"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Excursió pel Camí de Síller

psm-pollenca | 10 Agost, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La Plataforma pro camins públics organitza pel proper 27 d'agost una excursió pel camí del Coll de Síller. Aquesta és la convocatòria:

La sortida és prevista a les 16,30 hores

Davant els apartaments Habitat, situats a la rotonda de Gotmar, a la Carretera de Pollença al Port de Pollença MA-2200 al punt quilomètric 58.

Fa dos anys ja es va fer la mateixa excursió i la situació no ha canviat des d'aleshores, amb el camí obert, pero a mitges, amb una barrera que impedeix el pas a cavallistes. Aquest camí té un elevat interès turístic i s'ha amagat diverses vegades en tancar-lo.

 

 

 

Comentaris

 

Re: Excursió pel Camí de Síller

Paco | 14/08/2011, 23:32

por cierto, y como se elige a la persona que pronuncia elpregon de inicio de las fiestas?

 

Emser o Arguta

Troll | 12/08/2011, 15:34

S'acosta l' hOra de que els mentiders responguin de les seves difamacions i calumnies.

 

Distincions

Tomeu Cifre | 12/08/2011, 15:06

Teresa, crec que respondre a aquesta pregunta no te gaire sentit, ja que l'equip de govern, que era qui va posar la proposta damunta la taula, després la va retirar. Damunt la taula se posaren altres noms i no anirem a cercar ara qui eren i qui els volia o no els volia, ja que si precissament es va retirar la qüestió va ser per no treure a rotlo arguments contra ningú, fet que quan parlam de distincions em sembla ben encertat. Diferent hagues estat si el tema hagues arribat al Ple i s'hagues posat a votació sense consens previ. Llavors haurien sortit els arguments de cadascú a favor o en contra de les diferents propostes.
La desició de no donar distinció a ningú enguany ha estat unànim per part de tots els grups, i per tant tots en som responsables igualment de que no s'hagi donat a ningú. No té sentit parlar de qui volia i qui no volia.

 

Re: Excursió pel Camí de Síller

Teresa | 11/08/2011, 16:05

I el PSM de Pollença volia o no la distinció al batle Siquier?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb