encara quedarem curts.

 

Enquesta Ràdio Pollença

PSM Pollença | 14/06/2011, 10:26

Ja podeu participar en l'enquesta de Ràdio Pollença "Quines son les prioritats del nou Equip de Govern?"

h
ttp://www.radiopollensa.com/noticies/enquesta-prioritats-del-nou-equip-de-govern/

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Victoria | 13/06/2011, 21:53

Na Nora! Glubs. Entre todos la mataron y solita se murió: Requiescat in Pacce EMSER.

 

EMSER

Martí du Verro | 13/06/2011, 20:58

jrv, encara hi creus amb monges verges? Doncs que sapigues, que qui té molts de números per ser la nova gerent d'EMSER, és na Nora Tugores. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Deu ens agafi confesats! ADEU EMSER.

 

Emser-Residència

jrv | 13/06/2011, 19:16

Voldria que si és canvia la gerència d'aquestes dues institucions, ho fos amb el bon critèri que s'ha fet en els darrers dirigents, els dos d'Emser i el de la Residència, primant la professionalitat i la competència abans de l'enxufe polític.

 

Enhorabona

Caterina - Teresa i Toni Marquet | 13/06/2011, 17:57

El teu discurs no te deixia és profund i sincer, i sabem que al darrera hi ha una persona responsable, per això i per la nostra militància al PSM ens tindràs al teu costat. Enhorabona Tomeu.

 

GERÈNCIES

Martí C. | 13/06/2011, 17:43

Imagino q es repartiran les gerències dos cada partit. Les ja existents Residència i EMSER, i les dues noves. Ja sabeu quines seran les noves, i quina gerència agafa cada partit, o quin quatre van a nomenar gerents? (rumors) .

 

Personal i festes

Maki | 13/06/2011, 16:49

Sento que PSIP no hagui tret cap regidor, i no pugui governar Jaume Joan. Festes i personal, per aquest ordre, eren les seves grans ilusions...
Crec que ens hem equivocat els pollencins i pollencines. Per les festes, encara podem recurrir a Michel.

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Tomeu Cifre | 13/06/2011, 16:40

Ens hi hem fixat, Martí, i demanarem el motiu d'aquesta falta de coordinació. No crec que per uns metres d'asfalt l'obra se dispari de preu.

Jo no crec que treguin Medi Ambient, seria mal d'explicar. Segurament ho durà el mateix de Serveis, pero fa mal dir qui serà.

 

dubtes

Joan Ramon | 13/06/2011, 16:19

Segons això desepereixeria la regiduria de Medi Ambient creieu?

 

plenaris

Joan Ramon | 13/06/2011, 16:08

Enhorabona i gràcies, doncs no vaig poder anar al ple.
Una cosa que me sobta molt és que l'expectativa que desperta l'acte d'investidura es dilueix durant la legislatura, tal volta si la gent que assisteix aquest dia al plenari, mantengues a un 50% la seva inquietud, altre seria l'actitud de molts regidors al plenari.
salut i gràcies.

 

ASFALTAT DE LA CARRETERA

Martí Ll. | 13/06/2011, 15:13

Hola,
Heu vist la pardalada que han fet els de carreteres a dalt del Cecili Metel? Quins collons no?
O sigui que l'Ajuntament arregla l'entrada i no asfalta fins a la carretera perquè pareix ser que allò és de carreteres, i ara els de carreteres asfaltan la carretera manco l'entrada perquè tampoc és seu. I mentrestant queda un espai de 20m2 davant can Perdraforta S.A. o Encinas amb un BASIOTARRO que de cada dia és més gros i ningú i posa remei. Jo alucin. En canvia a nu Monument si que entren dins el poble, alucin més encara.
Que hi podeu fer res?
Vos ho agrairia, al manco que vegin que no estam empanats.
P.D. Els tècnics municipals no se podrien haver queixat als del Consell, o es que no hi pasen per allà?

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

PSM Pollença | 13/06/2011, 14:41

Si els rumors es materialitzen hi haurà 4 dedicacions exclussives i 2 noves gerències, el que vol dir que no hauriem guanyat res. Pero esperarem un poc.

 

pactes

Cavernarium | 13/06/2011, 14:17

Que demanava la lliga per pactar?
Demanava alguna gerència?

 

Discurs d'investidura

Biel Cerdà | 13/06/2011, 12:38

Enhorabona Tomeu i gràcies per penjar-ho al Blog, ja que el desgavell que se va viure al Ple, va fer impossible que sentissim cap dels discursos. Un cop més la logística en dia com aquests tornà a fallar, pareix mentida. Unes paraules molt asenyades per començar aquesta legislatura.

 

DISCURS INVESTIDURA

Jaume Vives | 13/06/2011, 10:25

Enhorabona Tomeu, un gran discurs, molt valent i sense ambigüitats. La gent no se pot omplir la boca de bones intencions i després res de res. Esper que la gent tengui memòria i recordi aquells que eren d'esquerres, aquells que tenien paraula...

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

PSM Pollença | 13/06/2011, 08:37

Ok, ho canviam

 

Re: Ja s'ha constituït el nou ajuntament. Discurs en l'investidura.

Alternativa per Pollença (A) | 13/06/2011, 08:26

Només un detall formal; Alternativa per Pollença és A (registre de partits) ni ApP ni AxP.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb