"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Gastar més en polítics ? (Ple Extraordinari)

psm-pollenca | 05 Gener, 2012 08:04 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


Darrera Hora 12,30h. El Batle ha desconvocat el Ple Extraordinari despre de la reunió de portaveus on tots els grups de la oposició li hem manifestat la nostra disconformitat (disconformitat que alguns ja haviem manifestat ahir capvespre via correu electrònic).

L’Ajuntament pretén gastar més en pagar als polítics de l’Equip de Govern.

La nova dedicació exclusiva es pretén aprovar en un ple extraordinari urgent enmig de les festes, aprofitant l’absència de dos regidors de la oposició.

L’Equip de Govern (PP-LL.R.) vol aprovar una nova dedicació exclusiva per un dels seus membres, pareix esser que el regidor David Alonso (PP). Aquesta dedicació exclusiva suposarà un cost anual de 36.913,80 E. Sembla del tot incongruent que en un temps on es predica l’austeritat, i quan fa uns dies que s’ha retirat el complement de productivitat fixat pel conveni del personal de l’Ajuntament, o que s’ha aprovat una pujada generalitzada de les taxes, es pretengui gastar aquesta quantitat en un membre de l’Equip de Govern (precisament el Regidor Delegat de Personal, per més inri).

A sobre, aquesta dedicació exclusiva es pretén aprovar en un ple extraordinari i urgent enmig de les festes de Nadal (veure annex), aprofitant que alguns regidors de la oposició havien anunciat que serien a fora de Mallorca visitant a les seves famílies. D’aquesta manera l’Equip de Govern tindria la majoria suficient per poder aprovar aquesta dedicació exclusiva.

Lamentam les males arts de l’Equip de Govern en la convocatòria del Ple i la falta de sensibilitat cap als pollencins i cap als treballadors als que demanen esforços, mentre que ells s’atorguen pagues ben generoses.

Veure noticia al Diario de Mallorca: "Los nacionalistas critican la nueva dedicación exclusiva que quiere aprobar el pacto".

 

Convocatòria del Ple Extraordinari i Urgent de 5 de gener de 2012.

DECRET DE BATLIA    NÚM. 007

En l’exercici de les competències que l’article 21 de la Llei 7/85, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local, l’article 81 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears i l’article 41 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals (ROF), aprovat pel RD 2568/1986, de 28 de novembre, pel present RESOLC:

 

Primer.- Convocar sessió extraordinària urgent de l’AJUNTAMENT PLE a celebrar dia 5 de gener de 2012, a les 12,00 hores a la Casa Consistorial.

 

Segon.- ORDRE DEL DIA de la sessió:

 

1r.- Ratificació urgència de la sessió

2n.- Aprovació, si procedeix, del nomenament de representants municipals a l’Assemblea General de Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença

3r.- Aprovació, si procedeix, de determinació de càrrec amb dedicació exclusiva i retribució corresponent 

 

Pollença, 4 de gener de 2012   

                                                                                            Davant meu,

EL BATLE                                                                                           La Secretària,                      

 

Comentaris

 

No entenc

Joan Ramon | 05/01/2012, 16:55

Joan, aquest era el meu comentari avui migdia, crec que això no és justificar l'equip de govern:

Joan Ramon | 05/01/2012, 12:49

Supós que en Tomeu Cifre podrà i informara millor, però sembla que el plenari s’ha suspès, penso que una mesura encertada, doncs es tractava per a mi d’una practica poc democràtica.
Salut

 

Re: Gastar més en polítics ? (Ple Extraordinari)

Joan | 05/01/2012, 16:33

Jo no crec que les coses se tenguin que valorar en la forma que ho fa en Joan Ramon, es a dir, a veure si ho fan mes malament aquest que els altres. El que avui a passat no te nom, no hi ha antecedents d'una actuació d'aquesta magnitud. La convocatòria tira per terra tota credibilitat i qualsevol que vulgui justificar l'actuacio es corresponsable del que ha passat. Ja esta be això de voler justificar-ho tot en "rectificar es de sabis

 

Alonso, el que Pollença necessita per sortir de la crisi.

Xisco | 05/01/2012, 13:31

David Alonso dedicació exclussiva? PP 3 - LLIGA 1. Això se diu guanyar per goletjada.

Ja es veu qui està de comparsa en aquest equip de govern.

 

Contra l'atac al català

PSM Pollença | 05/01/2012, 13:03

Confiam que a Pollença es s'arribi a un acord per presentar les al·legacions en nom de l'Ajuntament.

h
ttp://ib3noticies.com/20120105_173447-la-lliga-regionalista-se-suma-al-rebuig-de-la-llei-de-funcio-publica.html

 

Re: Gastar més en polítics ? (Ple Extraordinari)

Tomeu Cifre | 05/01/2012, 12:32

Jo nomes vull apuntar que quan el PSM entrarem a l'Equip de Govern sense esser necessaris ho varem fer pensant en la bona gestió del municipi. I, efectivament, això ens va costar moltes crítiques internes i externes (apart de mal-de-caps amb els socis).
Des del PSM no hem criticat mai la presència d'Alternativa dins la Junta de Govern. Criticarem, si ho creim oportú, les coses que des de la Junta deicidexin si no hi estam d'acord (la forma de triar el director artístic del Festival o la retirada del complement de productivitats, per exemple). Pero no el fet que hi siguin, això es una desició seva.

 

suspensió?

Joan Ramon | 05/01/2012, 11:49

Supós que en Tomeu Cifre podrà i informara millor, però sembla que el plenari s’ha suspès, penso que una mesura encertada, doncs es tractava per a mi d’una practica poc democràtica.
Salut

 

Te rao.

Joan | 05/01/2012, 11:46

Totalment d'acord amb Pep Jaume, això explica pq la gent deixà de votar en masa a UM(CXI) i PSOE a Pollença.

 

PLE EXTRAORDINARI

Pep Jaume | 05/01/2012, 11:40

La veritat que cert comentaris són realment kafkians. Jo no entenc que el PSM, entràs disn el govern sense ser necesari, i fins i tot els pesemeros o criticassiu públicament, i en jrv, és donàs de baixa del PSM per aquest fet i altres herbes pel que sé, i ara se justifiqui Alternativa, per un bé comú del municipi. I quan el PSM ho va fer, no era així senyors del PSM? Perquè sino, jo no entenc res a n'aquestes altures, i si un fa una revisió del Blog d'Alternativa des de juny del 2007, encar entendrà menos. Ningú és salvador de la pàtria pollencina, i a mi, si el meu "amic-company" que me convida a formar part d'un òrgan de govern me ningunea a l'altra òrgan de govern, em sembla que me tendria poc temps al costat. Com dic, no entenc segons quins comentaris de salvapatries pequè u fan uns, i de submissos si ho fan els altres. Així, se fa difícil donar suport a cap opció de les que un se pot sentir més proper. Per això la gent no va a votar!

 

Fets

Joan Ramon | 05/01/2012, 10:30

De totes maneres, el fet que ara mateix té importància, és que es convoqui un ple, aprofitant que es coneix l’absència a l’illa de dors regidors, que ja havien advertit amb temps de la seva absència, per tal de treure una proposta endavant. Crec que dona fins i tot perquè l’oposició fes una plantada a aquest plenari, donat que per a mi suposa un atac frontal al exercici bàsic de la democràcia. Per tant, en aquest fet concret, crec que l’oposició ha de fer el que veig que ja fa en Tomeu Cifre, mostrar el seu rebuig.

 

(des)Plenari d'avui.

Joan Ramon | 05/01/2012, 10:26

De totes maneres, es perd el beso de la qüestió, quina legitimitat té un ple en que s'aprofita l'absència a l'illa de dos regidors, per convocar aquest ple?

 

Males praxis

Joan Ramon | 05/01/2012, 09:56

Jo vaig dir observar, i crec Joan que confons observar= fer un seguiment des de l'oposició amb contemplar, però bé, si tu et sents feliç interpretant-ho així, m'alegro.
De totes maneres, t'agradi o no, això no fa bo l'anterior legislatura, que és més bé per oblidar.
Tant si parlam de presuposts ( que es presentaven amb dos anys gairebé de retard), com de dedicacions exclusives ( de moment més que l'actual legislatura i no crec que es justifiquesin), com de batlles que cesaven regidors per no fer seguidisme de la seva política, com de contractacions dubtoses, com de no contestar les instàncies dels ciutadans, puc dir que jo en quatre anys en vaig sumar més de cent, només em van contestar una i oralment, no per escrit, per part del anterior batlle per amenaçar que si pasavem la barrera de Ternlles ens cauria el pèl (sort que ja en tinc poc), per tant crec que aquesta legislatura ens agradi o no, és de moment millor que l'anterior
En quan el tema de convocar un ple sabent que així no tindran una oposició suficient per tombar aquesta proposta, d'una manera per a mi barroera, això si iguala bastant les formes de la legislatura pasada. Per tant, si entenc que s'està entrant en una donàmica gens bona, i que pot perjudicar el bon funcionament municipal, doncs sembla evident que preten arraconar l'oposició.
Salut

 

Amiguets?

jrv | 05/01/2012, 09:42

Que vol dir ironicament, "amiguets", Joan? Voler que el poble vagi endavant i voler-hi col·laborar? No és el deura, això, dels 17 regidors?
Massa mediocritat sempre, ens ofega. Voler ser possitivament diferents, això és el deura de l'esquerra, encara que és corri el risc de ser taxats d'ingenus.
Ressistirem la mediocritat ofegadora!!.

 

Re: Gastar més en polítics ? (Ple Extraordinari)

Tomeu Cifre | 05/01/2012, 09:40

Aquest Ple Extraordinari es gravissim. A principi de legislatura volien fer un ple cada dos mesos i finalment deixaren l'agost i el desembre sense ple ordinari. Duim un rècord de plens extraordinaris. Crec que s'haurien de fixar plens ordinaris tant a l'agost com al desembre.
Ni nomenar càrrecs a Colonya és urgent (de Colonya havien avisat feia moltes setmanes i no el el govern ho va dur al ple extraordinari del 29 de desembre) ni posar una nova dedicació exclussiva es urgent.
Amb tot el que es va criticar de l'anterior legislatura mai es va fer una endemesa tan grossa com la que es farà en aquest Ple.

 

Re: Gastar més en polítics ? (Ple Extraordinari)

Joan | 05/01/2012, 08:34

La llista dels greujes comença a ser molt llarga: pressupost sense consensuar, voluntad d´eliminar plenaris, pujar taxas, duplicar funcions, deixedesa de responsabilitats, enomanament del director del Festival i canvi de model i, ara, la definitiva: una altra dedicació exclusiva via urgència i aprofitant que els amiguets de la Junta de Govern estàn fora. Com diu en Joan Ramon: "seguirem la tasca de govern".

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb