"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La pilota del comerç

psm-pollenca | 18 Agost, 2011 09:09 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Quan es varen realitzar les delegacions de les diferents àrees de govern ja varem donar el nostre parer respecte de diferents qüestions consideràvem que serien una font de problemes (veure article anterior). Entre elles el fet no s’hagués anomenat cap regidor de Comerç. Llavors se’ns titllà de criticadors compulsius i de posar la bena abans de que es fes la ferida; la realitat, tanmateix, es tossuda, i les coses cauen pel seu pes. Una mala organització difícilment pot dur bons resultats.

Allò que fa referència al comerç està dividit entre diferents regidors: el Mercat de Pollença es competència del regidor Miquel Llobeta, el del Moll de la regidora Francisca Cerdà, i el Batle va assegurar en el Ple d’Organització (7 de juliol) que el Comerç era competència seva perquè no ho havia delegat. Per afegitó s’organitzà una trobada entre els comerciants d’ACOTUR i la representant de l’Ajuntament es la regidora Malena Estrany. Quatre persones implicades i ningú que agafi el bou per les banyes.

Va ser noticia als diferents mitjans de premsa: l' Associació de Comerciants i Empreses de Serveis Turístics de Mallorca (ACOTUR) es va reunir amb ‘Ajuntament (la regidora Estrany com hem indicat) per expressar el seu malestar per la deixadesa del Moll i el desinterès del nou consistori cap al seu sector. (Aquí la noticia). Segurament mesures com la d’implantar el mercadet, que tenen el seu caire positiu de dinamització del Moll, haguessin estat enteses millor si s’haguessin parlat amb els representants del sector i s’haguessin pogut llimar els possibles efectes perjudicials.

El sector comercial és dels que més durament està patint el sector de la crisi, i a Pollença està majoritàriament conformat per autònoms en petits negocis de caire familiar. N’hi ha prou en passejar-se pel municipi per veure la gran quantitat de negocis que no han pogut resistir la crisi i han hagut de tancar les portes.

Abans de les eleccions (ens costa per les reunions que tinguérem), una de les promeses que més es realitzaren als representants d’aquest sector fou la de potenciar la seva activitat i tenir una relació més directa amb ells. Això s’hagués demostrat amb la primera passa d’anomenar un regidor; no ens estranya que ara aquesta reunió amb ACOTUR només hagi servit per posar hora per una altra reunió a l’espera del que puguin dir altres regidors. Això, al nostre poble, es diu passar-se la pilota; sincerament creim que els comerços es mereixen un millor tracte.

 

 

 

Comentaris

 

Negrets.

jrv | 19/08/2011, 12:19

Evientment us puc assegurar que ni jo soc tan insensible cap a la gent, siguin negrets o blanquets, mes que fer doblers simplement volen menjar, ni cap als comerciants que simplement volen rentabilitzar el seu comerç o botigueta...evidentment no estic d'acord amb el que ha escrit aquest troç de banc...

 

Postís

JRV | 19/08/2011, 12:16

Aquest comentari que signa JRV, no és meu.

 

Re: La pilota del comerç

Tomeu Cifre | 18/08/2011, 21:39

No se si va amb ironia, pero crec que defensar el propi negoci no es ser egoista. Els mercadets existeixen a molts nuclis turistics i suposen una atraccio que permet als comerços vendre mes. Sempre i quan es faci be, clar, amb la col•laboracio els comerciants.

 

Re: La pilota del comerç

Tomeu Cifre | 18/08/2011, 21:39

No se si va amb ironia, pero crec que defensar el propi negoci no es ser egoista. Els mercadets existeixen a molts nuclis turistics i suposen una atraccio que permet als comerços vendre mes. Sempre i quan es faci be, clar, amb la col•laboracio els comerciants.

 

comerciants

jrv | 18/08/2011, 15:54

Tal volta els comerciants podrien esser menys egoistes, els negrets només volen vendre la seva mercancia als turistes que estan sopant, els pobrets també tenen dret a guanyar doblers, i és molt divertit quan passen per les taules un darrere l'altre. Després aixo del mercat, tots els comerciants haurien de tancar els seus negocis, i posar plaça, així s'estalviarien molts de doblers en impostos, que amb això de la crisis sempre va bé estalviar un poc.
Un poc de solidaritat per favor.

 

NA BELETA

mariano | 18/08/2011, 15:31

Na Beleta, ja ha fet una Belada. Ella no sap res, però en el seu partit (PP), ho saben tot. No pinta res la pobra, o se pensava que faria de Directora General? No la feia tan inocenta. Un funcionari no se treu un ordre d'aquestes sense el seu cap, que en aquest cas, és més amunt de la nostra Beleta. Les directrius estàn ben clares, si ella no les sap, que plegui.

//dbalears.cat/actualitat/balears/jo-no-he-ordenat-llevar-les-subvencions-a-la-premsa-en-catala.html

 

Començ estrany

Xesca | 18/08/2011, 15:17

En veurem de reunions i epers d'altres reunions per que es clar ells hi són i activaran, com diuen. Però de moment res de res. Només es queixen de que hi ha molta feina i de lo malamanet que estan les coses. i això que no depenen d'un comerç propi pagant autonoms , lloguer.....

 

Re: La pilota del comerç

pst! | 18/08/2011, 11:30

Realment hi ha muntat un mal desgavell!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb