"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Sus! de campanya: Miquel Ensenyat, "El PSM-IV-ExM és l'alternativa al bipartidisme que ha demostrat ser "poc útil"

psm-pollenca | 04 Novembre, 2011 08:33 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

A Pollença es penjaren els cartells en l'inici de campanya a les 12 de la nit a la Plaça Major i s'han col·locat en els tres nuclis urbans, Pollença, Moll i sant Vicenç. Destapada dels cartells electorals de la coalició PSM-IV-ExM-Equo en l’acte de sus de campanya celebrat al carrer de Blanquerna de Palma.

El nostre candidat al Congrés dels Diputats, Miquel Ensenyat, ha afirmat que la coalició representa “l’alternativa al bipartidisme” del PSOE i el PP, el qual ha assegurat que ha resultat ser "poc útil", alhora que no representa la "pluralitat de la societat".

 

Ensenyat ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació moments abans que el partit comencés a la campanya electoral amb un acte en el qual els candidats nacionalistes i ecosocialistes al Congrés i al Senat han explicat als ciutadans que s’han acostat a l’acte de sus de campanya celebrat al carrer de Blanquerna de Palma les seves intencions de cara a les pròximes eleccions generals. A més d’Ensenyat, hi han participat el candidat número 2 a la Cambra Baixa, David Abril, i la cambra alta, Jaume Català i Francisca Mas.

El cap de llista al Congrés ha subratllat que la coalició ha ideat una campanya "creativa" que es basarà en "sortir al carrer" per "contagiar a la gent d'il·lusió i ganes" i per fer-los "entendre que les coses poden ser de una manera diferent ".

En aquest sentit, ha apuntat que l'objectiu és "rompre el bipartidisme a Madrid", el qual ha assegurat que "és poc útil". Així, ha matisat que el PP i el PSOE han demostrat tenir "un mateix model econòmic", cosa que, al seu parer, la gent està percebent i que està provocant que la ciutadania sigui conscient que les coses es poden fer "d'una altra manera ".

Així, Ensenyat ha precisat que el PSM-IV-ExM representa una "alternativa" que és "la contrària de la que carrega el mort de la crisi sobre les esquenes de la classe treballadora i eximeix a les grans fortunes, a les multinacionals i a les grans empreses de pagar impostos".

El cap de llista al Congrés ha dit que la crisi és "la candidata estrella en aquestes eleccions" atès que ha assegurat que ocuparà bona part del debat polític. No obstant, ha remarcat que cal tenir en compte que "la crisi no és la malaltia, sinó el símptoma de la malaltia". "Si només presentam mesures per combatre els símptomes no curarem la malaltia, que no és ni més ni menys que la perversió del sistema financer d'Europa i del món".

D'altra banda, Ensenyat ha afirmat que els diputats del PSOE i del PP al Congrés "quedaran diluïts dins d'una macroestructura i aniran a votar el que els diguin des de Madrid", mentre que el seu treball com a diputat anirà orientat a representar els interessos, els drets i les aspiracions dels ciutadans de les Illes Balears.

Enllaços

Web de la coalició: www.pensadiferent.cat

Comentaris

 

Sort

Joan Ramon | 07/11/2011, 16:48

No és tasca senzilla, però esper poder tenir representació d'un partit autocton a Madrid.

Anims

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb