"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

L'ajuntament perdrà 50.000 Euros del POS.

psm-pollenca | 09 Novembre, 2011 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En el passat Ple Ordinari del mes de Setembre es va aprovar canviar el projecte del Pont del Poliesportiu per la reparació de la coberta de Can Llobera.

Ens varem oposar a aquest canvi, ja que suposava renunciar a un projecte que era una promesa electoral del 2007 i perquè no veiem gens clara la intervenció a Can Llobera. Creim que la reparació de la coberta del casal es necessària, però pensàvem que no calia fer servir la subvenció del Pla d'Obres i Serveis pel Pont per pagar aquesta obra. Ja ho varem explicar, però finalment el canvi de projecte es va aprovar amb el nostre únic vot en contra i l'abstenció d'Alternativa.

Ara un nou factor s'afegeix a les raons que teníem per oposar-nos al canvi. Amb aquesta operació l'Ajuntament perdrà aproximadament 50.000 Euros, ja que la subvenció que rebrà del Consell serà de menor quantia que la que es rebia pel Pont. Això és perquè el Pont venia finançat al 60% pel Consell. En canvi de la reparació de Can Llobera només en pagaran el 50%, fet que suposa una aportació addicional de 49.154, 21 Euros per part de l'Ajuntament. No sembla que això lligui gaire amb la idea d' “optimitzar” els recursos municipals que pregona l'equip de govern, però que no es du a la pràctica.

Un altre derivada d'aquest fet es que els ciutadans de Pollença tenen motius per demanar-se quina pena està purgant el nostre poble per rebre tants de retalls en qüestió de subvencions (Auditori, Festival...) i de que ens serveix tenir un batle del mateix color que el conseller insular que ens retalla la subvenció ?

Veure proposta del Conseller reduint la subvenció.

 

 

La dita "qui barata el cap es grata" s'avé com un orgue

a n'aquest canvi que va aprovar l'Ajuntament

Comentaris

 

Re: L'ajuntament perdrà 50.000 Euros del POS.

Follonero | 14/11/2011, 08:59

Au idò! Anims que ja sols queda una setmana! Tota la sort del món.

 

La transfuga.

Transfuges no, gràcies. | 11/11/2011, 11:58

A alcúdia ja sabiem perque na pastoreta pactava amb el PP...

 

Re: L'ajuntament perdrà 50.000 Euros del POS.

Paco | 11/11/2011, 10:19

en el diariodemallorca de hoy:
El ayuntamiento de Alcúdia ha iniciado estos días las obras públicas que permitirán la habilitación de un espacio para instalar una terraza exterior al bar del cual es propietario del padre de la regidora Carme Garcia, excandidata del PSM que decidió formar equipo de gobierno junto al PP y que actualmente integra el grupo mixto en el pleno municipal.

 

Assenyat

jrv | 10/11/2011, 18:56

Molt assenyat el comentari, "Aina", molt . I molt didàctic, lògic, dialogant i el·laborat. Vas be. Amb aquests "amics" com tu la "catalanitat " no necessita enemics.

 

Re: L'ajuntament perdrà 50.000 Euros del POS.

Aina C. | 10/11/2011, 16:06

Si jrv, el seny ens vendrà amb la militància a Alternativa on segur retornarem al camí de la catalanitat......."de traca" conm diuen els teus.

 

Aineta, si tu...

jrv | 10/11/2011, 11:53

"Aina", la teva moguda és un pel demagògica. Crec que gracies a la gestió del PSM és va adquirir Can Lloera, ho tinc present. A mes , la teva expressió de confrontació amb l'altre esquerra, la vertadera, nacionalista a Balears , és empobridora i negativa.
Sincerament, jo sento profundament que ERC al principat hagui reduït a la meitat els seus vots. I penso que amb la dessaparició de H. Barrera, l'arraconament de C. Rovira, les bregues internes, la causa catalanista s'en va en orris, una causa tan noble ha caigut en males mans. I dia 21 en parlarem, i te repeteixo que ho sento, aquest daltabaix de ERC, hi perdem tots, tal volta caldrà és refundi i retorni al seny d'on no havia d'haver sortit...

 

Doblers cap a Pollença

PSM Pollença | 10/11/2011, 09:17

Ens sembla absurd que ens vulguis fer entrar en una polèmica amb Esquerra. Cadascú ha de dur doblers a Pollença a través dels mitjans polítics que pugui i els partits que ho facin tenen el nostre aplaudiment.

Noltros de moment no tenim diputats a Madrid, pero en aquesta legislatura, només a través del Pla d'Obres i Serveis del CIM, amb un director insular del PSM, hem duit inversions per valor de 477.749,91 Euros, que s'han destinat al Miquel Capllonch, al carrer Pescadors, a clavagueram i a donar liquiditat a l'Ajuntament perque pogues pagar factures. De tot això tampoc n'hem fet gens de fruma.
Aqui hi ha la memoria del POS que ho explica:

h
ttp://www.conselldemallorca.cat/media/21037/MemoriaPOS2007-2010.pdf

 

Aina, s'ha de xerrar amb coneixement de causa: Can Llobera.

PSM Pollença | 10/11/2011, 08:47

Aina, fixa't bé que la UNICA intervenció que s'ha fet a Can Lobera per arreglar-lo ha estat precissament del Departament del Patrimoni quan el duia en Biel Cerdà. Varen aprofitar l'excusa d'arreglar el balcó i la canal (que tampoc era obligació de Patrimoni, ni molt manco) per arreglar-ho i tota la teulada.
Mos hem cansat de reclamar que s'arreglas la teulada, ja des del 2009:

h
ttp://www.box.net/shared/etdrxx90jn

Saps que mos deien? No invertirem més en cultura, que ja feim l'Auditori. Que te pareix secretari?

Pero una cosa es arreglar Can Llobera i l'altra renunciar al Pont i perdre 50.000 euros.

 

Bipolar

Tolo | 09/11/2011, 21:33

Com quedam, Madrid ens roba o ens dona doblers?

 

Dieccio general de patrimoni

Aina | 09/11/2011, 21:11

Ido vergonya, cavallers. El tema de can llobera fa temps que hauria d'estar arreglat. Per qualque cosa tinguereu un regidor de cultura i un director de patrimoni pollensi, i res fereu pel pble. Almanco esquerra desde madrid va portar doblers i sensevfervtanta fruma.
I haguesiu cumplit ara tindriem can llobera arreglat i el pont o una altre cosa

 

Duros

Aina | 09/11/2011, 21:07

Madrid ens roba

 

Duros

Aina | 09/11/2011, 21:07

Madrid ens roba

 

Mans foradades

Xisco | 09/11/2011, 16:50

Quin puta desastre! no en sortim. Perden duros i despues mos pujen imposts. Quins nassos. Si a Madrid han de fer lo mateix quan comandin estam ben arreglats. Això no serà Grècia, serà Etiopia.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb