"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ple de Gener. Respostes a les preguntes del PSM

psm-pollenca | 01 Febrer, 2012 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquestes son les respostes que contestaren a les nostres preguntes. Curiosament, tot i haver-les registrat el 29 de novembre, cap dels regidors duia la lliçó apresa i varen haver d’improvisar.(en verd els nostres comentaris).

PRECS I PREGUNTES

1.       Podria sol·licitar l'ajuntament que el Consell inclogui dins els seus pressuposts l'asfaltat de la carretera de Formentor al far, donat el seu pèssim estat, i l'elevat nombre de trànsit que suporta ?

Contesta T.Cifre O., PP, batle: El Consell no té previst fer cap actuació a aquesta carretera.

Una llàstima perquè es molt transitada per turistes tant en cotxe com en bicicleta.

2.      Quines són les previsions per la temporada turística 2012 en referència  a la concessió de les platges al Port de Pollença? Es considera la possibilitat de que sigui EMSER qui les gestioni?

Contesta T.Cifre O., PP, batle: No tenen previst que sigui EMSER qui gestioni les platges.

Creim que es un error descartar aquesta opció que tendria molts beneficis, sobretot pensant en el deficient servei que va donar l’empresa adjudicatària aquest passat estiu.

2.      Recentment s’ha colocat una gran tanca publicitària a l’entrada de Pollença pel Roser-Vell. S’ha comprovat si compta amb la pertinent llicència municipal i amb l’autorització del Departament de Carreteres ?

Contesta T.Cifre O., PP, batle: No té permís. Han contactat amb l’empresa que la va muntar (que no és la que hi ha anunciada) i els han proposat moure uns metres la tanca o posar-hi publicitat de l’Ajuntament de Pollença.

No entenem aquestes alternatives amb una tanca il·legal. El moviment de la tanca no la faria legal i el situar-hi publicitat de l’Ajuntament, a una tanca il·legal, seria d’escàndol.

3.      En qui estat es troba la qüestió de l’antena de telefonia mòbil situada propera als Carrer Cecili Metel ?

Contesta T.Cifre O., PP, batle: S’ha precintat per falta de permisos, tot i que està inactiva.

L’antena il·legal es precinta. I la tanca no ?

4.      Quan fan comptes trobar un carrer per assignar-li el nom de Pere Josep Cànaves, tal  com es va aprovar en Ple?

Contesta T.Cifre O., PP, batle: Està pendent

5.      Perque s’han retirat els contenidors situat al punt verd annex a la Deixalleria? Es poden tornar a col·locar, ja que aixi no cal haver d’accedir a la Deixalleria i es pot fer la separació de residus quan aquesta està tancada?

Contesta Maria Petra Buades, PP, Regidora Medi Ambient, Turisme i Policia: No ho sap. Ho farà mirar.

6.      Quan fan comptes tornar a reparar l’escultura de Brotherton situada al costat de l’escalonada del Calvari ?

Contesta T.Cifre O., PP, batle: Està pendent

7.      Poden situar l’escultura als Donants de Sang en un lloc més digne ara que s’hi ha contruït a devora una caseta de comptadors del Centre de Dia que l’oculta ?

Contesta T.Cifre O., PP, batle: Està pendent

8.      Poden fer una obertura, ni que sigui provisional, de la Sínia situada al costat del Parc Infantil, ja que fa mesos que està rehabilitada i s’està degradant el jardí sense que hagi estat mai obert al públic ?

Contesta T.Cifre O., PP, batle: Està pendent de les reparacions a les solls i a protegir el forat de la sínia i l’aljub.

9.      Han fet cap gestió amb la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Ordenació del Territori, per fer cumplir la moció a favor de la protecció de Cala Carbó i el Vilà, tal i com va aprovar aquest Ple ?

Sense resposta.

10.      Han fet cap gestió amb el Departament del Patrimoni del Consell per tal de veure les possibilitats de protecció de l’edifici de Can Franc, entre d’altres, tal i com va aprovar aquest Ple ?

Sense resposta.

11.      Han fet cap gestió per col·locar els plafons informatius al Camí de Ternelles, tal i com va aprovar el Ple el 29 d’abril de 2010 ?

Sense resposta.

12.  Quin cost anual té el lloguer del solar de l’Hort del Puig ? Quina és la memòria de les activitats que s’hi ha duit a terme en el darrer any ?

Sense resposta.

13.  Quin cost anual té el lloguer de Can Escarrinxo ? Quina és la memòria de les activitats que s’hi ha duit a terme en el darrer any ?

Sense resposta.

14.  Han deixat d’aplicar la norma que impedeix als membres de la Junta de Govern el participar en les votacions per aprovar factures d’empreses amb les que estiguin rel·lacionats per motius professionals o familiars ?

Contesta T.Cifre O., PP, batle: No. Es segueix complint.

De mirar les actes de les juntes de govern no podem donar per bona aquesta resposta. Que serveixi de toc d’atenció.

15.  Quants expedients d’infracció per faltes mediambientals s’han caducat sense imposar cap sanció durant la present legislatura ?

Contesta Maria Petra Buades, PP, Regidora Medi Ambient, Turisme i Policia: No n’han caducat cap. Tots eren de la legislatura anterior.

Aquesta resposta tira pilotes a fora. Efectivament els expedients d’infracció s’obriren l’anterior legislatura, i després d’un any sense resoldre’ls s’han anat caducant sense imposar sancions. Això els primers mesos de legislatura no era imputable a aquest consistori, però s’han anat caducant en cada Junta de Govern fins molts mesos després de les eleccions, o sigui que la responsabilitat ja es també del nou consistori.

Comentaris

 

Cala Carbó

PSM Pollença | 02/02/2012, 08:35

Noticies preocupants sobre Cala Carbó. L'Ajuntamenthauria d'estar en aquestes reunions defensant el manteniment de la protecció, tal i com va aprovar el Ple per majoria:

Ultima Hora 2/2/2012:"El Govern busca un acuerdo con los propietarios de Cala Carbó"

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-govern-busca-un-acuerdo-con-los-propietarios-de-cala-carbo.html

 

Re: Ple de Gener. Respostes a les preguntes del PSM

Xavier. | 02/02/2012, 08:28

La eficacia i el saber fer que pregonaven només l'han aplicat en el tema de la llengua. Aqui si que hi han passat les estidores.

L'atur i la crisi continuen no igual, pitjor, i l'única esperança es que el turisme tingui una bona temporada aquest proper estiu. si es així el mèrit no serà del govern Bauzà, sino de la situació en que es troben els nostres competidors turístics; una situació que pot canviar en ben poc temps i fer que perdem l'única taula de salvació que ens queda, que es el turisme.

 

Ànims.

unpobler! | 02/02/2012, 05:04

Seguiu dins aquesta línia!! ànims!!! salut i força!

 

raspu tin

josera | 01/02/2012, 15:09

En Bauzã fa tan sols un parell de mesos que bravejava a les totes que sabia 'lo que hay que hacer' i que no en tenia gens de por i no l'aturaria ningú i tot això.
Bé, fa mig any que comanda i no podem negar que ha estat ben falaguer a l'hora de fer mal al mallorquí, al menorquí, a l'eivissenc i al formenterenc, és a dir, al català. Com a activista mallorquinòfob, per tant, un deu.
Ara bé: ell i tothom sap que la immensa majoria dels qui el votaren es pensaven que miraria de posar remei a la crisi i a l'atur. I què ha fet, aquest alcavot? No res! Fa devers vuit mesos que comanda i encara no ha estat capaç de crear un trist lloc de feina. Al contrari: en acabar el 2011 hi ha prop de 180.000 aturats més que quan va acabar el 2010. Però això no és tot: perquè les Balears van davant de tot l'Estat espanyol en quant a augment de l'atur el darrer trimestre de l'any passat, amb un augment ferest del 33,67%, quan l'augment de la mitjana estatal espanyola va ser del 5,93%.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb