"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Onada de vandalisme contra el PSM-IV-E

psm-pollenca | 10 Novembre, 2011 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En la matinada de dimecres tota la publicitat electoral de la coalició PSM-IV-E ha aparegut sabotejada. A Pollença no queda pràcticament cap cartell ni pancarta de la coalició en el seu lloc. Els cartells han estat expressament arrabassats dels seus taulons o fins i tot s'han tallat brides de plàstic per fer-los caure. Aquestes agressions a la cartelleria afecten especialment als partits petits, que no tenim capacitat de contractar tanques publicitaries o espots de televisió

Des del PSM-IV-E creim que aquest tipus de joc brut s'ha de desterrar d'una vegada per totes de les campanyes electorals pollencines. Deploram el tarannà incívic que demostren i que a la llarga perjudiquen a la democràcia, essent un pèssim exemple per a la ciutadania.

 

Aquest dimecres al matí tots els cartells del PSM-IV-E han aparagut arrabassats o tirats a terra.
 

 

Comentaris

 

Pensa diferent

Joan Ramon | 15/11/2011, 12:18

A mi que un representat d'un partit polític cerqui diàleg per acabar amb un conflicte armat, em sembla és normal, desgraciadament no és l'habitual a l'estat Espanyol, però no el criticaré per això, més bé el contrari.
Per altra banda, no em confondré d'adversari polític, i crec que els que vulguin revifar polèmiques entre Esquerra i PSM s'equivoquen d'adversari.
Jo Diumenge votare el PSM, no vegent com a adversari a Esquerra, i amb això no hi ha menyspereu cap esquerra, sinó una reflexió en què els partits a batre són PP i el PsoE, tan de bo esquerra fes un diputat i el PSM un altre, però sabem que la societat illenca no té el concepte de poble que hi ha a altres indrets de l'Estat Espanyol desgraciadament.
Salut i vots.

 

Folloneros ?

Martí | 15/11/2011, 09:14

Ja, ja, ja, Aina. Que tenen mes possibilitats? a Balears no treuran un diputat ni de miracle. Que no son folloneros? en Carod la va liar amb ETA, despres la veren liar votant en Montilla i més tart se xaparen en Reagrupament, Solidaritat Catalana i no sé quants més. Son un barco a la deriva. I me sap greu, perque Catalunya hi perd. Però aqui no té cap sentit votar-los. Es lo que crec.

 

20-N

Sebastià Vallori | 14/11/2011, 22:39

El PP rebrà millons de vots d'aturats, però 'hi molts que no són tan aturats ( lease gilipollas)com per votar el ppsoe, i votarà la coalició del PSM.

 

Dessastre

Folki | 14/11/2011, 22:00

Després dels daltabaixos per ERC ( digauli Esquerda ripublicana a Mallorca) de la partida de Carod Rovira i la mort d'Heribert Barrera, molt pitjor encara serà ficar aquest mallorquí messianic i folkloric a les llistes per Barcelona. S'empenediran, sinó, al temps!!
ERC, qui t'ha vist i qui te veu!!

 

Esquerda ripublicana

folki | 14/11/2011, 21:49

Pots beura per oblidar, o votar esquerda republicana. Es el mateix.

 

Pensa diferent

Salut | 14/11/2011, 21:42

Amb el teu comentari queda clar Aina...

 

Eleccions

Aina | 14/11/2011, 21:07

El vot util es esquerra republicana, q son manco demagogics, folloneros i mes moderns i tenen mes possibilitats

 

Vot inutil

jrv | 13/11/2011, 08:37

Certament, el vot inútil es votar PP o PSOE, sobre tot, a Balears, que sense entrar en demagògies, som aqui una especie de colonia de segona ma, que ajudar a minvar l'atur a la Peninsula, i aporta el guany del turisme.
Encara que per a mi, els pitjors enemics, son els propis habitants d'aquestes illes, especialment Mallorca, per el seu esperit electoral sumís.

 

PSM-IV-E, vot utilissim

Tomeu | 12/11/2011, 15:41

I tat Joan Ramon. Avui m'han dit: "es inutil votar-vos tanmateix no guanyareu". Jo li he dit que per aquest raonament tots hem de votar el PP, que te assegurat el govern de l'estat. N'hi ha que confonen unes eleccions amb una porra.
El que es inutil es votar els.mateixos, PP i PSOE, que els darrers trenta anys han demostrat la seva inutilitat per defensar els interessos de Balears,

 

Dia 20

Joan Ramon | 12/11/2011, 12:41

És important rompre el bipartidisme a laes generals i entrar una veu al Parlament que provingui d'un Partit de les Illes, amb sebsibilitat medi ambiental, social i que estigui pel teixit empreserial pròpi, i en defensa de les classes més necessitades, per això ens convé votar PSM-IV-E.

Salut

 

Glosa

PSM Pollença | 11/11/2011, 22:12

Hem llevat una glosa polèmica que en el seu moment un regidor va considerar que era ofensiva, ja que no aportava res al debat i no volem entrar en temes que no siguin polítics.

 

Re: Onada de vandalisme contra el PSM-IV-E

PSM Pollença | 11/11/2011, 12:59

Gràcies pel suport, maulet.
T'hem llevat la darrera frase del comentari perque hi havia un adjuctiu que creim que no era adeqüat per un espai de debat polític com aquest. Esperam que ho entenguis.
En qualsevol cas, amb el suport de tots el diputat serà una realitat. Endavant!

 

psm

maulet | 11/11/2011, 12:56

Des de Maulets us donam tot el suport per seguir endavant amb la campanya!! ànims!!

 

Re: Onada de vandalisme contra el PSM-IV-E

PSM Pollença | 10/11/2011, 13:57

Moltes gracies Alternativa.

 

Re: Onada de vandalisme contra el PSM-IV-E

Alternativa per Pollença | 10/11/2011, 13:45

Lamentable, teniu tota la nostra solidaritat i suport.
N'hi ha gent que no suporta la democràcia.

 

Vandalisme

PSM Pollença | 10/11/2011, 09:28

Gracies, Margalida, pel teu suport.
Prenem moltes hores a les nostre families per poder penjar (i despres despenjar) aquests cartells. Els tenim comptats pel poc pressupost de que disposam. Per això sabotatges com aquests ens fan molt de mal.

 

Vandalisme

Margalidad Cifre | 10/11/2011, 09:23

Es lamentable aquesta onada de vandalisme. Ja a les darreres Eleccions municipals varem poder veure com el material d´un partit polític que se presentava a les Eleccions va a ser totalment destrossat i manipulat, ara ho ha estat el del PSM. Me pareix una manca total i absoluta de incivisme i crec que tots els partits, d´una manera o l´altra, estan afestats i perjudicats. Això perjudica principalment a la ciutadania i a la seva participació. Els cartells i material tenen també una funció informadora, no tan sols de que hi ha Eleccions, sinó també de quí se presenta. Això es molt important i més en els casos dels partits mes petits i no efecta tan els grossos. Crec que es una actuació que va en contra de la pluralitat política.

Ànims al PSM!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb