"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Un altre ple extraordinari: Pressupost 2012 i Dedicació Exclussiva per 36.913,80 E.

psm-pollenca | 07 Febrer, 2012 08:14 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

ESCOLTA EL PLE EN MP3 (GRAVACIÓ PODCAST RADIO POLLENÇA)

 

A les 12h. se celebrarà un Ple Extraordinari amb el següent ordre del dia:

"1.- Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General de la Corporació Municipal 2012.

2.- Aprovació, si procedeix, de la determinació de càrrec amb dedicació exclusiva i retribució corresponent"

L'aprovació del pressupost probablement es una de les votacions més importants de l'any. Podeu seguir el Ple a la sala de plens de l'Ajuntament, o per Radio Pollença al 107.9 FM o bé a radiopollença.net.

Avui precissament el diari Ultima Hora recull una noticia sobre el pressupost:

Los ingresos por multas urbanísticas en Pollença rompen todas las previsiones en 2011

Sembla una noticia positiva, pero de la seva lectura es despren l'autèntic drama que son per Pollença les obres il·legals i els seus efectes que ja començam a sentir: excés d'oferta de VTV, deteriorament de la imatge del municipi, multes...

Vos animam a assistir o a seguir el debat per ràdio i internet. Es tracta dels doblers de tots els pollencins.

Comentaris

 

NOVA DEDICACIÓ EXCLUSIVA

Laura L. | 08/02/2012, 21:43

Nova dedicació exclusiva, necesitat de l'ajuntament de Pollença o necesitat del regidor per quedar-se sense feina?
Esperam veure resultats ben aviat a les arees d'aquest regidor que pasarà a tenir un bon sou, l'ajuntament no pot ésser una agència de colocació

 

"treballador" indignat

jrv | 08/02/2012, 11:39

Jo crec que aquest, ni és treballador, ni és indignat, mes be, tal volta aprofitat frustrat.
Molt bona la teva resposta, Tomeu, de moltissima mes alçada que l'anònim que es diu treballador.

 

Un altre ple extraordinari:

Un ex votant del PSM | 08/02/2012, 00:30

Jajajajaja. Molt bo aquest treballador indignat, que és un empresari indignat, que deu tenir carnet ppeppero, i que deu ser d'aquests que anaven bons en temps d'en Matas, i ara se menja les ungles, o no. També pot ser sigui un enviat del PP, perquè realment Tomeu, avui (i no és per en Camps) els hi has fet un "traje" amb la teva proposta. Els has retratat. Ah! Pot ser també, que aquest treballador sigui en Rafel Morro, a qui no li faria gens de gràcia que fosis el Regidor d'urbanisme, perquè se li hauria acabat aquesta patent de corso que té dins urbanisme. Ja la tenia amb en Rull, i ara des de que s'ha fet de la LLiga, la manté, i amb el Batle del PP!. També pot ser que aquest treballador indignat, sigui l'arquitecte municipal, Don Rafael Balaguer, a qui no li faria cap gràcia ni una que un pesemero i arquitecte, li fes fer la seva feina, i no pogués fer els indignes informes que fa, i els arrenjaments de llicències dins el 1550 i el Sant Maló, els dimecres i divendres. En fi, senyors del PSM, i Tomeu, seguiu així que anau mooooooolt bé. Me tronau agradar. Fora por!

 

Ple Municipal

Biel C. | 07/02/2012, 21:59

Enhorabona Tomeu, els has agafat a contrapeu amb la teva proposta, i han demostrat el que realment son. Crec que en Pere, ho deixa ben clar. Pot ser, després del rebuig de la teva col.laboració, sigui hora de replantejar un canvi respecte de la col.laboració entre els partits de l'oposició. Si fos el PP a l'oposició, no trobaria un govern d'esquerres, tanta ajud.

 

Resultat del Ple

Tomeu Cifre | 07/02/2012, 16:41

Per cert, pressupost pel 2012 aprovat amb 9 vots a favor (PP, LLiga i Esquerra), 2 vots en contra (PSM i UMP)i 6 abstencions (Alternativa, CxI i PSOE).
Dedicació exclussiva per import de 36.913,80 Eur. al regidor David Alonso (PP) amb 8 vots a favor (PP i Lliga), 5 vots en contra (PSM, UMP, Esquerra i Alternativa) i 4 abstencions (PSOE i CxI).
Demà procurarem penjar un article.

 

No embullis

Tomeu Cifre | 07/02/2012, 16:37

Treballador indignat, per fer feina s'ha de cobrar. Això ho saps tu perfectament i ho se jo també. No vulguis mesclar la feina de polítics amb la feina dels treballadors de l'Ajuntament. Tu creus que els polítics que tenen dedicació exclussiva a l'Ajuntament estan en les mateixes condicions que els treballadors de qualsevol empresa, inclosa l'Ajuntament. Els polítics de l'Equip de Govern son els PATRONS, no els treballadors, i s'atorguen a ells mateixos pagues a costa de tots els pollencins. Jo o he oferit cap hora de feina per substituir cap treballador, sino per substituir la dedicació exclussiva del regidor de personal.
Ara bé, si passes gust que te pugin les taxes i impostos per pagar regidors de l'equip de govern potser que els donis el teléfon i te passaran la factura de la dedicació exclussiva del Sr. Alonso, aquest favor que ens faras a la resta de pollencins.

 

Re: Un altre ple extraordinari: Pressupost 2012 i Dedicació Exclussiva per 36.913,80 E.

treballador indignat | 07/02/2012, 16:24

Tomeu jo tenc una empresa que va fatal, no treim u cap. He pensat si podries venir a fer hores de gratis ja que t'has oferit per fer una obra de bé a l'ajuntament i pareix que te diran que no, he pensat que les podries fer amb noltros.
La resta dels treballadors estan contentissims de veure com podem arribar a degradar a la classe treballadora oferint feina gratis. Per fer feina s'ha de cobrar.

 

Re: Un altre ple extraordinari: Pressupost 2012 i Dedicació Exclussiva per 36.913,80 E.

Pere | 07/02/2012, 15:24

Enhorabona Tomeu per la teva intervenció. La situació política de la corporació es lamentable. Ens trobam a un municipi on la seva principal font d´ingressos, les VTV, està en perill pel tractament que li vol donar la futura Llei Turística, el municipi no ha adaptat el PGOU al PTM, la disciplina urbanística s´ha convertit en la única font d´ingressos del municipi, perdem tot el pes cultural que teniem, no sabem prioritzar cap línea d´actuació............. I que ens trobam en el Ple d´Avui? Gràcies, besades i desitjos i bones paraules entre na Munareta i els "calssonots" de l´oposició...almanco tu, Tomeu, ens has donat una mica d´esperança, perquè crec que les coses es poden fer millor.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb