"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Tu pots: romp el bipartidisme! Avala la candidatura.

psm-pollenca | 16 Setembre, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El sistema electoral espanyol afavoreix els dos partits que s'alternen en el poder, PP i PSOE per l'aplicació de la Llei d'Hont.

Ara, a més, aquests partits han pactat una reforma electoral que inclou un nou obstacle per limitar la presentació d'altres candidatures: els partits polítics i coalicions que encara no tenim representació al Congrés dels Diputats estam obligats a recollir signatures de suport per poder presentar-nos a les eleccions.

Per això, necessitam la teva ajuda, i volem comptar amb el teu suport. Apunta't  aquí i t'avisarem quan i on podràs signar.

Moltes gràcies !

 

 

 

Comentaris

 

Re: Tu pots: romp el bipartidisme! Avala la candidatura.

Tomeu | 19/09/2011, 11:39

Paco, o no se presenten, o es presenten en una "gran coalició" que es el que tu proposes. I ara per ara tant LL.R. com CxI han renunciat a presentar-se, per diferents motius.

El PSM tampoc es presenta totsol, sino en una coalició amplia amb Inicitiva, els Verds, Entesa per Mallorca, Partit Socialista de Menorca, Entesa Nacionalista d'Eivissa, Equo, Pacma, Independents d'Artà, de Sant Joan, Deia, Sineu, i segur que encara m'en deix qualcun.

L'experiència d'Unitat per les Illes ens va demostrar que hi ha coalicions que no funcionen. No tot es suma aritmètica de vots; s'ha d'esser coherent amb les idees.

Candidat de consens amb reconeguda valia ja el tenim: en Miquel Ensenyat. Malgrat no participin de la coalició esper que els partits que no es presenten li donin suport, ja que es l'únic candidat que pot rompre el "rodillo" del PP-PSOE que tan pocs resultats ens ha donat en tota la democràcia.

 

Re: Tu pots: romp el bipartidisme! Avala la candidatura.

Paco | 19/09/2011, 09:35

la solucion podria ser, ya que convergencia y la lliga ya han dicho que no se presentabsn, que tampoco lo hiciese el psm. y en su lugar estos partidos, junto con otras asociaciones y demas, buscasen unos candidatos de consenso, personas de reconocida valía, para presentar una candidatura unificada para conseguir una representacion en el congreso que trabaje para nuestra tierra

 

Re: Tu pots: romp el bipartidisme! Avala la candidatura.

Tomeu | 19/09/2011, 08:42

Ens l'hauries de mostrar, Mariano, a n'aquesta enquesta, ja que no la coneixem (jo soc membre de l'executiva del PSM i no en tenim noticia). Seria interessant saber per quina regla de tres es suposa que els que votaran PSM-IV-E, si no ens presentam hagin de votar PSOE.
En qualsevol cas jo tenc una solució per reforçar l'esquerra: que no es presenti el PSOE.

 

20-N

mariano | 18/09/2011, 23:18

Perdón, me habre expresado mal. Yo ya se que hay 4 desconocidos del PP y 4 del PSOE. Lo que reflejaba en mi comentario anterior, es la encuesta en la que se mueven actualmente. Y que si el PSM se presenta, hará que el PP saque 6 desconocidos y 2 del PSOE.

 

Re: Tu pots: romp el bipartidisme! Avala la candidatura.

Paco | 18/09/2011, 20:36

no se si el error es de mariano o del brisas, pero el partido está empatado a 4

 

Re: Tu pots: romp el bipartidisme! Avala la candidatura.

Tomeu | 18/09/2011, 15:52

EL PSOE se la pegarà i serà serà per culpa de PSM ? es clar, no serà per la retallada de polítiques socials, ni per pujar la jubilació als 67, ni per dedicar-se a salvar als bancs enlloc de a les persones, serà culpa del PSM. Au, que aquest discurs ja cansa.

 

20-N

mariano | 18/09/2011, 13:35

Nada de nada, que lo teneis muy crudo como dice el Brisas de hoy. Por vuestra culpa, el 5(PP) a 3(PSOE) actual sera un 6 a 2.
Que malos son los del grupo Serra....

 

Es hora de fer pinya.

Toni Marquet | 17/09/2011, 13:12

Crec que tots aquells que realment estimam aquest país, siguin o no votants del PSM i son persones de consciència han de donar recolzament a aquest projecte. No és suficient criticar que Madrid ens espolia, es hora de fer que la nostra crítica sigui creïble i responsable.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb