"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El pressupost pel 2012

psm-pollenca | 06 Febrer, 2012 09:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Demà dimarts, a les 12h. del migdia, es celebrarà un ple extraordinari per debatre el Pressupost Municipal pel 2012 i la nova dedicació exclussiva pel regidor David Alonso (PP).

Sobre el Pressupost pel 2012 hem de dir que s'ha millorat la manera de fer el procés per redactar-lo, ja que al manco s'ha el·laborat molt més aviat i s'ha fet arribar a la oposició amb més temps i s'ha pogut discutir en tres reunions. Una altra cosa es el contingut, ja que el pressupost es basa en la pujada de taxes i impostos aprovada fa unes setmanes, pujada a la que ens varem mostrarcontraris.

Vos adjuntam el contingut del pressupost municipal i els annexes.

També les propostes que feim des del PSM per a la millora d'aquest pressupost, que es resumeixen en les següents linies:

  • Publicació del pacte de govern entre el PP i la Lliga Regionalista. Despres de vuit mesos de legislatura ja passa d'hora per saber a on volen dur Pollença i si aquest pressupost pel 2012 va en la linia marcada pel pacte de dretes. Varen prometre la seva presentació per la Patrona i ho han anat allargant de manera absurda.
  • Optimització de la despesa per gestionar directament tant les platges com la recaptació de tributs.
  • Eliminació dels lloguers innecessaris que encara es paguen.
  • Prioritzar el manteniment de les instal·lacions existents abans de fer noves inversions.
  • En el capítol d'inversions, prioritzar aquelles que siguin imprescisdibles i la resta, sotmetrer-les a un procés de participació ciutadana per tal que els ciutadans puguin opinar sobre quines son les seves preferències, intentant equilibrar-les entre els tres nuclis (Pollença, Moll i Cala Sant Vicenç).
  • Ajustar el pressupost a les tres dedicacions exclussives actuals, sense afegir-ne de noves, i eliminar les places vacants de personal de lliure designació (a dit).

El vot del PSM a aquests pressuposts dependrà de que finalment es duguin a terme les propostes que hem realitzat, que no son més que una traslació del nostre programa electoral al pressupost de l'Ajuntament.

Veure document complet de les propostes del PSM

Veure proposta de Pressupost d'Ingressos i Despeses de l'Ajuntament pel 2012

Veure Informe econòmic i financer.

Veure Informe d'Intervenció

 

 

 

 

Comentaris

 

pressupost 2012

Biel C. | 06/02/2012, 23:09

Si, se va avortar l'eix transversal, perqué tant en Jaume Font, com en Jaume Matas tenien interés en construir la dessaladora d'Alcúdia. Ara sobren dessaladores... i les hem d'amortitzar, tant si, com no.

 

Austeritat

Joan Ramon | 06/02/2012, 20:56

Jo entenc, qui si realment volen parlar d'austeritat, ells ha de donar exemple, i augmentant les dedicacions exclussives, l'austeritat només s'aplica als altres...

 

Re: El pressupost pel 2012

Joan | 06/02/2012, 16:31

Cap on va aquest govern?. Se suposa que el Pressupost es el pilar de l´acció de govern, quina es aquesta acció de govern?. Jo trobo que en sis o set mesos de legislatura ja es ben hora de saber qualque cosa d´aquest govern i no sabem res. Com es pot valorar un presupost en aquestes circumstàncies?. Per reduir despesa de cada partida pressupostària no fa falta una dedicació exclusiva.

 

Pujada de taxes.

Idoi | 06/02/2012, 13:00

Al final acabaran tenguent les mateixes dedicacions exclussives que la legislatura passada...

 

Dessaladora

PSM Pollença | 06/02/2012, 10:56

Estàbe que des de l'Ajuntament s'intenti rebaixar el cost de l'aigua. Això sí, en contra del que diu el batle, per Pollença no hagues estat necessària l'aigua de la dessaladora si s'hagues construit l'eix transversal que havia de connectar els aqüífers de Mallorca i que el Pp va avortar.

Ultima Hora:

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-ajuntament-de-pollen-a-pide-al-govern-una-rebaja-en-el-precio-del-agua-desalada.html

 

pressupost 2012

pesemero | 06/02/2012, 09:38

Si la pujada de taxes reflecteix una dedicació exclusiva més, pens que no els hi heu de donar suport, ens han mentit.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb