"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Les al·legacions de l’Ajuntament, una excusa per eliminar la protecció a l’Ullal

psm-pollenca | 23 Febrer, 2012 08:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


Avui a les 20.00h, Ple Ordinari de Gener. Seguiu-lo a la sala de Pensa de l'Ajuntament o per Ràdio Pollença 107.9 FM o radiopollença.org

Amb l'ordre del dia comentat en aquest article.


Les al·legacions de l’Ajuntament, una excusa per eliminar la protecció a l’Ullal

Noticia de Tribuna Mallorca

Després que en el passat ple de gener de Pollença es retiràs la proposta de batlia per al∙legar contra el Pla Hidrològic de les Illes Balears, el proper ple de dijous hi presentarà una nova al∙legació. Segons el PSM, aquesta nova al∙legació ho és més en la forma que en el fons, ja que del que es tracta és de qüestionar que l’Ullal sigui una zona humida, tal i com la marca el Pla Hidrològic.

Els arguments de l’anterior al∙legació, redactada per l’Àrea d’Urbanisme, s’han incorporat ara. A més dels anteriors s’hi afegeixen qüestionaments de si el Pla Hidrològic argumenta suficientment la classificació de l’Ullal com a zona humida. Això, segons la formació nacionalista, tot i que el Pla deixa ben clar que s’han fet servir indicadors de flora i de fauna que fan palesa l’existència de la zona humida.
Tot i que aquesta nova al∙legació no arriba a proposar una reducció de l’àmbit de la zona, ja que no troba arguments per fer‐ho, sí que en demana a la Conselleria de Medi Ambient una revisió a fons. Això, segons el PSM, es pretén justificar amb les importants conseqüències econòmiques i urbanístiques que pot tenir la protecció.

Per al partit nacionalista, l’argumentació no s’aguanta, ja que es tracta de delimitar una zona humida damunt uns terrenys que actualment són sòl rústic comú i en aquests moments no en permeten el desenvolupament urbanístic; per tant no hi caben indemnitzacions.

El PSM considera que aquesta al∙legació serà la justificació que permetrà a la Conselleria fer una reducció de l’àmbit de la zona humida, davant la postura poc dissimulada manifestada reiteradament pel PP de permetre la urbanització futura d’un dels darrers espais del Port de Pollença. Per al partit nacionalista, és significatiu que, a diferència de la presentada el mes passat, que duia la signatura de l’arquitecte municipal, l’al∙legació no duu la signatura de cap tècnic de Medi Ambient. El PSM pensa que s’ha redactat una al∙legació “a la carta” segons els interessos de l’equip de govern (PP‐Lliga), difícil de sostenir amb criteris estrictament mediambientals.

Comentaris

 

Lliga+Cxi

idoi | 23/02/2012, 12:35

Si realment la Lliga i CxI donen suport a les propostes del batle, demostraran que en qüestins urbanístiques són l mateix.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb