"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Pla d'Obres i Serveis per tots

psm-pollenca | 10 Octubre, 2011 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

De la reunió mantinguda avui dilluns amb l'Equip de Govern, sembla que no fan comptes fer cap projecte del Pla d'Obres i Serveis ni a la Cala Sant Vicenç ni al Moll. Ens sembla una greu equivocació.

 


 

Darrera hora: S'ha convocat Ple Extraordinari Urgent per demà dimarts a les 16,00h. Ordre del dia:

1.- Ratificació de la urgència.

2.- Aprovació de la sol·licitud de subvenció de les obres "Rehabilitació conjunt zona Calvari" a incloure en el POS 2012.

3.- Aprovació de la renúncia anticipada al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'ajuntament de Pollença per dur a terme la construcció d'un auditori al municipi.

4.- Execució de l'acord adoptat pel l'Ajuntament Ple, en sessió ordinària de 31/03/2011, relatiu a la moció presentada pel grup municipal PSM-EN en relació a la reposició d'aixetes municipals als seus llocs originals.


El PSM de Pollença proposa que el P.O.S. s'inverteixi en una primera fase de millora de serveis de Cala Sant Vicenç.

El Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca va servir per millorar el sanejament del Port de Pollença i ara arriba el torn de Cala Sant Vicenç.

Com a segona opció també es proposa la senyalització de la Circumval·lació i la millora de l'aparcament annex a la piscina del Port de Pollença.

En el darrer ple ordinari de setembre, l'Equip de Govern va retirar el projecte de millora de la zona del Calvari per consensuar el projecte amb els grups de la oposició. El PSM, tot i considerar que la millora al Calvari és necessària, proposa coma actuació més urgent la d'escometre una pla de millora dels serveis de Cala Sant Vicenç. Aquest Pla ha de servir per millorar la xarxa d'aigua potable, l'enllumenat públic, el clavagueram, la recepció de la TDT, els asfaltats i les voravies dels carrers i les zones verdes.

Sense cap dubte, un pla ambiciós com aquest es una feina de diversos anys, per això proposam que el projecte a incloure en el Pla d'Obres i Serveis pel 2012 sigui una primera fase d'aquest Pla, que ha de servir per revitalitzar aquest nucli del municipi, actualment amb moltes mancances. Algunes de les millores no son de competència municipal, però amb la subvenció del P.O.S. Es podrien començar aquelles que sí ho son.

Pel altra banda també proposam com a segona opció la senyalització de la ronda de circumval·lació del Port de Pollença per tal que siguin fàcilment identificables les zones d'aparcaments, les distàncies a la platja i els serveis que es poden oferir als visitants. En el mateix projecte s'hauria d'incloure l'obertura d'accessos peatonals al nucli urbà des de la circumval·lació i la millora de la zona d'aparcament situada al costat de la Piscina Municipal, un espai que actualment ofereix un aspecte deplorable, amb clots enormes i abocaments de runa, tot i servir com a zona d'aparcament per a molts turistes i residents.

Esperam que l'Equip de Govern no pretengui aprovar els projectes al P.O.S. Sense abans haver consensuat amb l'oposició la idoneïtat dels projectes, considerant la seva posició de minoria.

La vila es beneficiarà dels projectes de l'any 2011 i per això esperam que els de l'any 2012 es facin arribar a Cala Sant Vicenç i Port de Pollença.

Comentaris

 

EN ROCA

Margalida C. | 11/10/2011, 22:45

Aquest tal Roca a fet honor al seu nom, fa oi a les mosques sentir-lo xerrar

 

POS a Sant Vicenç

PSM Pollença | 11/10/2011, 10:51

Alternativa per Pollença i el PSM proposen que el POS s'inverteixi en la millora de serveis a Cala Sant Vicenç

h
ttp://www.tribunamallorca.org/not%EDcies/pol%EDtica/alternativa-per-pollen%E7a-i-el-psm-proposen-que-el-pos-s%27inverteixi-en-la-millora-de-serveis-a-cala-sant-vicen%E7/

 

El becut a El Mundo

PSM Pollença | 10/10/2011, 09:20

El becut, un problema que no saben resoldre els nostres governants locals de Pacte de Dretes:

h
ttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=220686697994584&set=a.127503620646226.19989.100001597659640&type=1&theater

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb