"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Avui, excursió pel Coll de Síller.

psm-pollenca | 27 Agost, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Recodau, avui....

 

 

 

Comentaris

 

OMBRA

Biel C. | 02/09/2011, 20:01

Toni, a n'aquest .......... no li facis cas. Ho fa per tocar els collons, ja que els seus no poden fer res perquè tenen les mans fermades. Millor ignora'ls, és el que més els rebenta.

 

Fantasma crític - regidor a l'ombra

Toni Marquet | 02/09/2011, 19:24

Qualifiques a Biel Cerdà de regidor a l’ombra i anular al cap de llista. Vull fer te saber que el regidor o regidors sempre han actuat segons les directrius de l’agrupació, i que en aquests moments en Biel és el nostre secretari General, i per això té el dret i deure de trametre opinions i directrius.

 

Hisenda Pollençina

jrv | 01/09/2011, 12:49

Na Malena Estrany, en la seva condició de regidora d'hisenda, tindrà una magnifica ocassió d'actuar de forma diferent a l'anterior regidor? d'hisenda. Tan sols que presenti el pressupost del 2012, abans del 2012, ja serà un aconteixement, atés com se fan les coses a Pollença amb el Pressupost. I ja hauran passar aquests 100 dies de cortesia, o de confiança, o del que sigui. Me sembla que avui son devers el 82 des de la constitució de l'ajuntament, i devers 65 dies de que va assumir el càrrec. No ens obcequem amb Malena, hi ha 7 regidors mes a l'equip de govern, un regidor de l'opossició a la junta de govern, i 9 regidors a l'opossició.

 

Re: Avui, excursió pel Coll de Síller.

regidor a l'ombra | 01/09/2011, 08:43

Biel C., tal vegada t'hauries d'haver presentat de cap de llista. Això que fas al blog d'anular al cap de llista del PSM i donar tu les directrius a l'oposicio no li fa cap favor.

 

Re: Avui, excursió pel Coll de Síller.

Miquel Sánchez | 01/09/2011, 07:42

Llorenç, en Pepe García no ha piulat simplement perquè no n'ha vist ni un paper, era de viatge, el que ha fet les dues de la matinada he estat jo, la liquidació de 2010 no hi ha per on agafar-la i els pressupost de 2011 amb un tancament en fals de 2010 poden ser problemàtics, avui a "Diario de Mallorca" poden tenir una explicació del per què no hi subvencions al festival per posar un exemple.

 

pressupost 2011

Biel C. | 31/08/2011, 22:22

Jo esper de l'oposició, i d'Alternativa en concret, un no a aquests pressupostos, per les males formes del equip de govern, sobretot, per l'incompliment de la participació ciutadana, de la que tothom se n'ha omplert la boca, i que ara no és per enlloc. Si els partits de l'oposició, que s'han mostrat tan col.laboradors per treure endavant aquesta situació crítica, donen suport a aquests pressuposts, s'haurà trencat l'esperit d'unitat demostrada fins ara. Aquest Ple, s'ha de pospossar per un altre la setmana que ve, i després d'haver tingut temps d'estudiar-los, que cadascú voti el que cregui oportú.
Salut!

 

Malena-Joan ramón

Pere | 31/08/2011, 20:04

Jo, estic d'acord amb tu. Na malena en principi no dona mal rollo i sembla feinera. Però el fet de que sempre hagui estat al costat de na Munar i na Dolça MUlet i no tengui ni ofici ni benefici, que vols que et digui?. A mi no em dona bona impresió. Supos que li haurem de donar temps.
Però també cal dir que per començar no ha donat temps a l'oposició d'estudiar els pressupots.
No es beneita, però....

 

Pressupost

Llorenç | 31/08/2011, 19:34

A mi em sembla fatal que l'oposició no pugui estudiar els pressuposts. I simptomàtic que el Sr. pepe Garcia no piuli.
Pot ser realment forma part de l'equip de Gonern, sino no s'esplica

 

pressupost 2011

Biel C. | 31/08/2011, 15:56

Sempre he dit que és un molt mal simptome que el pressuposts es presentin tan tard, i fins i tot ho vaig fer constar a les actes municipals. Ara bé, no deixar ni temps per estudiar-los, és una falta de respecte absoluta cap a l'oposició. Com a mínim una setmana. Només per aquest fet, ja s'han de votar en contra sino ho retiren per major estudi. En tot cas, l'oposició és majoritària, té el poder de fer que se convoqui un ple per la setmana que ve.

 

Re: Avui, excursió pel Coll de Síller.

Tomeu Cifre | 31/08/2011, 08:14

També es discutible que el pressupost del 2011 s'hagi fet en tres mesos. Jo tenc un esborrany des del 9 de maig, que l'ex-regidor Mir ens passà a tots els grups perque l'estudiessim, cosa que l'actual equip de govern no ha fet.

 

Publicitat presuposts

Joan Ramon | 31/08/2011, 07:16

Un altre cosa és que estigui d'acrod amb aquests presuposts, de fet, si abans es fes publicitat del projecte amb temps, tan grups polítics com ciutadans podriem dir el nostre parer.
Crec que en aquest tempa la participació ciutadana no es té en compte.
Salut

 

Pot ser

Joan Ramon | 31/08/2011, 07:14

Idoi en aquest cas m'he errat, però si de Gener a Juliol hi ha 7 mesos i de Maig a final d'Agost quatre, crec que s'han invertit tres mesos menys en confeccionar els presuposts.

Salut

 

Re: Avui, excursió pel Coll de Síller.

Tomeu Cifre | 30/08/2011, 22:50

Joan Ramon, l'any passat el pressupost del 2010 es va presentar el 27 de juliol; enguany es presentarà l'1 de setembre. No veig per enlloc els tres mesos de guany que menciones. D'acord que potser els d'ara no ho podien fer abans, però d'això a dir que han avançat, res de res.

 

Toni

Toni Marquet | 30/08/2011, 19:46

Estic d’acord amb el que diu en Toni. Però vull aclarir que Toni n’hi ha molts, i aquest no soc jo.

 

Malena Estrany

Joan Ramon | 30/08/2011, 10:18

Cadascu és lliure d'opina, i evidentament, els blogs oberts serveixen per això.
Per la meva banda, el poc que conec Malena Estrany no ña veig com un personatge negatiu, evidentament, com tot polític mira de treure un redit electoral de la seva tasca, però el més positiu d'això és precisament que en fa de tasca.
Segurament no coincidire amb ella en alguns temes, amb altres si, però, de la critica que presenta els presuposts tard, tinguent en compte que la pasada legislatura es presentaven un any tard, el fet que els presenti uns mesos tard no suposa en 3 mesos haver adelentat mig any la tasca endarrerida?
Tal volta vaig errat, però és l'impressió que dona.
Salut

 

A Toni

Joan Ramon | 30/08/2011, 10:14

totalment d'acord, subscric el que dius.
Salut i branca.

 

PP

Toni | 30/08/2011, 09:45

El PP vol que els ciutadans catalanoparlants siguin ciutadans de segona.

 

Malena Estrany

Miquel Segura | 30/08/2011, 07:42

REsultarà que ara ens sorprendrà na Munareta!!.....ens ho haurem de fer mirar.

 

Malena Estrany

Rosita | 29/08/2011, 22:38

Hola, fa un parell de dies, vaig veure un comentari damunt na Malena Estrany, que parlava d'una contestació seva al blog de la Lliga. I vull dir que tenia raó, aquesta nina arreglalotodo, la supergirl pollensina, em sembla que té l'ego superpujat. I és que no tornaré anara al Festival de Pollença, perquè em sembla que na Malenita, exigeix als artistes, que quan comencin la seva actuació li agreeixin les gstion que ha fet ella. Per favor! És la seva obligació gestionar el Festival, i amb els anys i panys que fa que vaig al Festival, mai havia sentit tant oi. Un munt de persones aònimes i no anònimes fan feina cada any prquè el festival tiri endavant, i mai, mai, cap artista donava les gràcies al regidor o batle de torn. Aquesta farà qualque desastre, temps al temps, perquè aquest ego, no té fi.

 

Camins

Joan Ramon | 27/08/2011, 20:27

Gràcies per la disusió, i per l'assistència.
Salut!!

 

Excursió

Tolo | 27/08/2011, 12:09

Bon recortadori.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb