"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El major atac als treballadors en anys: dia 29 de març, VAGA GENERAL.

psm-pollenca | 27 Març, 2012 07:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La reforma laboral aprovada pel Govern de Mariano Rajoy és el major atac als treballadors que s’hagi fet en anys. És sobretot una reforma que serveix per abaratir l’acomiadament. I el que és pitjor: pràcticament no inclou mesures que incentivin realment la contractació laboral per lluitar contra l'atur. De fet, els mateixos responsables de Treball han reconegut que la reforma laboral no crearà llocs de feina.

Amb la reforma laboral les condicions laborals (horaris, sous, tasques,...) podran esser canviades pels empresaris, i els treballadors no tendran més remei que acceptar-ho, o anar a l'atur. Els convenis laborals poden esser suspesos (teòricament amb una negociació prèvia, però a la pràctica qui decidirà serà només la part més forta de la relació laboral). 

La situació econòmica i social actual fa que sigui necessari prendre mesures laborals per millorar la productivitat, per simplificar l'excessiu ventall de contractes possibles, i sobretot mesures que incentivin la contractació i, per tant, la creació de llocs de feina. Però no serà aquesta reforma laboral que ho aconseguirà. Aquesta reforma fracassarà en el seu hipotètic objectiu de lluitar contra l'atur, perquè és fals que aquest sigui el seu objectiu real. En canvi, sí servirà per allò pel que ha estat feta: per afeblir la posició del treballador.   

Aquests són motius més que suficients per donar suport a la vaga general convocada pels sindicats el pròxim 29 de març. Per això, us convit a participar d’aquesta vaga, no només com a treballadors, també com a consumidors, com a usuaris dels serveis públics, etc... Així mateix també us recordam les manifestacions que es faran el mateix dia 29 a les 18.30 hores, tant a Palma com a Maó i Eivissa

Ara més que mai, hi hem d’esser, perquè aquesta serà una de les moltes lluites que en els pròxims mesos i anys haurem de fer.

Biel Barceló i Milta

Secretari General del PSM-EN

 

 

 

Comentaris

 

Republicans

Toni Marquet | 29/03/2012, 19:49

El discurs de na Malena fou molt correcte i prou comprometedor. Però no concorda amb les sigles que representa, tampoc amb la seva trajectòria política. Per mi lo important no són els discursos, jo crec més amb els fets, i ja m’agradaria que na Malena feies creïbles les seves paraules.

 

Catarrina

Joan | 29/03/2012, 19:22

Me conformaria que els fets de UM agessin sigut, i fossin tan sols democràtics...

 

Rompre murs de silenci

Catalina | 28/03/2012, 22:44

Em sembla que l'oportunista Joan, va ser la divine Malena. Els seus fets, no són massa republicans...

 

Catalina

Joan | 28/03/2012, 15:13

Ja m'agradaria que molts de membres de la "gauche divine", o no tan "divine", mes be "Gauche oportuniste" fossen tan compromesos com ho fou Malena Estrany divendres, amb el batlle del PP al costat, i amb un discurs llarg, elaborat i compromes.
Per cert, els del PSOE hi eren tots...o no??

 

Re: El major atac als treballadors en anys: dia 29 de març, VAGA GENERAL.

Tomeu Cifre | 28/03/2012, 14:32

El ple hem demanat que es passi a divendres. Si de tota manera ens el mantenen en dijous hi haurem d'anar, ja que no podem permetre que punts com l'aprovació definitiva del pressupost 2012 o el Pla d'ajust els aprovi l'equip de govern sense tenir a l'oposició davant. Hem de tenir en compte que el govern municipal esta en minoria. De tota manera ens mantenim en voler que el ple es passi a divendres i així li farem saber al batle avui mateix.

 

Re: El major atac als treballadors en anys: dia 29 de març, VAGA GENERAL.

Sánchez | 28/03/2012, 12:53

Ningú hauria de fer feina, encara que sigui per gust, el dia de la huelga. Trob que no heu estat acertats en anar al pleno. Jo faré huelga i trob que ningú ha de fer res per que el país marxi. Pero cadascú el que trobi.

 

Rompre murs de silenci

Catalina | 28/03/2012, 12:31

Divendres passat a l'exposició rompre murs de silenci, vaig quedar estorat amb el republicanisme de la sra Malena Estrany. Va ser aucinant el seu discurs. Aquesta que se pensa que som beneïts els altres?

 

Vaga 29M

Tomeu Cifre | 27/03/2012, 10:20

També varem demanar que el ple es canvii de dia. Davant l'oferiment del batle de fer-lo divendres dematí hem dit que sí ho preferim així.
Si finalment es fa dijous farem constar la nostra disconformitat, pero hi anirem, ja que s'han de votar coses, com per exemple la nostra al·legació al pressupost del 2012, i no volem que es perdi la votació per no assistir-hi. Sobretot considerant que tots els vots són necessaris. Per altra banda preferim que no es faci el Ple el dijous per donar llibertat als treballadors que l'han d'assistir i per solidaritat amb la vaga, ara bé, per noltros l'activitat política és una feina que feim per gust, pero no "la feina", no vivim d'això.

 

Lingüicidi

túnel | 27/03/2012, 10:17

Versió Bilingüe del programa de Josera bausa:
Amb en jose ramon bausa, l'atur creix sense aturar.
Con Josera bausa el paro crece sin parar.

 

Re: El major atac als treballadors en anys: dia 29 de març, VAGA GENERAL.

Sánchez | 27/03/2012, 08:36

Els concejals d'Alternativa diuen que faran vaga. I voltros en fareu?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb