"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Els artefactes interminables.

psm-pollenca | 19 Març, 2012 08:12 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El el passat ple de febrer, arran d'una pregunta d'Esquerra, va tornar a sortir a rotlle la qüestió dels cartells de fusta que hi ha escampats per tot el municipi i que mai no s'han fet servir per posar-hi cap informació de l'Ajuntament.

Aquests suports ja varen esser polèmics quan es col·locaren a principis de l'any 2006 (en la legislatura PP-UM). Aparentment aquests suports es varen comprar per part de l'Ajuntament sense tenir gaire clar perquè servirien, i més aviat varen ser les ganes de fer la compra que no el fet de comprar una cosa que es necessitava. La contractació es va fer "a dit" sense passar per concurs (com, curiosamet, el PP va criticar d'UM en la següent legislatura) i amb càrrec a partides extrajudicials, un mal que pel que es veu, ve de bastants anys enrere.(Veure noticia DM 7/3/2007)

Per rematar-ho va resultar que aquests cartells eren comprats a Leymen, una empresa proveidora d'altres ajuntaments del PP dirigida per un tal Rafael Leon. Fins i tot l'anterior president de l'Assosciació de Veïns del Moll va manifestar que des de l'equip de govern  de llavors se'ls havia obligat a comprar material d'aquesta empresa per a dotar a les platges del Moll (Veure noticia Balears 8/3/2007). Tot aquest assumpte va esclatar quan es va descubrir que l'Ajuntament de Calvia havia abonat factures "sospitoses" a aquesta empresa. Des del PSM es va denunciar tant la contractació irregular, com el nul ús i manteniment que es feia d'aquests suports. (Veure noticia DM 8/3/2007)

Pel que sembla els cartells posats a Pollença mai s'arribaren a pagar del tot. I segurament és el millor que pot haver passat, vist que mai han tingut cap utilitat. Per això hem demanat la rel·lació de factures pendents que l'Ajuntament ha passat al Ministeri i així saber si factures com aquestes s'han inclòs entre les que cal pagar.

En el Ple la regidora de Medi Ambient va afirmar que ara havien previst una utilitat per aquests suports de fusta. Si hem de creure  a la regidora sembla que a la fi, malgrat sigui sis anys després, aquests suports tindran qualque utilitat.

 

El llavors regidor del PSM, Biel Cerdà, va denunciar al  2007 el nul ús i manteniment dels suports així com el seu irregular procés de compra.
 

 
Una exposició en la que participa el nostre company Toni Marquet. Pintura i poesia en homenatge a les víctimes de la repressió:
 
 

 

Comentaris

 

VotErurogorVotErurogorMY

VotErurogor | 02/02/2013, 19:18

You can bet on individual football games as well as who is going to the playoffst be affected by this rule since he is a true All-Star who will play his way onto the team regardless of the changes The Eagles earned a tough road win against a hated division rivals end Talib tested positive for the use of Adderall I just wrote that to get your interest

 

Si a la llengua.

Joan Ramon | 24/03/2012, 13:10

Demà a les 18 hores, seré a la Plaça d’Espanya, per recordar al Govern Balear que els que estimem la llengua de Mallorca, no volem més drets que les altres llegues de l’estat, però si els mateixos.
Valdria més que es preocupessin per l’atur, que en 10 mesos que fa que governen no ha fet més que créixer.

 

Sí a la llengua.

societat Anonima | 23/03/2012, 08:59

En Jose ramon bausa no i sera supos, era per demanar-li si seguira creixent l'atur com ha crescut els seus primers deu mesos de govern...

 

Si a la llengua.

Sí | 22/03/2012, 18:36

Demà, divendres, 23 de marça Can Alcover-Espai de Cultura, hi haurà la presentació, en roda de premsa, del manifest “Crida ciutadana per la llengua”. El text, signat per personalitats destacades de la societat civil de les Illes Balears, dóna suport a les mobilitzacions per la llengua organitzades per diferents col•lectius ciutadans i fa una crida a participar a la manifestació “Sí a la nostra llengua”, que tendrà lloc el proper diumenge, 25 de març, a les 18.00 hores, a la plaça d’Espanya de Palma.

 

Tomeu Cifre del PSM

jrv | 22/03/2012, 08:37

Tomeu, quan parles de que fa mal ficar-se per mitg, en el que tu anomenes "trifulques personals", tal volta vols dir obssessió d'UN anònim abocador de merda a aquest blog amb falacies i menyspreus cap a mi i altres persones lligades a la vida política d'aquest poble.
- Tal volta hauries de seguir un poc el fil dels comentaris, notar QUI POSA EL SEU NOM als comentaris i qui s'expressa des de l'anonimat, i veura qui des de l'anónimat denigra I MENTEIX amb comentaris de bugadera, després de fer qualcú, jo mateix, un comentari d'opinió o una observació en qüestions politiques o d'àmbit col·lectiu. I el principal, si consideres aquest blog com a lloc de trobada, critica constructiva, i debat, que jo crec que ho vol ser i per això hi particip, cal no tractar a tot hom amb el mateix critèri.
No hem preocupen les mentides ni la xerrameca de baixa estofa, però si l'us escatològic d'aquest blog, que és mereix millor ús.
I en tot cas, enhorabpona per l'existència del Blog, un mèrit teu mes!

 

Socitat anònim

jrv | 22/03/2012, 08:18

El que dius respecte a les llengues que és perden, és relativament cert, però les llengües que son atacades per qui ostenta el poder estatal pateixen una erossió que no patirien si no és produïs aquest atac.
El català en un autogovern complet, no patiria aquesta erossió per mor de l'agressivitat externa.
Aixó sense deixar de reconeixer que bona part dels mallorquins-balears pateixen una dessidia en l'aspecte llingüistic i en l'expoli fiscal que ens perjudica greument.

 

Sí a la llengua.

societat anònima | 22/03/2012, 07:53

Un sociolingüista basc va dir que les llengües no es perden perquè no les adoptin els que no les saben, sinó perquè les abandonen els que les poden parlar.

 

Enhorabona pel blog.

societat anònima | 22/03/2012, 07:38

El tema de l'hora crec que no aportara millor regulació del transit, ans el contrari, de trifulques personals, crec que millor li comentau a en "Pep", només he fet repetir els seus brillants arguments.

 

Re: Els artefactes interminables.

Tomeu C. | 21/03/2012, 23:47

Fa mal ficar-se per enmig, però crec que aquest debat ja no és debat. Tot això ha començat xerrant de platges i ja no sé ni de que va la discussió. Fer aquest blog du bastanta feina malgrat no ho sembli, i ho feim per tenir la gent informada i donar un lloc on expressar les seves opinions. Aquestes derives cap a trifulques personals (per dir-ho de qualque manera) no aporten res i ofeguen les aportacions que poden esser vàlides.

 

Gran

societat anònima | 21/03/2012, 23:46

Molt bo Pep, ets el nou filisof del segle XXI...

 

JRV

Pep | 21/03/2012, 22:16

Veig q estàs nerviós i ja perds els papers. Ha de ser q estàs descobrint q ja no enganyes a ningú i q la gent ja et coneix, ja no enganyes a ningú, tots ja saben q ets més fals q un "duro sevillano".

 

"pep"

jrv | 21/03/2012, 19:27

El mes lamentable i estèril den "Pep" i altres àlies segons convengui o li pegui al capet, que per cert sempre te un tufo de politic fracassat (fracassat afortunadament pels ciutadans i ciutadanes d'aquest poble) no es que se fiqui amb cotorrades, en pla bugadera(tal volta és la seva vertadera vocacio), no es aquesta obssessió amb la vida privada meva i d'altres persones: ES QUE NO APORTA RES POSSITIU NI APROFITABLE COL·LECTIVAMENT AL DEBAT, TAN SOL APORTA MISSERIA I MALA LLET MAL CONTINGUDA. Que se fiqui amb mi o amb els que ajudaren a destapàr mangarrufes i malifetes, això és d'esperar de curtangos, però que no tingui RES possitiu a dir o a aportar, a part d'anar d'amagat i fals ja és de psiquiatre...Penos!

 

Ayatolas

anònim | 20/03/2012, 22:15

Realment vist el vist Pep, tu destaques pel diàleg. Enhorabona!!

 

ùn altre

Pep | 20/03/2012, 18:26

Patètics són els "alatoyas" (penso q amics teus) que es creuen amb la veritat única i que prediquen per aquests fòrums.

 

ùn altre

anònim | 20/03/2012, 15:24

Pep, la veritat, alomillor els teus amics et riuen les gràcies, però ets bastant patètic...

 

ùn altre

anònim | 20/03/2012, 15:24

Pep, la veritat, alomillor els teus amics et riuen les gràcies, però ets bastant patètic...

 

Pep

Pep | 20/03/2012, 13:32

Llavors q en Pepe demani explicacions a la seva companya de govern, la regidora de medi ambient, i q demani la dimissió del gerent per permetre q facin treballs aliens a la recollida de resisduos sòlids urbans.

 

Pep

jrv | 20/03/2012, 10:57

Ahir vaig poder veura que tres empleats d'Emser netejaven l'entrada de la Urbanització "El Vilar", i un d'ell netejava una cuneta...jo me pensava que la Empresa del 800.000€ a l'any estava per això, si es que l'urbanització està recepcionada, i que les cunetes eren cosa del Consell...que trobes, pepet anònim, els hauries d'assessorar, tu tan imprescindible a aquest blog...

 

Re: Els artefactes interminables.

Joan C C | 20/03/2012, 10:56

Respecte al tema de l'hora. Consider que no serveix per res més que per cobrar i molestar als residents.
En tot cas consider que com a mínim els residents hauriem de tenir dret a aparcar gratuitament un temps raonable 30 min -1h i estic parlant de la zona blava(ja se que es proposa una zona verda que no entenc molt be,) no es just que alguns per descarregar la compra haguem de pagar o dependre de l'anim del municipal de torn.

 

diariodemallorca.es

PSM Pollença | 20/03/2012, 08:54

diariodemallorca.es
19-03-2012

Denuncian el deterioro y la falta de uso de los paneles informativos instalados en el año 2006.

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/03/20/denuncian-deterioro-falta-paneles-informativos-instalados-ano-2006/753484.html

 

Platges

Joan | 20/03/2012, 08:37

Jo penso que EMSER hauria de gestionat les platges del moll, a pesar de que a en Pep no li agradi l'idea.

 

PLATGES I ALTRES

Pep | 19/03/2012, 22:20

Pepe, no dubtes en deixar en mans d´EMSER la gestió de les platges, piscina, etc. ara que ja no està en J.R. per il · luminar-la en el camí correcte de la gestió empresarial i servico públic? Seran capaços el gerent i la Regidora delegada (aquests q cobren molt més q el pobre JR) de dur sols a bon fi a l'empresa? Segur q no sense la protecció divina.

 

Re: Els artefactes interminables.

cavirat | 19/03/2012, 18:32

Cada dia queda més pales que en Pepe és la única veu que ens informa de l'equip de govern.

 

Re: Els artefactes interminables.

Pepe | 19/03/2012, 15:41

Vaig plantejar el tema el divendres per que l'interventor em va plantejar dubtes però mirant el decret i anàlisis que fan sindicats del mateix no veig aquesta possibilitat. Demà li tornaré a insistir a l'interventor sobre el tema.
El decret diu:
“A lo largo del ejercicio 2012 no se procederá a la incorporación de nuevo personal, salvo la que pueda derivarse de la ejecución de procesos selectivos correspondientes a Ofertas de Empleo Público de ejercicios anteriores” (art.3.1).
.” Durante el año 2012 no se procederá a la contratación de personal temporal, ni al nombramiento de personal estatutario temporal o de funcionarios interinos salvo en casos excepcionales y para cubrir necesidades urgentes e inaplazables que se restringirán a los sectores, funciones y categorías profesionales que se consideren prioritarios o que afecten al funcionamiento de los servicios públicos esenciales.”(art.32). Las excepciones se centran en el ámbito estatal, son las de fuerzas armadas, sanidad o docencia no universitaria.

 

Re: Els artefactes interminables.

Joan CC | 19/03/2012, 13:26

Seria bo aclarir aquest tema de la possibilitat de cedir a emser la gestió de les platges, també la possibilitat de dur una gestió pública de les activitats esportives, enguany en principi han de sortir a concurs les estades, també hi ha el problema de la gestió de la piscina municipal

 

Re: Els artefactes interminables.

Tomeu Cifre | 19/03/2012, 10:57

A la reunió del divendres passat es va plantejar que si era per serveis temporals sí era possible la contractació de personal per part de les empreses públiques. Sembla que la qüestió no està gaire clara.

 

Re: Els artefactes interminables.

Pepe | 19/03/2012, 09:59

Com vam informar al nostre blog, a la Junta de govern del 5 de gener es va aprovar l'adjudicació del contracte de serveis per a l'elaboració dels continguts i maquetació de la cartelleria de camp corresponent al projecte Rutes de Biodiversitat per part de l'entitat GRAM ILLES BALEARS 21 S.L. per un import de 8.300 euros (IVA inclòs) mitjançant contracte menor.

 

Re: Els artefactes interminables.

Pepe | 19/03/2012, 09:55

Bon dia Tomeu hem tornat a mirar el el Reial Decret- Llei 20/2011, de 30 de desembre de 2011, del govern central del PP que va congelar les oposicions per al 2012 en tot el sector públic estatal i no veim la forma de poder cedir en aquest moment la gestió de les platges a EMSER, ja que no podria contractar personal i el que té és insuficients. Si sabeu la forma d'aconseguir una gestió pública de les platges enguany l'hem de plantejar ja.

 

Platges i EMSER

Tomeu Cifre | 19/03/2012, 09:37

A la reunió de divendres passat el batle ens va confirmar que a Alcudia les platges ja estan adjudicades "perque les gestionen ells directament" a través de la seva empresa municipal. en canvi a Pollença haurem d'esperar a fer un llarguíssim procés de contractació i esperar que l'empresa adjudicatària cumpleixi amb el plec de condicions.

Per si no hi havia prou arguments per cedir la gestió de les platges a EMSER... En canvi la intenció de l'Equip de govern es treure un concurs per un any prorrogable a altres tres.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb