"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

PSM-IV-E, el que ens convé per un vertader canvi.

psm-pollenca | 18 Novembre, 2011 09:14 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

Dumenge cercau les paperetes al col·legi electoral o demanau-les als nostres apoderats,
ja que no n'hem enviades per correu com a mesura d'estalvi.

Duim més de trenta anys de democràcia i ens aquests anys el PP i el PSOE sempre se n’han duit els diputats i senadors que triam per Balears. Diumenge hem d'escollir 8 diputats i 2 senadors ( més 1 senador per Menorca i 1 senador per Eivissa-Formentera). Entre els candidats no hi trobareu ni en Rajoy ni en Rubalcaba, ja que se presenten a la província de Madrid. Probablement ben pocs coneixen quins han estat els nostres representants aquests darrers quatre anys (sí, entre ells hi havia en Pablo Martín, del PSOE, o Enrique Fajarnés del PP, que ara volen que el tornin a triar) Els candidats que es presenten a Balears son els que vos hem mostrat en l'anterior article i ara en aquest.

Quin ha estat el resultat de trenta anys de diputats i senadors del PP i del PSOE ? Ben magre i decebedor.

Avui el Diario de Mallorca recull en un article la feina d'aquesta darrera legislatura. Ben poca cosa han fet per les Balears.

En canvi, en Pere Sampol, anomenat senador en representació de la Comunitat Autònoma, va tenir molta més activitat ell sol que els altres tretze representants de les Illes. Està ben clar, un candidat de Balears elegit a les Balears es el que ens fa falta per defensar els nostres interessos en el Congrés dels Diputats, i la coalició PSM-IV-E es la que està en millor disposició per fer-ho.

Al debat del dimarts al Club Pollença alguns representants exposaren que els diputats elegits en altres provincies també ens podrien representar. Potser aquesta voluntat hi sigui en alguns partits, però està ben clar que els que poden defensar millor a una comunitat son els seus propis diputats, sense haver de dependre de fora. Això no ha passat fins ara a Balears, però es pot rompre aquesta mala dinàmica elegint a Miquel Ensenyat com el primer diputat d'una coalició de Balears amb representació al Congrés.

També l'ex-president condemnat per corrupció, Gabriel Cañellas, va manifestar que prefereix que només hi hagi diputats del PP i del PSOE. Tota una garantia de que el que ens convé és precissament el contrari, posar a Miquel Ensenyat al Congrés.

Diario de Mallorca 18 de novembre de 2011: Los diputados mallorquines de PP y PSOE preguntaron por Balears 5 veces en 4 años.Mallorca y Balears llegaron en total 22 veces a los plenos de Congreso y Senado, pero en 17 ocasiones fue el senador del PSM Sampol el protagonista.

Mallorcadiario, 16 de novembre de 2011: Gabriel Cañellas prefiere diputados socialistas antes que uno del PSM.

 

Comentaris

 

Pere Sampol

PSM Pollença | 18/11/2011, 19:37

En Pere Sampol no va entrar amb cap coalicio. Fou el senador que tria directament la comunitat autonoma.

 

Bernat Joan, un excelent persona i polític.

jrv | 18/11/2011, 18:36

Espero que Bernat Joan no deixi la política, la seva inteligència i seny al servei del nacionalisme d'esquerres i catalanista era uns dels alicients per considerar a ERC un partit de valua.
Esper que no deixi la poítica, vagi on vagi hi guanyaran amb ell

 

PORRA

Optimista | 18/11/2011, 14:47

Hi ha un error en quant a vots del PP, en lloc de 315.000 son 215.000.

 

PORRA

Optimista | 18/11/2011, 14:44

Aquí teniu la meva previsió electoral:
PP......: 315.000, 4 escons
PSOE....: 130.000, 3 "
PSM-IV..: 45.000, 1 "
EU......: 15.000, 0 "
ERC.....: 5.000, 0 "

 

Re: PSM-IV-E, el que ens convé per un vertader canvi.

Josep | 18/11/2011, 14:19

Quan va entrar Pere Sampol amb quina coalició ho va fer?

 

Abandonen el barco

Miquel | 18/11/2011, 11:32

diariodeibiza.es » Pitiusas y Baleares
Bernat Joan y Esperança Marí dejan Esquerra Republicana.

h
ttp://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2011/11/18/bernat-joan-esperanca-mari-dejan-esquerra-republicana/519851.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb