"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ni en Rubalcaba ni en Rajoy no es presenten !

psm-pollenca | 16 Novembre, 2011 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


 
 
No es tracta de cap error. Despres d'haver-nos bombardejant durant setmanes (mesos) amb un continu estira-i-amolla entre Mariano Rajoy i Afledo P. Rubalcaba, hem pogut comprovar empíricament amb les paperetes oficials que des dels seus propis partits ens han enviat QUE NI UN NI L'ALTRE ES PRESENTEN !
La publicitat, els cartells, les falques de radio i televisió estan equivocades, ja que finalment no es presenten per defensar els nostres interessos.
Semblava que es ciutadans de Balears haviem d'escollir necessàriament entre un dels dos candidats pero es demostra que cap dels dos s'ha presentat per representar els ciutadans de les Illes.
 
En canvi a les llistes sí que hi trobam altres persones que gairebé no coneixem. A la llista del PSOE hi trobam a "Don Pablo Martin Pere" del que desconeixem gairebé tot de la seva trajectòria. Gairebé, perque sí que sabem que aquesta passada legislatura va votar en contra de que les Balears tingues el mateix nivell de finançament que la mitja de les altres comunitats autònomes (com també ho va fer la llavors diputada Maria Salom, PP) , en vers d'estar per davall com ho està ara. Una mesura que s'havia aprovat al Senat a proposta del senador Pere Sampol i que el PP i el PSOE tombaren al Congrés. No li coneixem cap altre mèrit a favor de les Balears.
 
I a la llista del PP? Dons efectivament tampoc hi es en Rajoy. En aquest partit, que es presenta com la garantia "del canvi" hi trobam un número 1 que fa molts anys que viu de la política. Primer fou batle d'Alcudia i més tard delegat del Govern en temps de n'Aznar. Don Miquel Ramis Socias, tot un exemple de "cambio" en el poder.
També hi trobam una número 4 ben peculiar, i que segons les enquestes entrarà segur, Doña Isabel Maria Borrego Torres, regidora d'un ajuntament DE MADRID: "Pozuelo de Alarcon", per més senyes. Tota una garantia de que defensarà els interessos de Balears amb ungles i dents.
 
Que no t'enganin, ni en Rajoy ni en Rubalcaba s'han presentat a les Balears. Ni un ni l'altre canviaran res, estan fermats. Ni un ni l'altre defensaran els teus interessos, els doblers dels hospitals que tu fas servir, els doblers de les escoles a les que dus el teu fill o les ajudes per cuidar al teu parent o veï. Posa un mallorquí d'un partit mallorquí a Madrid. Vota en Miquel Ensenyat. Ell no t'engana.
 
 


Comentaris

 

ERC

Atònit | 17/11/2011, 23:14

Aina tu has de votar a qui te mareix més confiança per a redreçar el present i el futur, ara bé, el que trop incorrecte nacionalment parlant es que se presenti Erc quan no te cap obció de treure cap escó. Ah, i els doblers que ha aconseguit es perquè el Psoe ha volgut i perque li interessa tenir un submarí que avorti una possible veu pròpia de les IB a Madrid. Erc fa de tonto útil per a mantenir l'"status quo" illenc: tots els diputats espanyolistes i per reblar el clau en Lladó fent de manporrero. Una jugada molt bona per a mantenir la colonització política. Esper que el PSM & aliats s'en surtin enguany o en el futur.

 

ERC

Atònit | 17/11/2011, 18:42

Si en Sureda te telèfon directe amb tots els dirigents i diputats/des del seu partit per a presentar iniciatives parlamentàries a Madrid, i donat que es impossible que aquí treguin representació, bé faria un bon servei a les IB i als PPCC convencer el seu partit, i diguem-ho molt clar es diu ERC -el nom que surt a la papereta no es més que una anècdota-, de no presentar-se i recomanar el vot a la candidatura del PSM & aliats. Així al manco tendriem més possibilitats de fer país de bon de veres i no jugar a fer mal a l'únic nacionalisme-sobiranista possible.

 

Diferències

jrv | 17/11/2011, 18:03

Per intentar ajudar a aclarir el debat també absurd que a vegades se planteja entre les diferents? opcions d'esquerra nacionalista, per exemple jo prefereixo que a Madrid, o a on sigui hi hagui un diputat de ERC que no del PP o PSOE. Però caldria que abans s'aclarissin del que volen ser en ser grans els de ERC, abans tan sols tenia dubte respecte als de aquí, però ara ja també a Catalunya( o Principat). I jugar a les "estretègies porroneres", jugar a ser n'Obama amb puredetes, me sembla infantil, i com ja vaig dir, impropi d'un partit que te una responsabilitat gran, per representar el que representa, dipositaris inadequats ara de l'ideari de Lluis Companys, Heribert Barrera, i tants d'altres. Haurien de fer una cura de rigor, ells no poden fer el mateix que el PP o el PSOE, de porcs i de senyors n'han de venir de raça.

 

debat club pollensa

Martí Ll. | 17/11/2011, 17:32

Per cert, soporifer el debat d'ahir, no vaig poder acabar d'escoltar-lo per la ràdi, perquè feia oi, quina cosa més trista. Ah! me va fer gràcia, que el representant d'ERC, li va retreure al moderador ( i aquest va callar) que els són ESQUERRA a les Illes, fent una diferència d'ERC, que ells n'anomenen principat, per por de la C de CATALUNYA que aqui fa tant de mal, i llavors, juguen a la demagògia de que ells segurs que tendran diputats, del principat, i els podrà telefonar perquè té el móbil del diputat. Kafkia senyor Miquel Àngel, kafkia.Som i no som. Quina bufatada que se pegaràn...

 

Re: Ni en Rubalcaba ni en Rajoy no es presenten !

Labordeta | 17/11/2011, 15:12

Mentre l'ex-president Gabriel Cañellas diu que s’estima més que el 8è diputat sigui del PSOE i no del PSM-IV-ExM-EQUO. Gràcies L’amo en Biel per aquesta magnifica campanya que ens feis!

preguntado por si prefiere que el PSM consiga un escaño o que todos los que no sean del PP sigan siendo socialistas, Cañellas ha sido muy claro y rotundo. “La presencia de los nacionalistas ya está de más en Madrid. Hay que empezar a pensar de una manera más global y no hacer capillitas. Por lo tanto, es preferible que sean partidos mayoritarios, que no grupúsculos pequeños, perdidos en un mar de votos perdidos”.

www.mallorcadiario.com/politica/gabriel-canellas-prefiere-diputados-socialistas-antes-que-uno-del-psm-86390.html

 

CxI

Joan Ramon | 17/11/2011, 12:36

Desgraciadament amb això queda demostrat que molta gent que pertenyia a UM i després a CxI no o feia motivada per un sentiment nacionalista, ni regionalista. Dic desgraciadament doncs considero que baldament no sigui el meu, cobir un espai com aquest és necessari a les nostres illes.
Salut

 

Ningú no ho havia demanat.

PSM Pollença | 17/11/2011, 12:23

Un article que comença les seves argumentacions dient: "La empresa G.I.B.21 SL, relacionada con el Partido Socialista de Mallorca (PSM) por la afinidad ideológica de sus miembros y su compromiso político...", ja perd tota la seva credibilitat. Podriem fer-ne una altra versió del mateix estil, ja que l'article surt al Ciutat, sucursal mallorquina de Intereconomia: "La empresa Intereconomia, relacionada con el Partido Popular (PP) por la afinidad ideológica de sus miembros y su compromiso político...".

Hem fet les averiguacions oportunes sobre els suposats indicis que s'apunten a l'article i hem arribat a la conclussió que no h ha cap tipus de trama, entre altres coses perque les contractacions, moltes vegades, les ha fetes el PSOE o el mateix PP. No hi ha cas. Així ens ho confirma que no hi ha cap investigació judicial al respecte, que es el que val, no les curolles de l'Inspector Gatchet.

 

Convergents que es tornen nacionalistes ...

Freaks for Spain | 17/11/2011, 12:23

UEMEROS rebotats que van al PP? Benissim! Esfondraran el PP, ja ho veureu!!

 

Corrupció

Pregunta | 17/11/2011, 12:21

No teniu res que dir d'això?

www.ciutat.es/inicio/politica/16942-empresas-afines-al-psm-nontan-una-red-para-beneficiarse-de-contratos-publicos

 

Re: Ni en Rubalcaba ni en Rajoy no es presenten !

J. | 17/11/2011, 10:47

Convergents que es tornen nacionalistes espanyols.

Treinta y dos militantes y simpatizantes de CxI dejan este partido y se afilian al PP
Seis de ellos formaron parte de la lista electoral de Convergència al Ajuntament
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/treinta-y-dos-militantes-y-simpatizantes-de-cxi-dejan-este-partido-y-se-afilian-al-pp.html

 

Re: Ni en Rubalcaba ni en Rajoy no es presenten !

dbalears.cat | 17/11/2011, 08:48

noanam.dbalears.cat/un-psm-menys-nacionalista

 

D'acord

Joan Toni | 16/11/2011, 13:18

Completament d'acord Xavier, esper que la gent decideixi donar lloc a un partit d'aqui al congres, penso que seria bo.

 

Els comptes clars

Xavier | 16/11/2011, 12:28

Aqui s’han de triar 8 diputats: o 6+2 PP-PSOE o 5+2+1 PP-PSOE-PSM.IV.E

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb