"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Bona notícia a la Carretera Vella de Lluc

psm-pollenca | 23 Agost, 2011 07:31 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Despres dels darrers esdeveniments, que han suposat l'electrificació de la barrera de la finca de l'Empaltada a la Carretera Vella de Lluc, que no ens anunciaven res de bo, han arribat fets molt mes esperançadors. El passat 16 d'agost, el Ple del Consell de Mallorca va aprovar l'obertura de l'expedient per delimitar la Carretera Vella de Lluc, com es pot veure aquí: http://boib.caib.es/pdf/2011123/mp22.pdf

La delimitació es farà despres de la bona feina de la companya Caterina Amengual, qui durant el poc més d'un any que va estar de Directora Insular de Medi Ambient al Consell de Mallorca, va impulsar amb força tot el rel·lacionat amb la recuperació dels camins públics. Ara esperam que el nou govern insular conservador no returi els expedients i es puguin anar resolent en benefici de tots els ciutadans.

(Veure notícia a l'Ultima Hora)

 

Foto: Ultima Hora

 

Per altra banda vos recordam l'excursió que organitza la Pltaforma Pro Camins Públics oberts aquest dissabte pel Coll de Síller.

 

 

 

Comentaris

 

Residència

jrv | 26/08/2011, 15:56

Us tinc a felicitar per l'article referent a la residencia de Pollença, i no tan sols perque jo hi coincideixi plenament, suposo que comparteixo també la sensibilitat que qualsevol societat minimament civilitzada i sensible a les dessigualtats socials, en aquest cas motivada per l'edat, ha de tenir. Malgrat la realitat del fet cert de que les instal·lacions de Santo Domingo no cumpleixen en alguns casos la norma, els representants politics han de prendre les mesures avinents per garantir els benestar dels nostres majors, per molta feina que això comporti. Me puc imaginar que les empreses privades que gestionen les fredes, humanament asseptiques i llunyanes residencies-negoci, pressionen per obtenir o arrabassar els "clients" que les poques ressidencies totalment públiques encara tenen. En aquest moment, de la xarxa de Residències que gestiona NOVADAT, casi cap supera en poc el 60% d'ocupació, que es quan començen a generar guany per aquestes empresses, d'aqui la pressió cap als organismes que gestionen les públiques.
Malgrat tan sols sigui per als usuaris no depenents, cal fer un esforç, i ja se que no és petit, en els temps que corren, però hi ha principis que no s'han de perdre.

 

Re: Bona notícia a la Carretera Vella de Lluc

espera o desespera | 26/08/2011, 12:49

podem esperar d'asseguts o fins i tot anar a fer un voltí (o la volta al món, ja posat! jajaja!)

 

Camins tancats

Xisxo | 25/08/2011, 14:20

Si depen dels nostres governants locals, podem esperar d'asseguts.
Mirau lo que diu avui el diari de Balears: h-ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/una-de-les-barreres-que-tanca-la-carretera-vella-de-lluc-es-de-la-familia-del-batle-de-pollen-a.html

 

camins

Joan Ramon | 25/08/2011, 08:44

Esperem que s'executi l'acord del BOIB, ara a l'oposició del Consell haurà de vetlar per aquest acord.

Salut i branca

 

Junta Emser i pressupost 2011

PSM Pollença | 24/08/2011, 17:09

Ens han comunicat per mail que divendres a les 13 hi ha junta general d'EMSER, per anmenar als nous membres del Consell d'Administració, substituint als de la passada legislatura.

També que dilluns a les 12h hi ha la Comissió Informativa per tractar sobre el pressupost de 2011, cosa que ens fa suposar que la setmana que ve hi haurà un ple extraordinari per aprovar el pressupost del 2011. Lamentam que abans dels tramits oficials i obligatoris no hi hagi hagut cap junta de portaveus de tots els grups municipals per tractar sobre el pressupost de 2011.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb