"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Platges, il·legalitats, la font... respostes a les preguntes del Ple de febrer.

psm-pollenca | 27 Febrer, 2012 08:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


PRECS I PREGUNTES DEL PSM AL PLE ORDINARI DE  23/02/2012

1.       Ja que, segons han manifestat en anteriors respostes, descarten la gestió de les platges a través d’EMSER, com es troba el procés de licitació de cara a la propera temporada? Es farà res per corregir la situació que es va general l’any passat, gens beneficiosa per la imatge turística del municipi ?

R: T Cifre Ochogavia, PP, batle: A l’abril fan comptes haver licitat totes les platges, ja que totes han acabat la concessió. Estudien fer un Consorci amb l’Associació de Veïns per a l’explotació conjunta.

2.       Des del mes de novembre, a través de les preguntes del nostre grup, tenen constància de la col·locació d’una tanca publicitària il·legal a l’entrada de Pollença pel Roser-Vell. Tres mesos després, han pres cap mesura de sanció i restitució de la legalitat ? O fan comptes no actuar com en el cas de la sentència per renous que han suposat una sanció de 6.000 E a l’Ajuntament ?

R: T Cifre Ochogavia, PP, batle: Encara no han actuat. Pero si a finals de març no s’ha arribat a una sol·lució s’obrirà un expedient d’infracció.

Li agafam la paraula i al proper ple tornarema demanar explicacions.

3.       Respecte de la sentència que condemna a l’Ajuntament a pagar 6.000 E per inactivitat en una denuncia de renous, fan comptes recórrer la sentència ?

R: T Cifre Ochogavia, PP, batle: No fan comptes recórrer perque sembla que la sentència es justa. El mateix que ha guanyat aquest judici ha denunciat la concessió de llicència d’activitat per part de l’Ajuntament als dos locals que generaven renous.

Una mostra que la passivitat de l’Ajuntament ens surt molt cara a tots els ciutadans.

4.       Respecte de l’enllaç amb Palma i amb Inca, especialment si tenim en compte que com a hospital de referència  ens correspon l’hospital d’Inca i no tothom al nostre municipi gaudeix de transport privat. Considerant que es va aprovar una moció al respecte: es treballa per millorar les connexions? En cas afirmatiu, quines són les mesures que es preveuen?

R: T Cifre Ochogavia, PP, batle:Han demanat la millora de les freqüències i els horaris.

5.       Quines actuacions s’estan duent a terme a la fàbrica de Can Morató? Constatada la passivitat del propietaris, s’obrirà cap tipus d’expedient sancionador ?

R: T Cifre Ochogavia, PP, batle: S’han fet reparacions al mur lateral i s’ha obert el camí a la circulació. Tot i no cumplir amb les indicacions de l’Ajuntament, no obriran cap expedient als propietaris perque s’ha de cercar una solució.

Tornam a caure en el mateix que en el punt anterior. Qui tindrà la responsabilitat ara si es produeix un despreniment ? Ara ja serà l’Ajuntament.

6.       Que s’està fent per corregir la deficient climatització en les dependències municipals (Ajuntament, Centre Cultural, Museu, etc...), que va contra les mínimes condicions de treball dels treballadors municipals?

R: Malena Estrany i Martí Roca, Lliga Regionalista: Es farà una nova línia elèctrica per alimentar l’Ajuntament i poder tenir la calefacció en marxa. Del Centre Cultural i el Museu s’han demanat pressuposts i s’hi destinarà una partida a climatització.

7.       Quan fan comptes restituir la font de la Plaça al seu lloc original, complint així amb la moció aprovada en aquest Ajuntament?

R: T Cifre Ochogavia, PP, batle: Es una qüestió que s’ha de tornar a parlar i s’han de fer més reunions per consensuar-ho.

Despres de tot aquest temps encara no s’han atrevit a posar la font pública a la via pública. Reunions i més reunions per una font. En canvi per aprovar l’ordenança d'ocupació de via pública, ni una sola reunió. Un assumpte en el que ja s’han excedit tots els límits del que es raonable.

8.       Considerant el contingut del Decret Llei 2/2012 de 17 de febrer de mesures urbanístiques, fan comptes seguir amb el procés d’adaptació del Pla General al Pla Territorial de Mallorca i amb la redacció del Catàleg de Patrimoni ?

R: T Cifre Ochogavia, PP, batle: Sí, es segueix fent l’adaptació del PGOU i el Catàleg de Patrimoni.

Ho celebram i esperam que quan abans millor ens en donin informació.

 

Encara haurà d'esperar més reunions per tornar a ser col·locada.

 


Ja està a exposició pública el pressupost de l'Ajuntament pel 2012. Fins dia 6 de març s'hi poden fer al·legacions. Podeu consultar el pressupost a l'Ajuntament o en l'anllaç al nostre arxiu.

 

Vegeu anunci de  l'exposició pública.

Enllaç al Pressupost 2012


 

 

Comentaris

 

Mans

Joan | 03/03/2012, 09:15

Més que coratge, el que fa falta és gent implicada en aquest projecte penso jo.

 

Feina del PSM

santvicenter | 02/03/2012, 10:54

Molt bé Marquet! La gent domés s'apunta lo dolent, de lo bo, no en volen saber res, més si és del PSM. Acualment passa el mateix, en Tomeu és l'únic que realment fa oposició, però no arriba a tothom la feina que fa. Trob a faltar el Castell més sovint, casa a casa. Perquè els diaris comarcals i locals no vos han fet mai, massa cas. En canvi, ahir a Esquerda republicana, una bona plana de la brutícia de la Cala, i pareix que fan molt aquests 4 replegats. Només vos puc donar coratge!

 

Re: Platges, il·legalitats, la font... respostes a les preguntes del Ple de febrer.

Martí Rauss | 02/03/2012, 08:12

La trista realitat es que el que diguin els tribunals de justícia no té cap importància, les Sentències es posen els diaris. A partir d´aquí...... això es la trista realitat.

 

Realiat

Trista realitat | 29/02/2012, 12:19

Tal vegada tinguis raó Pere, però la legistlatua actual i l'anterior de PP desgraciadament, són negatives totalment, una per lladres i aquesta per atacar la nostre llengua i de moment, augmentar encara més els aturats...

 

Realiat

Trista realitat | 29/02/2012, 12:18

Tal vegada tinguis raó Pere, però la legistlatua actual i l'anterior de PP desgraciadament, són negatives totalment, una per lladres i aquesta per atacar la nostre llengua i de moment, augmentar encara més els aturats...

 

Re: Platges, il·legalitats, la font... respostes a les preguntes del Ple de febrer.

Pere | 29/02/2012, 08:12

Toni Marquet, totes les opinions i impresions son respectables però una mica de realisme i prudència no te vendria malament. Fer una mica de memòria es un bon exercici.

 

Govern

Toni Marquet | 28/02/2012, 18:23

El temps que el PSM formà part del govern, les àrees que gestionà foren prova de eficàcia. Emser, recuperà quasi tot el perdut amb l'anterior gestió de gerent del PP senyor Vallori, i a cultura, s'inicià una reestructuració que aportava grans expectatives, gràcies a la feina feta per en Biel Cerdà, i després per en Tomeu Cifre, (mancà temps per aconseguir uns bons resultats. Ja voldria jo, que el resultat fora igualment de positiu amb la col•laboració de governabilitat que donen gratuïtament a l’actualitat altres grups polítics).

 

Re: Platges, il·legalitats, la font... respostes a les preguntes del Ple de febrer.

govern | 28/02/2012, 17:35

Ho deus dir pel cas que vos feien quan ereu de l'equip de govern, no vos en feien ni els que governaven amb voltros, figura't tu per Palma

 

Fets

Why? | 28/02/2012, 15:20

Tenir un batle poc implicat,
un ciutada amb molt de morro,
i un arquitecte comprat,
fa perdre una font que era del poble,
més camins públics tancats,
i paissatges que s'esfondren,
donan`t pas a més ciment.

 

Re: Platges, il·legalitats, la font... respostes a les preguntes del Ple de febrer.

PSM Pollença | 27/02/2012, 15:12

Des del PSM intentam donar alternatives als pollencins. Llum al final del túnel i sortir d'allò de "tots els polítics son iguals". Aportar la nostra visió que volem que sigui més amplia i no caure en el pragmatisme-pessimisme de fer-nos creure que, o es passa pel tub, o encara serà pitjor. En temps de desil·lusió general creim que es l'aire fresc que hem de menester. Tard o d'hora aquesta tasca ha de donar els seus fruits, malgrat a curt termini sigui desagraida.

 

Vist el vist.

Bona tasca | 27/02/2012, 13:39

Sigui cert o no Pere, el que pot fer el PSM és oposició com toca, i crec que en això es pot donar l'enhorabona al regidor.

 

Re: Platges, il·legalitats, la font... respostes a les preguntes del Ple de febrer.

Pere | 27/02/2012, 12:02

Seguem sincers: totes les mocions que se presenten, tan si les recolza el Pp com si no, quedan en res.

 

Re: Platges, il·legalitats, la font... respostes a les preguntes del Ple de febrer.

PSM Pollença | 27/02/2012, 11:23

Deu haver demanat l'augment despres de la reducció que va fer el Govern Balear.

Cettament cas n'hi fan poc. Basta veure en que queden totes les mocions que presentam respecte del Govern Balear i que el PP pollencí recolza: en res.

 

Vist el vist.

Idoi | 27/02/2012, 08:34

Vol dir el batle que ha demanat un augment de freqüències de bus i les han reduït?
Aquest és el cas que li fan pel Govern Balear?
Pobrisso

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb