"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ple d'investidura de Pollença, en video

psm-pollenca | 15 Juny, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui encara no coneixem el repartiment d'àrees entre els diferents refidors de l'Equip de Govern ni quins assumiran les dedicacions exclussives (quantes?), així que deixarem les valoracions en saber-ho del cert.

Aqui teniu el ple de dissabte passat gravat. Al principi hi ha la votació del batle i despres les intervencions dels diferents portaveus.

Disculpau la qualitat, pero fou gravat amb el telèfon mòbil del nostre regidor. Per això mateix es a l'únic que no es veu quan fa la seva intervenció.

Per no autoreferenciar-nos ens quedam amb una frase de la nova tinent de batle, Malena Estrany: "Que la consciència de que no sempre podem obtenir el que volem ens faci de guia en la vida política. Es questió de sobreviure a llarg plaç". I una reflexió de collita pròpia: el més important per un polític es sobreviure?
 
http://www.youtube.com/user/psmpollenca#p/a/u/0/MVW6CLiFJVY

Comentaris

 

Lliga regionalista

jrv | 17/06/2011, 08:22

Gracies per la informació, Ramir II. He entrat al "blog" de la Lliga, i és veu que estic mal acostumat amb els blog d'Urxella i el PSM, perque això de la lliga em sembla mes una promoció d'un gran supermercat que un blog obert. Inicialment es presenta en castellà, no fos cosa que semblessin un poc radicals i perdessin un vot defensant una cultura pròpia, en les coses de menjar no s'hi juga...
Total, que he tornat a la llibertat d'expressió sense camuflatges ni hipocresies.

 

pactos municipales

Campbell | 16/06/2011, 21:55

Yo pienso que habra que hacer una hucha pa los nuevos, que me parece que hay telarañas en la caja, jejeje

 

Diàleg

Ramir II | 16/06/2011, 18:51

Tot sigui dit, la Lliga té blog, però per fer comentaris s'ha d'obrir perfil abans.

 

Minority report

jrv | 16/06/2011, 17:23

Tal volta algú me podria dir, com entrar al blog de la Lliga, i al PP, de Pollença. No hi ha forma. Deu ser culpa del Consistòri anterior, també.

 

Diàleg

Joan Ramon | 16/06/2011, 15:21

Cert tomeu, la millor mostra d'estar obert al diàleg, aquest Blog sense filtres, on tots els comentaris sense insults tenen lloc.
No molt partit opten cap aquesta eina de comunicació.
Salut

 

A Minority Report i Descansa...

Tomeu Cifre | 16/06/2011, 15:04

Veig que el debat ha anat creixent. Des del PSM encara no hem acusat ni criticat a ningú de res ni per res. De fet des de que hi ha el nou pacte de govern no trobareu ni un article ni un comentari en nom meu o del partit que acusi a ningú de res; ni sobre la piscina, ni sobre EMSER, ni del Festival ni sobre el personal. Tampoc hem fet encara cap nota de premsa.

Me preocupa que hi pugui haver gent que a la mínima que "sospitin" que hi ha una crítica(ja que critiques reals no n'hi ha)cap al nou Equip de Govern, saltin a la iugular, ja que demostraria molt poc esperit democràtic.

Que hi ha molts problemes a solucionar? Sí. Que tenim voluntat de que es puguin solucionar i per això oferim tota la col·laboració possible? També.

Noltros no tenim por a les crítiques i la prova és aquest propi bloc. Només Alternativa també en té un sense filtres pels comentaris. M'agradaria veure que aquest esperit transparent i dialogant s'intal·les en la resta de partits.

 

Re: Ple d'investidura de Pollença, en video

Minority Report | 16/06/2011, 14:20

Aquest bloc en vers de El Castell se podria dir Minority Report Pollença: la questió es anar acusant de coses que "podrien" passar, abans de que passin. Pareix que el PSM te ganes de que hi hagi com mes merders millor, piscina, festival, EMSER, personal,... la questió es poder tenir coses a dir. On vas PSM? No tens mes llautó per mostrar?

 

Precs

Ramir | 16/06/2011, 14:13

També li demanaria al Batle actual que anas a fer feina, no com quan estava fent feina com interí i no hi anava, i després en Jaume Matas el va fer assessor seu.

 

100 dies

Ramir | 16/06/2011, 14:11

Jo al PP li demanaria 4 anys de no agafar doblers dels contribuents per benefici personal.

 

100 dies

Ramin | 16/06/2011, 14:11

Jo al PP li demanaria 4 anys de no agafar doblers dels contribuents per benefici personal.

 

Al Ladron

Ramir | 16/06/2011, 14:10

cree el ladron que todos son de su condicion digueren en Massot, en Matas, Na Maria Salom, En Rodrgo de Santos, En Eugenio Hidalgo...

 

per en PACO

paciència poca | 16/06/2011, 14:05

La situació de l´ajuntament era prou coneguda per tots, i malgrat no ho pareixi, també pels polítics que abans el portaven. Ara resulta que el problemes amb la piscina, el Festival, etc... son una sorpresa, amb diners també els altres ho sabrien arreglar.A la campanya electoral, si escoltaves els "lligats a la pervivencia política" tenien totes les solucions.

 

Re: Ple d'investidura de Pollença, en video

doblers | 16/06/2011, 13:50

Ramir, cree el ladron que todos son de su condicion

 

100 dies

Ramir | 16/06/2011, 13:19

Jo al PP li demanaria 4 anys de no agafar doblers dels contribuents per benefici personal.

 

Re: Ple d'investidura de Pollença, en video

Paco | 16/06/2011, 12:34

100 dias de gracia no son 100 dias de vacaciones, ni 100 dias para perdonar incompetencias, ni 100 dias de excusas absurdas, y eso lo sabeis perfectamente
los que han entrado a gestionar nuestro ajuntament estan en las antipodas de mi ideologia, pero al menos de momento me solidarizo con ellos para intentar sacar las cosas adelante
y no sera facil: ahora el festival de musica y la piscina del moll, mañana las playas, la semana que viene los proveedores que se negaran a seguir sirviendo o prestando servicios, en agosto no habra dinero para pagar las nominas de los funcionarios, en octubre coraran el telefono, en navidad no habra luces ...

 

Sinverguenses

Felip Puig | 16/06/2011, 10:50

Democràcia Real Ja!!! Prohibides les crítiques a la Lliga!!! Democràcia Lliguera, Democracia Vertadera!!!

 

INDIGNAT

INDIGNAT | 16/06/2011, 08:48

Propos que tanqueu el blog!
Democràcia real ja!

 

PER EN SABO

AIGUA PER RENTAR EL SABO | 16/06/2011, 08:03

A URXELLA escolten?.... millor que t´en vagis perquè per dir això.....

 

Objectivitat

jrv | 16/06/2011, 08:00

Tal volta cal fer un exercici d'imparcialitat. I amb una opinió objectiva crec que el govern municipal de fa un parell de dies no n'es gens culpable de la riuada d'endemeses i merders que aquest estiu li vindran damunt, també un govern coaligat dels 5 partits que és va perfilar uns quants dies, de l'esquerra mes o manco,s'hagués trobat amb els mateixos merders, i les sol·lucions no son fàcils amb la caixa municipal buida (o buidada pel mal cap) Crec que no és tracta dels 100, els 10 o els 500 dies, és tracta de que el temporal econòmic ja estava mes que previst i te molta influència en la gestió.
A mi, alguns elements i elementes del nou govern no m'inspiren confiança en quan a capacitat, veurem als que SI inspiren confiança fins a quin punt agafen ells el timò i ens porten a bon port, però és cert que cal un marge de temps per saber-ho.
I no haviem dit que cal remar en la mateixa direcció, sense oblidar les obligacions de una opossició leal...al poble , al poble però, no a una o dues candidatures, ni a cap.

 

Re: Ple d'investidura de Pollença, en video

sabo | 16/06/2011, 07:26

Esta vist que en aquesta web tot lo que no sigui ensabonar no es ben rebut. Tipic del PSM. Me'n vaig a URXELLA, allà al manco escolten.

 

Re: Ple d'investidura de Pollença, en video

Tomeu Cifre | 16/06/2011, 07:25

El que no podem fer els que estam a la oposicio es posar-nos a dormir l'horeta. Hem de fer la nostra feina. Col•laboracio i control. Fins ara la col.laboracio no l'han cercada, ja arribara. Tant el cap del PP com la de la Lliga son politica veterans amb mes de tres legislatures a l'esquena, per tant els.cent dies no els tenen.

 

Previsible

Toni Marquet | 16/06/2011, 06:50

Tomeu. A les teves anotacions jo no he vist mala llet, el que demostres és una preocupació per allò que les urnes t’han encomanat. No escoltis aquells no volen que facis la teva feina, i tal com estan les coses no es poden perdre 100 dies. Els companys de l’agrupació estem amb tu, endavant.

 

SABONERA

MAMPORRERO | 15/06/2011, 22:43

Tomeu, ja ho saps, aquest de la sabonera que deu ser pepero o lliguero, i en deu fer de sabonera amb el merder que els hi ha deixat en Rull, no vol que facis oposició. Però no l'escoltis, és que ja se'n penedeixen d'haver agafat el govern. Que trist!
BRANCA I NO T'ATURIS!

 

Re: Ple d'investidura de Pollença, en video

Paco | 15/06/2011, 20:10

pues si, la verdad es que hoy en dia ya no se respetan los 100 dias de gracia

 

Re: Ple d'investidura de Pollença, en video

Descansa que tendras un atac de sabonera | 15/06/2011, 17:32

Joder Tomeu de veres que si això es oposicio constructiva que no te pegui la vena destructiva. Nyic, nyic, nyic, rovega, rovega, rovega, duim dos dies i domes fas que fer sang als altres i a tu mateix. Descansa una mica, tendràs una embolia de tant de fer-te mala sang. I que no s'atreveixien a anar-se'n de vacances, i que no treguin el gerent d'EMSER, i que no sabem qui tendrà les regiduries, i que no entonin la canço que es culpa dels d'abans, i que el pacte de dretes, buuuuuuuuuufffff. Per favor Tomeu seu i relaxa't, no ha pogut ser el pacte, mala sort, no hi donis mes voltes.

 

Re: Ple d'investidura de Pollença, en video

Tomeu Cifre | 15/06/2011, 16:57

Son moltes les questions que resten pendents i que se calen foc pels passadissos de l'ajuntament. Esperem que se posin mans a la feina -anar-se'n de vacances aquest estiu seria una deixadesa per part del nou equip de govern- i que no comencin a entonar la canço de "es culpa dels d'abans". Qui governa ho fa pel bo i pel dolent i ara els ciutadans volen les solucions que els prometeren.

 

SOBREVIURE

Stephen Hessel | 15/06/2011, 14:03

Em sembla que l'equip de govern, ja té les mans fermades. Ahir festival de música, avui piscina du moll, demà platges, divendres ves tú a saber... Encara no hi ha delegacions i ja tenen un bon bollit d'herència, i si li afegim la que semla poca capacitat per gestionar, entre d'altres coses, perquè no hi ha experiència ni temps... Ben aviat tindrem la primera crisi de govern, entre la Patrona i la Fira. Sino, temps al temps.

 

SOBREVIURE

Rappel | 15/06/2011, 10:39

Sembla que per a alguns i algunes el més important és sobreviure. Clarament han entrat en política per omplir-se les butxaques. Convendrà que els vigileu d'aprop. Contractes a familiars, amics...; dietes... Perque el que són les comissions són més males de vigilar.

Segur que ara diràn que quan diuen sobreviure, es refereixen a la supervivència del poble. Però el temps lleva o dona la raó.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb