"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Presentació a Pollença de la Candidatura del PSM-IV-E

psm-pollenca | 14 Novembre, 2011 08:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Demà dimarts a les 20,30h es presentarà a Pollença la candidatura del PSM-IV-E a les eleccions generals del proper diumenge. Miquel Ensenyat, candidat al Congrés, David Abril, nº2 a la candidatura del Congrés i Gabriel Barceló, Secretari General del PSM i diputat autonònim pel PSM-IV-E, seran a Pollença per explicar-nos les sol·lucions a la crisi des de la perpectiva de les Balears i la necessitat urgent de posar a Madrid un diputat que vertaderament defensi els interessos de les Illes.

La fita és a prop. Ahir mateix el diari Ultima Hora publicava les enquestes en que es veu com el PSM li disputa el diputat número 7 al PP.(Veure)

Avui IB3 emet un debat entre els caps de llista a Balears del PP i el PSOE, deixant arraconats a la resta de partits. Aquests partits es barallen com a moixos, però a l'hora de deixar fora als altres partits es posen d'acord bem aviat (com ja varen fer quan ens exigiren presentar avals). Per això més que mai es important acostar-se a sentir el que ens proposen els nostres candidats cara a cara i de viva veu.

 

 
Biografia de Miquel Ensenyat

Va néixer a Oxford (Anglaterra) fa 41 anys. Son pare és de Sóller i sa mare de Maria de la Salut. Va passar la infantesa i l'adolescència a Sóller. De nin coordinava la revista de l'escola, exercia de delegat al consell d'estudiants, cantava a la coral... També va participar a mobilitzacions estudiantils, i amb només 16 anys es va implicar molt en l'esplai del Port de Sóller. 

Sempre ha estat un home de fe. Als 18 anys va decidir (amb l'oposició de la seva família) que volia ser capellà i va entrar a la Congregació Mallorquina de Missioners del Sagrat Cor. Els sis anys que hi va passar van influir moltíssim en la seva manera d'entendre la vida, i va comprendre el sentit de la paraula compromís. Sempre s'ha declarat més seguidor de Joan XXIII (qui va dir: “obriu les finestres, que això fa olor de floridura”) i no tant dels seus successors, que han tornat a tancar les finestres per por de constipar-se.  

Amb el temps va sentir la necessitat de trobar un camí més obert i coherent per a la seva vida. Després de sortir dels Missioners va fer de cambrer a Santa Ponça per guanyar-se les sopes, mentre estudiava Educació Social i Filosofia a la UIB. Poc després va començar a fer feina de dinamitzador juvenil a Esporles. 

Amb 31 anys va treballar atenent joves en situació de conflicte social, a una barriada de Palma. Aquesta feina li permeté col·laborar amb entitats implicades amb jovent en aquestes situacions a Nicaragua, Hondures, El Salvador i Tànger. 

Sempre ha cregut en els joves com a protagonistes del seu propi camí: només cal donar-los les eines adequades. És per això que la participació ha estat una constant en la seva forma de fer feina. 

Quasi sense adonar-se'n, va entrar a la política. Des del 1996 milita al PSM, l'únic partit que condensa les seves idees nacionalistes, progressistes i ecologistes. El 2003 alguns esporlerins li  varen demanar que es presentàs per ser batle, i des del 2005 ha exercit aquesta tasca, posant en pràctica que una altra manera de pensar i de fer les coses és possible.

 

Comentaris

 

Sort

Toni | 14/11/2011, 17:57

Sempre millor tenir un representant d'un partit d'aqui, que no un representant que votara el que li giguin des de fora, sense pensar amb el millor per nosaltres.

 

Re: Presentació a Pollença de la Candidatura del PSM-IV-E

PSM Pollença | 14/11/2011, 14:28

Moltes gràcies pel suport. Tots necessitam aquest ànim i aquest optimisme per arribar a tenir el diputat i veure la llum entre la boira que ho tapa tot.

 

Ànims

Us votare | 14/11/2011, 12:38

Sort i vots.

 

Ànims

Us votare | 14/11/2011, 12:38

Sort i vots.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb