"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

psm-pollenca | 15 Novembre, 2011 08:42 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Comentaris

 

Administrar el Blog

jrv | 21/11/2011, 13:24

Jo crec, administrador del Blog, que tardau massa en evitar el que tu anomenes "enfrontaments personals" i jo en diría perbocades per escrit. Des de de la meva persona no n'hi ha cap, d'enfrontament personal: del moment en que jo posso el meu nom , no me fico amb la familia de ningú, no dono consells de caire personal, simplement perque és una falta de respecte i NO APORTEN RES POSSITIU...
A mi no m'ofenen les descalificacions anònimes i barroeres, no ofén qui vol, sinó qui pot, fins i tot son una evidència de la baixessa humana, d'una realitat trista. Me preocupa tan sols que aquest blog al que molts i diversos comentaristes de diverses tendencies dignifican, és converteixi en qualque cosa molt mes cutre que el "fil directe", o esplai de bugaderes, per molt professor que siguin els guionistes dels comentaris cantoners.
Simplement cal preservar la dignitat pluralista del blog, és un suggeriment benintencionat abans que gent que SI te coses i opinions de profit a dir, no hagui d'emigrar a altres blogs, seria una llàstima.

 

Bon dia

Toni | 20/11/2011, 07:39

Realment teniu alguns anònims impressionants, sobren les paraules...
Enhorabona pel blog i esper avui tinguem bons resultats.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

PSM Pollença | 19/11/2011, 23:31

El que cal es que demà es sumin esforços per posar en Miquel Ensenyat al Congrés del Diputats. Seria una fita històrica i posaria a les Balears en el mapa de la política estatal (no com fins ara, que les Illes nomes estan en el mapa de la corrupció estatal).
Intentar-ho mereix l'empenta de tots i un VOT DE CONFIANÇA !
Així que anem a votar amb alegria que demà pot ser un gran dia per les nostres Illes. Al manco intentem-ho.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

PSM Pollença | 19/11/2011, 23:26

Per favor, evitau els enfrontaments personals. Aqui no hi som per retreure res a ningú. Els comentaris llisquen perillosament cap a punts que fan dubtar si cal eliminar-los o deixar-los, i creim que no es just que als qui administram aquest blog ens posin en aquests compromissos. Ja que posam aquest espai a disposició de tots els ciutadans enperam també un mínim de respecte per la resta d'usuaris i també pels qui l'administram.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Ningú xerra de merda mes que el que en va ple. | 19/11/2011, 21:26

Quina gràcia que t'hagis convertit amb el defensor i amo d'aquets bloc. Tu precisament que deus ésser el trànsfuga mes evident d'aquesta formació.

Continuarem fent feina diu. Per les idees que defensa el PSM i els Nacionalises? Des de on, des de alternativa no volem saber res de generals? No me facis riure. Si ets aqui es perque amb un tema tan important com les generals no teniu nassos de dir res. O res interessant perque per lo que deis.......

I te record que pertanyes al partit mes irrespetuos de pa política local. Que ha atacat a famílies per interessos polítics nomes perque un dels seus membres formas part d'algun partit. No donis lliçons ni en demanis. Mira a ca teva. Mira la feina que has fet a nivell laboral. Crec que tens un bon berenar per reflexionar i baixar el cap. I si no el baixes pots anar on enviés a la gent....

Molta sort senyors del PSM i molta sort per dema. Si guanyau tots ho feim. Endavant.

 

No cal insultar

jrv | 19/11/2011, 20:13

Gràcies per fer de papà a n"Aina", Llengua Catalana...Meam si també li fas un parell de classes...

 

Jrv

Llengua catalana | 19/11/2011, 19:08

Si per favor deixau-me viure! Deu s'escriu Déu, gracies seria gràcies, no jugueu més a ser filòlegs.

 

Gracies, Gerard.

jrv | 19/11/2011, 12:28

Si, gracies Gerard, crec que és la millor opció per les Balears, ara per ara, objectivament.
Veurem que dona de si la societat d'aquestes Illes. Però sigui el que sigui el resultat, jo i molts seguirem lluitant i treballant per a la nostra cultura i els nostres drets, la nostra dignitat en una paraula.
A "Aina", unes questions i observacions:
- No se que vol dir "flipes", i com sigui que ho repeteixes constantment, tal volta podria canviar de verb, o si tens temps entre grolleria i grolleria, explicar-me dit significat. No obstant, gracies per deixar.me votar el que vulgui, però no feia falta, la Constitució, espanyola ja me dona aquest dret fa molts anys, no crec faci falta l'opinió d'un super "nacinalista" (com escrius)com tu. I la meva no és cap super "opinioo" (com també escrius) ni soc cap "fonamentarista" (suposo vols dir "fonamentalista" ??
Ni soc "deu" (Deu?).
No deixis d'escriure bajanades, no te privis mentres l'administrador d'aquest blog no se cansi, però per favor, deixa de torturar la llengua catalana, que ja basta en Bausà i els intolerants de Madrid com a enemics seus.
Gracies per endavant!

 

Bon 20-N

Gerard | 19/11/2011, 09:14

Tot i la previssible victòtia de les gavines, esper tenir l'alegria de que tingueu uns bons resultats i treguem un diputat. Molta sort per dema!!!

 

Esquerra

Aina | 18/11/2011, 21:57

Jvc tu flipes, esquerra representa l'actualitat sense gonelles, llambrinades ni comedies. Ara tu vota el que vulguis.
De fet es Nacinalista en majuscules i no nomes val la teva super opinioo de fomentarista politic, que no ets deu ni Nobel

 

Aina vol votar...

jrv | 18/11/2011, 08:54

No faltaria mes , Aina, que a aquestes alçades no poguessis votar el que te doni la gana, o no votar, o votar en blanc, o fumar-te un puro....
Però no negaras als altres el dret a opinar, i fins i tot a pensar amb lògica, o seny polític. I la lògica ens diu, que ser nacionalistes d'esquerra, o tan sols nacionalistes, a Balears i votar ERC, o Esquerra si t'agrada mes , es tudar el vot i afavorir PSOE o PP, i fins i tot els centralistes de PyD.
Tan de bò el vot a ERC a Balears servís per qualque cosa, però per ara no és així.

 

Anem a lo pràctic

Xavier | 18/11/2011, 08:09

Els ciutadans de Balears necessitam que es voti al PSM-IV-E. Esquerra Republicana de Catlunya no necessita el nostre vot; treuran els diputats a Barcelona i Tarragona, i a Balears tanmateix no en treuran cap. Siguem pràctics. Si no volem un 6-2 PP-PSOE hem de votar PSM-IV-ExM per aconseguir el 5-2-1

Fa falta un nacionalista de Balears a Madrid.

 

Erc

Aina | 17/11/2011, 22:44

Jo votare ERC, i ja podeu fer potadetes. I si varen aconseguir doblers per pollencccça amb elvseu diputat

 

Camaleon tronat

freak no fanatics, please | 17/11/2011, 09:15

Maria C., Guillem Serra, Jaume Ortiz, Aina, Un usuari....El mateix cantamanyanas tronat. Patètic, i ara volguent ocultar que tenim un ex batlle imputat

 

Esquerra Unida

jrv | 17/11/2011, 09:10

Tomeu, jo no soc votant d'Esquerra Unida (IU dius tu) però cal recordar que aquest és un partit essencialment federalista, ben lluny del centralisme del PP, i de la hipocresía federalista del PSOE (Qualcú al PSOE recorda el federalisme que predicava fa 15 anys o mes? Existeix encara el PSIB, sigles que no és veuen per enlloc?) Cal no posar EU dins el mateix sac, perque no és el mateix.
I penso no obstant que EU a Balears la pifiada no unirse a la coalició PSM-IV(equo)- ExM, talment igual ha fet ERC, la veritat que els personatges que les encapçalen, Carmona i Lladò, penso han anteposat la vanitat personal als interessos dels ciutadans progressites no unint-se a la coalició. Però aquest afortunadament és un pais lliure, sobre tot en questió de dividir l'esquerra...

 

A Joan C.

Tomeu | 17/11/2011, 00:22

Joan C, crec que has exposat el tema amb bastant encert. Si jo soc d'un partit nacionalista (el PSM) es perque consider que es del primer tipus que has mencionat: obert, integrador, i que el que vol es que allò que ens identifica no desapareixi sota la pressió de les cultures i les economies dominants. Per jo un nacionalisme tancat, excloent, xenòfob, llombliguista, no és nacionalisme, es feixisme. Curiosament els partits que tenen un nacionalisme realment perillos son aquells que no s'hi defineixen com a tals, sino que diuen que tenen "un sano patriotismo", i entre aquests el PP se'n du la palma, tot i que de vegades tant PSOE com IU han jugat a aquest joc.
Estic content que dins aquesta coalició es sentin a gust persones de sensibilitats diferents, però amb uns objectius comuns: fer sentir la veu de i dels Balears a Madrid i sortir de la crisi sense que els ciutadans de les Illes perdin els drets guanyats despres de molts anys de lluita.

 

Alternativa fora de test

Jaume Ortiz | 16/11/2011, 23:03

Si ara anirà amb la cansoneta per tot. I despres son els altres que desvien el tema etc.

Tranquils que això ja ho han llegit al vostre bloc. O no veus que hi ha tothom per tot.

I ara afuau als palmeros.

 

Voltor

Antonia m | 16/11/2011, 22:34

Aixo delcas voltor, a quin mitja yt?

 

Prou Corrupció.

Tunel | 16/11/2011, 22:22

No serà que tots aquests trolls volen desviar l'atenció sobre la notícia del dia; que el fiscal anticorrupció ha demanat la imputació del ex-batlle al cas Voltor.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Joan C | 16/11/2011, 22:07

Hola a tots en primer lloc diré que som militant d'Alternativa i que comparteix la idea majoritaria al nostre partit de seguir la idea de la màxima "pensa globalment i actua localment", això al poble en que visc suposa defensar moltes de les idees que se suposa al nacionalisme, tot allò que te que veure en defensar la cultura i especialment la llengua pròpia. És evident que hi ha tantes idees del que és el nacionalisme com nacionalistes però per simplificar ho reduiré a dos tipus de nacionalisme. Un el podriem definir com un nacionalisme obert, és aquell que no és excloent i que com estratégia evita la confrontació i s'esforça per aconseguir la integració. Crec que vaig sentir més d'un pic a Carod Robira dir que els ciutadans de Catalunya eren tots aquells que vivien a Catalunya. L'altre és un nacionalisme més tancat i excloent que rebutja a tot aquell que no pensa com ells o no parla la mateixa llengua i que posa al nacionalisme com una finalitat en si mateixa més que com una eina per defensar la cultura propia. Aquest tipus de nacionalisme el trop poc inteligent en una societat com la actual que cada vegada és mes globalizadora. Crec que el nacionalisme que defensa el PSM s'acosta més a aquest nacionalisme obert, que sense renunciar a les rels de país i a la cultura própia cerca més la via de convencer i integrar al nouvingut. Sense ser propiament nacionalista sempre m'he sentit molt proper al nacionalisme que defensa el PSM. Crec que ara per ara és fonamental és fonamental aconseguir rompre el bipartidisme i aconseguir aquets diputat nacionalista per defensar els interessos de les Balears, per això votaré la Coalició PSM-Entesa-Iniciativa-Verds-Equo. Tant de bo entre tots puguem aconseguir l'objectiu.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Miquel Sánchez | 16/11/2011, 20:24

Gori, les meves preferències serien les d'un estat federal, on tots tinguéssim les mateixes obligacions i drets, per exemple com Alemanya que té per llei un dèficit fiscal màxim d'un 5% per "lander".

Si alguna cosa he après aquests sis mesos que duc de regidor (ja ho sabia d'abans però ara estic més convençut) és que hem de tenir els peus al terra sempre i hem de jugar amb les regles del joc que tenim i no les que ens agradaria tenir, de moment som una regió o autonomia, que crem que som una nació perquè tenim una llengua pròpia i altres fets diferencials, d'acord, però de moment les regles del joc diuen el contrari.

Posar un diputat a Madrid no serà gens fàcil, el PP i el PSOE ja no són dos partits politics, ja són dues multinacionals de les que viuen molta gent, i tenen un poder mediàtic impresionant sobretot el PP, i si no mira la TDT PARTY que tenin, el PSOE s'ha tirat cap el neoliberalisme del mercats, però ambdós tenen la immensa majoria del votants de les illes.

Per posar un exemple una persona que és sent espanyola i per coses de la democràcia no pensava votar i veu el "Madrid ens roba", si agarrés una emprenyadura de por votaria PP segur, es sentiria ofesa. Per poder gaudir del diputat a Madrid i ampliar el seu nombre en un futur s'ha de tenir un discurs en positiu demostrant el bo que seria per les illes això, per exemple posant Euskadi i Navarra com exemple i el seu concert econòmic, i molt dels nostres padrins del INSERSO ja ho han vist com vieuen allà i com vivin nosaltres i la feina que fem pels que els doblers acabin a l'AVE de La Rioja o a l'Aeroport de Castelló.

 

IIIRepública

jrv | 16/11/2011, 19:50

Bé i breu, Corralet. Jo també dessitjo veu a Madrid, i la III República, però mentres tant "Oro et laboro". Salut a tots/es.!!

 

trolls

Joan Corralet | 16/11/2011, 19:27

Ja n´hi ha prou de trolls, gent que s´amaga, que no vol entendre, que no escolta... som d´Alternativa, Diumenge votaré per tenir veu a Madrid...mentre espero la III REPÚBLICA.

 

Gori

jrv | 16/11/2011, 18:30

Meam, "Gori", no se si ho entenc bé, però per mes que llegeixo,( la ventatja de l'escrit damunt el "dit", és que se pot rellegir tantes vegades com vulguis, fins i tot actualment és pot imprimir...) no entenc el teu comentari del que extrec :"me podries dir si comparteixes"... ... ... "no fa falta que contestis"... ... ): Me fas una pregunta, no obstant dius que no importa contesti!!??
CONTESTARE, manco sigui per educació:
Jo no comparteixo el regionalisme d'en Miquel...I que? Es molt mes el que ens uneix, que el que ens divideix.
I per damunt ideologies, sempre hi ha virtuts personals que hem conquisten. M'en fot si en Miquel Sánchez no comparteix aquest matís Nacionalisme - regionalisme. Per damunt està la preparació, HONRADESSA, valentia i feineria d'en Miquel dins la seva activitat política( Podria afegir la seva vida personal, afegir la seva implicació en defensa dels animals per exemple, però això m'acostaria a fer de Maria S., i la vida personal és de cadeascú, ja hi ha prou bugaderes a aquest blog i camuflades de trolls )
Per intentar aclarir mes els teus dubtes, te diré que el terme "regionalisme" és un terme mes geogràfic, el terme nacionalisme un terme sociològic amb connotacions no sempre necessariament geogràfiques. Per exemple, és pot ser nacionalista jueu, i viure a les antípodes d'Israel, o catalanista i viura a Sebastopol..etc.
Per acabar, comparteixo amb Miquel qualque cosa per a mi de mes volada: la defensa de la llibertat de cadascú, el sentiment democràtic que l'acompanya, i el respecte per les persones. Moltes mes coses, fins i tot el nacionalisme, son secundaries per mi. Per en Miquel, ja li demanarás, ja te dit els valors que per a mi tenen validessa.

 

jrv

Gori | 16/11/2011, 18:06

No sé que i té a veure tot això amb el meu comentari, simplement he donat la enhorabona a nen Miquel i si tú t´hi afegeixes idò també a tu. Jo, no seré apoderat, però votaré el PSM.

Aprofitant l´ocasió, i tot i que t´has referit al meu comentari i retreus la teva condició de militant del partit municipalista de Alternativa, ens podríes dir si comparteixes el regionalisme den Miquel, es a dir, si l´Estat Espanyol se composa de regions, tal com diu ell?. No fa falta que contestis simplement esuna curiositat que me deixa una mica sosrpres.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Maria C. (de veres) | 16/11/2011, 18:03

Hi ha algú que xerra també en nom meu, segon jrv per desgràcia no tots hem pogut aprendre a escriure a maquina tan be com ho deus fer tu. I tercer poses en boca meva afirmacions que han fet altres com: "diumenge cal anar a votar"

Pimpollo! Besitos igualment a tu!

 

Gori

jrv | 16/11/2011, 17:52

Hola, Gori, gracies per el teu comentari, i jo vull fer el meu un poc sobre el teu:
Crec que molta gent, sinó tots els que estem a Alternativa tenim també una visió internacionalista , tal volta millor és podria dir universal de la política i les relacions humanes. I que molts de nosaltres pensem que parlar d'universalismes sense coneixer, estimar i lluitar per el que és proper i que sempre és el mes compromés, no comprometer-se per lo propi és qualque mena de fer-se palles mentals, una escussa per no participar amb el que és proper i immediat, en el nostra cas el nostre municipi, i a travers d'ell, la nostra cultura, Europa, la globalitat, el llogaret global. La globalització si no te caire humà i de respecte amb totes les cultures, simplement és una variant enganyosa mes de egoïsme.
Per cert, jo també faig comptes participar com a apoderat de la coalició PSM-IV-(equo)- ExM. Si tant és parla de la unió de la vertadera esquerra, l'ecologisme i la cultura, aquesta n'es una ocassió

 

Endavant Miquel!!

Maria C, | 16/11/2011, 17:43

No ets nacionalista, ets regionalista balear!!, i "España" està formada per "regions" i no hem de pitjar el botó perquè els "doblers" se´n vagin a altres regions de "España". Sobren els partits a l´hora de demanar un finançament just o "un CONCERT ECONÒMIC".

Davant tot això, estic estorat i tan sols me queda demanar-te disculpes i aplaudir la teva intervenció tan aclaridora. Com es sol dir "tot suma".

 

aprendrer

jrv | 16/11/2011, 17:40

Be, "Maria C.", m'importa poc qui ets, però seguint la linia constructivopsicodelicabugadera dels teus comentaris, tal volta pots fer minvar la meva ignorància, traduïnt-me:
- 1er. "Escalafiquen"
2on "Autidescrius"
Per altra part, i com sigui que t'has erigit en el meu conseller altruïsta, per quan jo no t'ho he demanat ni ho de de menester, me podries explicar, al fil del teu comentari(exabrupte tal volta ho definiria mes), 1er: Quin problema tinc?
2on: On cal anar, segons tu?
Ho dic perque tinc la planificació feta per aquesta setmana, però tal volta tu me pots aconsellar millor.
Per cert, per no posar el meu nom que és llarg, i per evitarte obcecacions, JRV son les inicials de Joan Ramon Veterà.
El que és psicodèlic es que sapigues que treballò a Emser, i tota la meva vida, segons dius i no deu ser de Pronto, on mai hi he sortit, per tant no pots parlar d'anònimat, i ara menys diguis d'anonimat, tio.
Besitos.
PS: meam si ara escrius qualque cosa de profit, sincerament m'alegraré, i serà una passa cap a la maduressa mental.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Miquel Sánchez | 16/11/2011, 17:25

Maria C. clar que jo som internacionalista i molt, però no es pot ser internacionalita sense voler el millor per la terra regió, i ara mateix tenir un diputat "balear" que no hi vagi just a pitjar el botó per donar els doblers a altres regions és indispensable, sense un finançament just per les nostres illes, ja sigui en millora del mateix o per un concert econòmic amb la resta de l'estat sobrem ALTERNATIVA, PSM, ENTESA, CXI, ESQUERRA i tots els altres, perquè sense doblers no hi cap acció de govern possible ja sigui municipal o autonòmica.

 

A veure mem si anam sumant

Gori | 16/11/2011, 16:29

Enhorabona a nen Miquel Sánchez. La seva es una bona passa, ha superat el munipalisme de Alternativa i s´ha afegit a la coalició del PSM.Cal agrupar voluntats i el que ha fet en Miquel es un gran gest i s´ha d´aplaudir.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Maria C. | 16/11/2011, 16:15

I es el que tots volem, faltaria mes,o es que si no es de la vostra coalició ja no valdrà?

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Ramon | 16/11/2011, 15:40

Jo supos que en Miquel Representa el ICV o EQUO, que cap dels dos son Nacionalistes.

 

Maria, tot lo dia et replicaria.

Tomeu | 16/11/2011, 15:38

A lo millor, Maria C., no vol dir ni una cosa ni l'altra. A lo millor vol dir que volen un diputat de Balears que no sigui ni del PP ni del PSOE.

 

PSM-IV-E-Eq

Tomeu Cifre | 16/11/2011, 15:36

Bona elecció, Miquel.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Maria C. | 16/11/2011, 15:35

Sánchez: que vol dir això que els internacionalistes us heu fet nacionalistes o que el PSM ha perdut el seu nacionalisme pel camí?

 

Apoderats coalició.

Joan Ramon | 16/11/2011, 15:20

Bona feina Miquel, ens veiem idoi per les taules.
Salut

 

Apoderats coalició.

Joan Ramon | 16/11/2011, 15:19

Bona feina Miquel, ens veiem idoi per les taules.
Salut

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Miquel Sánchez | 16/11/2011, 15:15

ja que sembla que na Maria C. vol sebre la posició d'Alternativa, no sé que faran els altres companys, però si no hi ha res de nou, jo seré apoderat de la coalició PSM-IV-ExM-EQUO el proper diumenge.

 

Sort i vots.

Joan Ramon | 16/11/2011, 14:45

La veritat que a tots els blogs haver de trobar el grup de troll i anònims que degut a la seva covardia, diuen el que no s'atreveixen de manera pública, anonimament, per cert, per a mi l'important és obtenir uns bons resultats Diumenge, de segons quins comentaris no perdre més temps contestant.

Salut

 

Diumenge a votar

Diumenge cal anar a votar | 16/11/2011, 13:36

Jrv, tu ets un nacionalista d'esquerres?, tu te dediques a construir enlloc de destruir?......realment tens un problema i ja saps on cal anar....on sols recomanar q hi vagin els q discrepàncies amb tu.

 

Sort

Tolo | 16/11/2011, 13:17

Com sempre, en arribar els comicis electorals, alguns es posen histèrics, molta sort PSM-IV-E.
Meam si aconsegui els diputats.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Maria C. | 16/11/2011, 10:04

Està be el teu cinisme jrv. Dius que els altres d'escalafiquen i tu dius paparres als altres? O simplement t'autidescrius?
Anònims, son mes anònimes les teves inicials que el meu nom o vols que coment posant el meu DNI, bàmbol!

 

Vot util

Tolo | 16/11/2011, 09:50

Diumenge del nostre vot depèn, que les Balears que tinguem els diputats 6 PP - 2 PSOE
o un 5 PP - 2 PSOE - 1 PSM-ICV-Entesa (EQUO)

 

Vot util

Tolo | 16/11/2011, 09:49

Diumenge del nostre vot depèn, que les Balears que tinguem els diputats 6 PP - 2 PSOE
o un 5 PP - 2 PSOE - 1 PSM-ICV-Entesa (EQUO)

 

Molts de vots

Pensa diferent. | 16/11/2011, 09:25

Us dessitjo sort a les eleccions, i un consell si el voleu prendre, no faceu tant de cas a aquests anònims mal lletats i que no aporten res, tenim massa temes a resoldre a les nostres illes.
Anims

 

Dois

jrv | 16/11/2011, 09:20

Certament, Tomeu, les desqualificacions personals és decalifiquen elles mateixes.
Estar en politica per confodrerla amb articles del "Pronto"és patètic. Repeteixo, CxI és mereix mes, atés que és una opció politica molt vàlida, però fins i tot l'animal mes hermós pot tenir paparres...

 

Singular

jrv | 16/11/2011, 09:12

Perdoneu, he posat recomenadors i predicadors, i havia d'haver sigut en singular: sempre és el mateix embullós cantamanyanas.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

PSM Pollença | 16/11/2011, 09:12

Vos agrairiem que no s'entras en atacs i desqüalificacions personals entre els usuaris d'aquest blog. Podriem parlar de la gestió que han fet els càrrecs públics, regidors, diputats o consellers, fins i tot de les desicions polítiques dels càrrecs interns dels partits, pero cap d'aquests no es el cas de les acusacions que es fan a jrv.

 

USUARIGUILLEMSDERRAMARIAC

jrv | 16/11/2011, 09:07

UFFFF, quans d'assessors i recomenadors, amb tantes "recomanacions" no me puc equivocar mai!!
Veig que no soc indiferent, gracies!!
LLastima que tots siguin anònims, aixì no puc fer ús directament de la seva saviessa...cantonera.
Realment sento que que el cutrerio de la passada legislatura perssisteix, en perjudici en primer lloc de CxI, i de veres que ho sento, aquest partit i la seva ideologia, els que la tenen i no se limitaren a treura el suc a UM i per contra traballaren pel seu partit, mereixen altres correligionaris.
Per altra part, i compartint el pensament i visió del nacionalisme d'esquerres i solidari, per damunt de tot, fare el que me doni la gana, que per això soc una persona lliure, no se si sabeu que significa llibertat. I meam si per una vegada us dediqueu a construir, en ves de destruir.

 

jrv bolcpredicador

Maria C. | 16/11/2011, 08:36

jrv: En lloc de predicar tant el que hauries de fer en contra de CxI, tu i el teu partit el que haurieu de fer és mullar-vos una miqueta més sobre les generals, ja que Urxella molt de predicar sobre sitemes econòmics, lliberalisme, retallades... i us ha passat per alt que el canvi s'ha de votar diumenge!

 

Us votare

Toni | 16/11/2011, 06:40

Esper els resultats siguin bons,sobretot perque aixi podrem enir d'una vegada un partit d'aqui a Madrid.
La majoria de comunitats tenen o han tengut respresentants al congrés dels diputats: Galicia, Catalunya, País Basc, Aragó, Navarra,Canaries, Andalucia... Ja ens toca a noltors!!

 

Uff

Un Usuari | 15/11/2011, 16:19

Si sabéssiu que fa J.R. i el q ha fet en la seva zona d'influència: EMSER i sindicat, segur q no tindria el valor d'opinar en res. És un especialista en receptar blanc als altres i negre per a ell.

 

Guillem Serra

jrv | 15/11/2011, 13:50

"Ja sabem qui és, que fa, i que opina". Uff, quanta arrogancia.
Caldra anomenar-lo el meu assessor- director espiritual.
I demanar-li consell abans d'escriure o obrir la boca.

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Tomeu Cifre | 15/11/2011, 13:38

Cap problema, Guillem Serra, pots participar quan vulguis i això no ens posa gens nerviosos. Estam acostumats des de fa molts d'anys als debats i a la transparència. Quan escric ho faig conscient que me poden rebatre si no hi estan d'acord. En canvi en aquest lloc desmentit no hi té lloc ja que no he donat cap dada que fos incerta.
Sort a les eleccions !

 

Re: Una altra manera de fer les coses es possible. Avui els candidats a Pollença.

Tomeu Cifre | 15/11/2011, 13:27

M'havia perdut el debat sobre allò que deia en Martí, perque es a un comentari a un altre article. Pel que veig es un debat sobre un altre partit, per tant no m'hi aficaré. Jo també veig be que se cercas diàleg per acabar amb el terrorisme.

Una altre cosa son les anades i vingudes internes que aquest partit va tenir i té. De tota manera des del PSM tenim ben clar que l'objectiu no son les bregues amb altres partits de l'àmbit nacionalista sino acabar amb el bipartidisme PP-PSOE, que es un avorridissim partit de ping-pong sense pilota i en el que societat balear fa d'espectador.

 

Pensa diferent

Joan Ramon | 15/11/2011, 12:16

A mi que un representat d'un partit polític cerqui diàleg per acabar amb un conflicte armat, em sembla és normal, desgraciadament no és l'habitual a l'estat Espanyol, però no el criticaré per això, més bé el contrari.
Per altra banda, no em confondré d'adversari polític, i crec que els que vulguin revifar polèmiques entre Esquerra i PSM s'equivoquen d'adversari.
Jo Diumenge votare el PSM, no vegent com a adversari a Esquerra, i amb això no hi ha menyspereu cap esquerra, sinó una reflexió en què els partits a batre són PP i el PsoE, tan de bo esquerra fes un diputat i el PSM un altre, però sabem que la societat illenca no té el concepte de poble que hi ha a altres indrets de l'Estat Espanyol desgraciadament.
Salut i vots.

 

Destructius?

Guillem Serra | 15/11/2011, 12:12

Que en jrv digui això..... es per riure així que no entraré simplement li recomanaría el mateix que ell sols receptar.Hi ha coses que valen la pena,el seu comentari no. Ja sabem quí es, qué fa i el que opina. Davant això crec que sobran comentaris.

Respecta al comentari den Tomeu Cifre. Jo vaig debatir amb ell en el blog d ela La Punta i crec que en cap moment el debat va ser visceral. Hi havia diferències i així va quedar reflectit. El debats en aquests moments son bons, fins i tot recomanables. El fet de parlar de les Eleccions Generals té un efecte bo per movilitzar els electors. I tan sols per això, crec que es positiu encara que hi hagi discrepàncies. Jo ja ho vaig dir a Tomeu en el debat, votaré ERC, però desitj el millor pel PSM, de qui no he dit que no sigui nacionalista. Tranquil Tomeu, no tornaré a intervenir en el teu blog, simplement crec que el que deies en el teu comentari s´havia de desmentir.

 

Destructius

jrv | 15/11/2011, 11:46

No estic d'acord, Martí en retreurer que Carod Rovira va parlar amb ETA: els mercenaris d'en Gonzalez i representants d'en Aznar hi varen parlar abans i després, i que? Tal volta si mes gent significativa com Carod Rovira hi hagués dialogat de veres, tal volta ETA hagués acabat abans, i ens haguessim estalviat tragèdies innecessaries. Per mi, ERC ha derivat després cap a la irresponsabilitat i l'infantilisme, diria fins i tot fins a una visió qüasi folklorica de la gestió del nacionalisme, i que consti que no n'estic gens content, d'aquesta deriva. Voldria que ERC justifiqués de forma rigurosa l'opció ben legítima nacionalista, i mitjançant aquesta actitut, tingués el màxim de vots.Però no és així, i menys a Balears, simplement NO FAN GENS DE VOTERA, malgrat la gent vàlida i seriosa que hi ha entre ells.
I dels rebotats de UM que s'en pot dir, de bò? Que acabaran d'enfonsar l'opció igualment vàlida ideològicament de CxI, ho sento per en Melià, però tal volta hauria d'elegir millor els seus "amics", aquells que encara rebossen rencor per haver-los trobat in fraganti.

 

Siguem constructius.

Tomeu Cifre | 15/11/2011, 09:32

Gràcies pel suport, Xavier.
Respecte a l'altra qüestió, volem pensar que en tots els partits hi ha gent de tota casta. Jo mateix vaig tenir una discussió en aquell blog perque s'hi deien coses que vaig considerar que s'havien de desmentir, perque no eren certes. Desgraciadament uns pocs comentaristes varen derivar el debat cap a qüestions massa viscerals. Pero no crec que sigui una opinió generalitzada dins aquell partit ni la posició dels seus dirigents.

La coalició PSM-IV-ExM-Equo es una coalició amplia, nacionalista, d'esquerres i ecologista. EL PSM sempre ha tingut aquests tres components, i pot aglutinar altres partits que posen l'accent en algun d'aquests tres pilars, pero que no son contraris a les coses en que nosaltres creim. Això hi ha gent que no ho enten. Les coalicions sumen esforços de partits que tenen coses que els uneix, pero no son partits iguals, ja que si ho fossin no existirien diferents partits.

Jo pens que també els votants d'altres partits nacionalistes d eles Balears faran un pensament i finalment faran un vot de confiança cap a la nostra coalició, ja que es la única que pot posar un nacionalista de Balears a Madrid (i que ningú dubti que en Miquel ho és, de nacionalista).

 

Sort.

Xavier | 15/11/2011, 09:18

Jo si puc hi vendre. Sort!

Per cert que a la web La Punta de Convergència vos posen blaus. No puc entendre com un partit que diu que té seny pot aglutinar tans d'exaltats, se veu que això de no menjar-se un rosco else posa dels nirvis. I demanen u vot per ERC,a on ha quedat els seu pragmatisme?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb