"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Miquel Ensenyat és el candidat al Congrés dels Diputats

psm-pollenca | 04 Agost, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest dilluns s'ha reunit l'executiva del PSM-Entesa Nacionalista per tractar amb un únic punt de la trobada l'elecció d'un candidat per a les properes eleccions generals convocades pel proper 20 de novembre. La conclusió de la darrera executiva nacionalista de l'estiu ha estat proposar Miquel Ensenyat com a candidat.

Aquest és un pas més dins el procés per a l'elecció oficial. Resta que el Consell de Direcció Política del PSM avali la proposta, un fet que previsiblement es produirà el proper dia 3 de setembre. A continuació, Miquel Ensenyat serà presentat oficialment junt amb els altres socis de la coalició, IniciativaVerds i Entesa per Mallorca.

De fet, el batle d'Esporles i recent nomenat conseller insular és un candidat de consens, aprovat pels socis de la coalició.

Arran de la convocatòria avançada de les eleccions generals, el portaveu de la coalició i secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha reconegut que el president del govern espanyol s'ha vist obligat a fer-ho davant una legislatura esgotada, plena de decisions equivocades que han posat en perill l'estat del benestar. Els reiterats incompliments de Zapatero dels compromisos amb les Balears, a més, fan valorar aquest avançament com a positiu.

En aquest sentit, Barceló es mostra convençut d'aconseguir la representació necessària al Congrés dels Diputats perquè les Balears tinguin una veu independent i deslligada del bipartidisme espanyol.

 

 

 

Comentaris

 

LA PRIMA DE RIESGO

lluis | 10/08/2011, 21:29

Bones,
Estic fins als collons de Moody's, Standar and Poor's, etc...
Qui cony és l'amo d'aquestes agencies?
No se les podrien carregar? Jo no les he votat!

 

enlluernats

mariano | 08/08/2011, 20:21

jrv, no facis cas a certs enlluernats.

 

++++++

jrv | 08/08/2011, 17:38

Llastima no saber a QUI, demanar consell i orientació....però son les desventatges de la teva NO presència a aquest mon del mortals!!
Desventatges dels anònims, els que ens perdem!!
Un temps, al manco amb els anònims escrits els podies penjar a on te pots imaginar, allà tenien una utilitat practica i higiènica. Perque, avui dia, imprimir-ho és massa car, i el paper no te la textura adecuada...
Estic content perque un deu anònim de l'Olimp estigui tan pendent de mi. No m'havia passat mai!!

 

Plural obssesiu

jrv | 08/08/2011, 17:30

No m'atreviría mai sense demanar-te consell i opinió, hoo deidad consellera dels pobres mortals!!
+++++++

 

Re: Miquel Ensenyat és el candidat al Congrés dels Diputats

+++ | 08/08/2011, 15:35

Tal volta l'escriguis. Te passa res als dits, jrv?

 

Tren de Llevant

jrv | 08/08/2011, 07:15

Tal volta caldria un article referent a l'aberració d'aturar el PP les obres del tren de Llevant, i si els diners fins hara gastats, se perdran per Mallorca...

 

Re: Miquel Ensenyat és el candidat al Congrés dels Diputats

Paco | 07/08/2011, 23:51

tambienme apunto a lo que ha expresado alguien en relacion a evitar duplicidades de cargos

 

Re: Miquel Ensenyat és el candidat al Congrés dels Diputats

Paco | 07/08/2011, 23:45

nadie ha dudado de la valia de ensenyat, al contrario,
a los que, anonima y fidelmente, votamos al psm nos gustan las explicaciones, no la remision al socorrido "es que los otros hacen lo mismo"

 

ATENCIÓ A N'AQUESTA NOTICIA

Espartdatero | 07/08/2011, 10:08

www.ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-consistorio-pedira-al-consell-que-la-fabrica-de-tapices-deje-de-ser-bic.html

Primer dribling del batle. Si amaguen interessos particulars? Al tanto, no m'agrada gaire la manera de fer algunes coses

 

Re: Miquel Ensenyat és el candidat al Congrés dels Diputats

Tomeu Cifre | 07/08/2011, 07:33

Per cert que en Miquel Ensenyat es una proposta, pero al Consell de Direcció Política, on hi poden assistir tots els militants i a Pollença hi tenim quatre vots, decidirà el que cregui oportú, ja que es l'órgan que te la màxima capacitat de decisió.
La veritat es que me sobten les lliçons de democràcia de gent que vota partits que no sap ni com han triat als seus candidats: Rajoys, Rubalcabas...

 

Re: Miquel Ensenyat és el candidat al Congrés dels Diputats

Tomeu Cifre | 07/08/2011, 07:30

El procés de primàries es per les eleccions al Consell i al Parlament. Es la manera de funcionar del PSM. La majoria dels partits tenen candidats digitats pel la cúpula i para de comptar.
Ara parlam de la llista al parlament espanyol. Si l'executiva ha proposat a Miquel Ensenyat es perque es una persona de pes dins el partit (pero no es membre de l'executiva), i això demostra que confiam en obtenir el diputat. No hi posam un candidat de passa-tu. Evidentment si sortis elegit ho tendria malament per continuar de batle, pero avui per avui encara no ha estat elegit.
Juan Antonio, crec que dir que "el PSM carece de lidalazgo" es tirar-se a la piscina de mala manera. Si és així, que deus dir del PP amb un Rajoy que no agrada ni als seus (malgrat probablement guanyarà) o un PSOE balear i espanyol en crisi total. I IU que en direm? I a Balears, on probablement ni CxI ni la Lliga ni tan sols es presentaran?

 

igual anònim

jrv | 06/08/2011, 16:12

Igual, me sembla que la resaca t'ha afectat la neurona, esper que no te duri tota la vida. Ja no saps ni llegir.

 

CANDIDATURES

Biel C. | 06/08/2011, 15:38

Comparetixo amb tú Sebastià gairebé el 90% del que dius, però gens de que en el PSM siguem sectaris. Jo esper a veure que diuen dia 3 i com ho motiven per haver fet aquesta elecció. En tot cas, en Miquel, d'entrada em sembla molt bon candidat. Les formes d'elecció, no me semblen bé.
Salut!

 

igual

Godfather jrv | 06/08/2011, 13:56

Ja hi tornam a esser, "el azote" jrv donant canya a tot hom que no pensi com ell, quin tio, quina sobervi que passeges... ets el puto amo, cagon dell amb quatre com tu podriem fer la república independent de Pollença!!!

 

Sebastià Vallori

jrv | 06/08/2011, 08:23

Doncs tens raó, Seabastià, la teva observació és ben assenyada i constructiva i me sembla que el PSM no ha estat encertat en aquesta ocassió, m'imagino però que la casi immediatessa de les eleccions, en temps polític , hi te a veura.
De tota forma crec que la teva reflexió és ben possitiva i s'ha de considerar i informar al respecte. Si el temps no permet unes primaries, al manco cal un aclariment.
Gracies per la teva aportació.

 

PSM Y 20N

Juan Antonio Cortés | 06/08/2011, 08:16

La duplicidad de cargos, y en este caso la triplicidad, dice muy poco del PSM.
La designación de este candidato, el qual me consta que ha sido un buen alcalde en Esporles, de hecho el pueblo le ha vuelto a premiar con la mayoria absoluta, transmite varias cosas del PSM:
En primer lugar que carecen de personas válidas para la ocupación de cargos de relevancia. Parece un obviedad.
Segundo, que el "clan G" se está apoderando del partido.
Y tercero, el PSM carece de liderazgo
Con todo, el resultado del 20N parece ir encaminado a un 5 - 3 o más bien a un 6 - 2. Imagino que todos sabéis quien se llevará la victoria. Aquel empate a 4 queda como una anécdota de la historia...
Por cierto, no había una mejor fecha para la celebración de elecciones general?

 

Re: Miquel Ensenyat és el candidat al Congrés dels Diputats

amen amen | 05/08/2011, 23:03

No questionis la veritat absoluta del PSM!! Hereje!!

Noltros no necessitam primaries perque tot ho feim be. I perque som mallorquins. Tots els bons mallorquins som pesemeros, els altres sou uns forasters!

Adorem el P S M
Amen

 

CANDIDATURES

Sebastià Vallori | 05/08/2011, 20:59

Sr. jrv, la meva crítica la faig, perquè darrerament el PSM, amb unes primàries escollia els seus candidats, que per a mi, me pareix una bona forma de donar participació a tots els afiliats per escollir un candidat, i a la vegada, em sembla la més democràtica. A pesar de que això, dugués a certs malsentessos o mals rollos i ajudàs en part a la creació d'Entesa unes primàries i un congrés kafkià després. Però això ja és aigua passada. En tot cas, jo no vull dir el que heu de fer al PSM, vosaltres sabreu. Però, em sembla que un Batle, que ha tret la única majoria absoluta del PSM, que a la vegada a sortit conseller del Consell de Mallorca, i que ara ha de ser candidat a Madrid, són molts càrrecs per una sola persona. I això vol dir, per a la majoria de mortals, no sé si per vosté, que no hi ha gent al PSM per presentar com a candidat, el que resulta trist i diu molt poc del PSM. Que tindrà 3 sous si surt elegit? que podrà ser als tres llocs? A on dedicarà més temps, a Esporles, al Consell o al Congrés. QUe és un súperhome? Me fareu creure que dins el PSM no teniu més gent?
Perquè s'ha presentat de Batle doncs? Tots sabiem que hi hauria eleccions com a màxim la primavera que ve. Perquè s'ha presentat al Consell? A mi, tot això em fa olor a compongo, i miri, si ho fa el SOE, me sembla normal, però el PSM, me sembla sectàri. Així, no fa votera.
És la meva visió, amb això no vull dir a ningú el que ha de fer, però una mica decepcionat si que hi estic. Ara, no torn tenir clar el meu vot.

 

iguals

jrv | 05/08/2011, 08:21

Tots son iguals i tu mes Sebastià.
Els mallorquins son de les persones mes sensates i equilibrades del mon, Sebastià. Ho son perque gran part dels forasters, argentins, alemanys, francesos, uruguaians, etc. etc. que han vingut a Mallorca, ens diuen com hem de fer les coses, com hem de parlar, que hem de menjar, etc. etc. , perque ells a caseva ho fan així o aixà, i és perfecte, malgrat despres cada pais sigui diferent un de l'altra i topin les opinions. Però nosaltres, com a bons mallorquins , escoltem i feiem.
Amb el PSM passa el mateix, tot hom sap com s'ha de dirigir, que han de fer, "estrategies" a seguir, etc. etc. (Poso estratègies entre cometes, perque majorment aquestes estratègies no passen el calificatiu de " palla mental".)El que no és tan freqüent és gent que ajudi amb feina i opinions construtives i lligades al millor futur per la nostra terra.

 

Re: Miquel Ensenyat és el candidat al Congrés dels Diputats

Paco | 05/08/2011, 00:22

candidato de consenso?
entre quienes?
a quienes se ha consultado?
barcelo, santiago, huguet?
adjudicado
viva la democracia interna

 

CANDIDATURES

Sebastià Vallori | 04/08/2011, 20:51

Visquen les primàries dins el PSM! Com se menja això? Perquè no feis primàries ara? No me val l'excusa del 20N.
Tots sou iguals!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb