"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Complir les promeses

psm-pollenca | 03 Novembre, 2011 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


Recordatori:  Avui dijous 3 de Novembre a les 20,30h acte de la Plataforma Pro camins Públics i Oberts que tindrà com a ponent a Jaume Cerdà,a més de la presència de Joan Crespí, per tal de explicar la seva postura respecte a la sentència de Ternelles. Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya.


Complir les promeses

Una de les conseqüències del Ple del dijous passat va ser poder constatar com d'aviat s'obliden les promeses electorals. Ningú obliga a fer les promeses que es fan, però per un polític sí que hauria d'estar obligat a complir amb les promeses que fa fer durant la campanya electoral. La credibilitat de la política i dels polítics està sempre en entredit, i una de les principals causes del descrèdit de cara als ciutadans és la facilitat amb que es fan promeses i l'aviat que s'obliden. Els partits haurien de tenir el seu programa electoral ben a la vista en les seves planes web durant la campanya i durant tota la legislatura (com el tenim noltros) perquè tothom pogués anar comprovant si es segueix el “contracte” amb els ciutadans que es el programa i les promeses que allà s'hi fan.

De l'actual equip de govern en desconeixem el programa. Primer el prometeren per La Patrona, després per la següent Comissió i ara... encara l'esperam. No sabem el PP i Lliga cap a on duen el Poble i no sabem quines d'aquelles promeses formen part del seu full de ruta.

Per sort tenim les gravacions de les entrevistes prèvies a les eleccions i les que varen sortir publicades a la premsa, i aquestes declaracions no menteixen.

Respecte de la pujada d'impostos les postures eren clares. Quan se'ls va demanar si els pujarien la resposta NO va ser: “ja ho veurem en governar si es necessari o no...”, si no que varen contestar: “No, no pujarem els impostos”, tal i com apareixia al PiP de maig d'enguany mateix.

Al Ple varem demanar als partits que ens governen que admetessin aquest incompliment de les seves promeses. No hi va haver cap autocrítica, ni cap disculpa als ciutadans. Quan un polític promet una cosa i després descobreix que no ho pot complir el que ha de fer es admetre públicament el seu error i deixar el seu càrrec. Sabem que demanar aquest exercici de coherència és demanar massa, però al manco una disculpa pública sí que es mereixen els ciutadans de Pollença.

Quan varem posar de manifest aquest incumpliment el PP va fer com si sentís ploure. En canvi la regidora d'Hisenda, Malena Estrany (Lliga Regionalista) sí que va voler rebatre els nostres arguments.

Vos posam el tall de l'intercanvi dialèctic entre el nostre regidor i Malena Estrany, jutjau vosaltres mateixos. També adjuntam les seves declaracions a Radio Pollença durant la campanya electoral. Parole, parole...

Discusió Tomeu Cifre (PSM) i Malena Estrany (LL.R.) sobre la pujada de taxes.

Tall d'entrevista Malena Estrany a Ràdio Pollença durant la campanya electoral sobre els impostos.

 

 

 

Comentaris

 

Re: Complir les promeses

Joan Rafel | 05/11/2011, 09:46

Excelent feina i millor article Tomeu.

 

Re: Complir les promeses

Pixeris | 04/11/2011, 14:42

A mi lo que mes agradad del tall de la discusió amb la Sra. Estrany es quant te diu eu tengut dues setmanes per venir a fer propostes, aquest del govern nomes esperen que l'oposició le hi faci la feina

 

Promeses electorals

Margalida C. | 03/11/2011, 14:34

Molt bo aquest tall, no havia sentit el Plenari. Primer de tot donar-te la enhorabona perque trob que cada dia ets mes clar i mes contundent fent una oposició esenyada. El segon que te de dir es que això de demanar a n´Estrany que sigui humil, a lo millor era esperar massa.Finalment crec que tens raó quan li dius que ells son els que governen, sabien quina era la situació, i ells son els que han de donar les solucions. Me sembla que pareix que esperen que sigui la Oposició que faci de govern. Ells son els responsables i ells haurien de dur la iniciativa, no tu sembla?. El mes trist es que els hi hagis de recordar que ara estan el govern i que ja acabat la campanya electoral.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb