"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Un clam per l'Ullal avui al ple.

psm-pollenca | 26 Gener, 2012 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui el Ple municipal, entre altres assumptes dels que ja vos hem informat, decidirà sobre les al·legacions al Pla Hidrològic respecte de l'Ullal. En definitiva, es discutirà si obrir la porta o no a una propera urbanització de l'Ullal i destrucció de la seva zona humida. Taln el PSM com A, PSOE, ER i UMP ja ens hem manifestat a favor de la protecció de l'Ullal, mentres que el PP està clarament a favor de la seva urbanització. De la postura que finalment agafin la Lliga i CxI en dependrà la sort de l'Ullal.

L'Ullal també es part del patimoni natural de Pollença, com la llengua o les festes tradicionals ho son del patrimoni cultural. El temps han canviat i no hem de repetir errors del passat. No usurpem als nostres fills aquest patrimoni de futur; per uns quants solars urbanitzables més no ho paga.

Es important venir al Ple per fer-lis saber als polítics que Pollença ens importa i que no en podran fer el que en vulguin sense escoltar-nos. Vine avui dijous, a les 20,00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Per la seva banda el GOB, Secció de Muntanya i l'Obra Cultural Balear ja han donat el seu suport al manteniment de l'Ullal com a zona humida.

A continuació les  noticies aparegudes aquests dies sobre l'Ullal (clica-hi per engrandir).

 

 
 
 
 
Noticia de fa uns mesos, on el Ple aprovà demanar el manteniment de la llei 4/2008 que protegeix també Cala Carbó.
 
 
 

 

Comentaris

 

Parers

Joan Ramon | 27/01/2012, 12:05

A mi, el que em sembla és que s'hauria de ser més valent a l'hora de defensar territori, això no significa atacar cap partit, senzillament, significa al meu parer defensar el que consider millor per Pollença, i en aquest cas, penso que tant PP, CxI i Lliga no han sigut prou decidits a l'hora de defensar-ho, penso que el futur amb menys zones humides i menys espai protegit, encara empitjorara més la situació de les illes.
Salut

 

Parers

Joan Ramon | 27/01/2012, 12:05

A mi, el que em sembla és que s'hauria de ser més valent a l'hora de defensar territori, això no significa atacar cap partit, senzillament, significa al meu parer defensar el que consider millor per Pollença, i en aquest cas, penso que tant PP, CxI i Lliga no han sigut prou decidits a l'hora de defensar-ho, penso que el futur amb menys zones humides i menys espai protegit, encara empitjorara més la situació de les illes.
Salut

 

Re: Un clam per l'Ullal avui al ple.

Maria C. | 27/01/2012, 11:54

EL títol ensi del vostre article ja també és una falsatat... Pel que veim a l'article que esmentau de CxI, ells reclamen un delimitació de la zona humida...

 

Ullal

Pep Jaume | 27/01/2012, 10:27

La Lliga no eren els bons i millors, els difernets? Tens el seu tríptic davant i vaig anar al convent a escoltar-los.
Aquest que parla de superbia,deu ser lliguero, ja se veu que s'ha encés la coa de palla.

 

Re: Un clam per l'Ullal avui al ple.

PSM Pollença | 27/01/2012, 09:13

Si, superbia, uns partits defensen interessos generals de tots i uns altres interessos particulars d'uns pocs. Tot son interessos, però tots son igual de legítims?

Si no estas d'acor amb el tema argumenta-ho, no ens ataquis sense fonament.

 

Re: Un clam per l'Ullal avui al ple.

Folllonero Verd | 27/01/2012, 08:03

Avui en dia qualsevol que es defineixi com a regionalista o nacionalista (cxi i la lliga) no tenen cap altra opció que anar en contra del les posicions del PP en el tema de la llengua (faltaria més), una altra cosa es mullar-se en el tema de la protecció del patrimoni natural i anar en contra d'interessos urbanístics,després es proclamen defensors de "lo nostro"

 

Re: Un clam per l'Ullal avui al ple.

superbia | 27/01/2012, 07:24

Ahhhhh, clar, la millora del poble i el futur millor es sempre el que predica el PSM. El que defensen la resta es per un futur pitjor. Pots dir que es per un futur diferent, pero no pensis sempre que el que tu prediques es el millor i la resta son destructors. Això es superbia, sempre pensar que el meu punt de vista es el dels bons. I evidentment que s'ha posicionat en aquest tema, i en d'altres també. Quan se posicionen al que vos agrada son fantastics (tema llengua,...) i si no son uns dimonis. Les coses no son tan blanques o negres.

 

Ullal

Biel C. | 26/01/2012, 23:22

Amb el vot en contra de la moció del Ullal per part de la Lliga, personalment crec que ja s'han posicionat. I això ja comença a demostrar, que tot el que predicaven relatiu a la millora del poble i per un futur milor, ja no és vàlid.

 

Antes no anaba bé córrer els decapvespres, ara si.

Quin collons | 26/01/2012, 17:26

Curiosament aquest que ara va a córrer cada capvespre (avui mateix a sortit a les 16:45 h de ca seva) antes hi anaba cada dematí a partir de les 08:30 h, i arribava al seu lloc de "feina" passades les 12. Així va deixar el poble.

 

Etiquetes

jrv | 26/01/2012, 17:08

Pels seus fets els coneixereu. Cada partit i cada comunicat d'aquests, ES QUI per opinar sobre el que fan politicament els partits, no faltaria mes. No vivim sols a aquest mon
I és ben evident que cadascú, amb el que va fent al llarg de la legislatura, és va possant l'etiqueta, com mes avança la legislatura mes clara és aquesta etiqueta.
Si el que diu te poc a veura amb el que fa, ja és un problema de falta de coherència, de falsetat i fins i tot de paranoia. Però que no obliguin als altres a combregar amb rodes de molí...

 

Etiquetes?

PSM Pollença | 26/01/2012, 14:26

Nosaltres no posam etiquetes a ningu. Si parlam de partits politics, pels seus fets els coneixereu. Cada un se posa l'etiqueta a si mateix amb allo que fa o deixa de fer.

 

Etiquetes

Qui sou vosaltres! | 26/01/2012, 13:42

Lo seu és anar posant etiquetes! Qui sou vosaltres per fer-ho, en política les coses no poden ser blanques o negres...

 

Lliga i CxI

PSM Pollença | 26/01/2012, 12:46

Seà una bona prova del nou per situar ideològicament a aquests partits nous, Lliga i CxI, i veure qui son realment en quanta propostes polítiques.

 

ullal

Pep Jaume | 26/01/2012, 11:45

Voleu dir que CxI, encara és UM en quan a interessos urbanísitcs? Idò no han canviat, segueixen sent UM.

 

Re: Un clam per l'Ullal avui al ple.

PSM Pollença | 26/01/2012, 09:26

Oops. Recificam. Amb la sopa de lletres que tenim a l'Ajuntament, ja passa. Perdó.

 

Re: Un clam per l'Ullal avui al ple.

G | 26/01/2012, 09:20

Crec que us oblidat d'Alternativa a l'article.

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb