"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Filmacions a Pollença: Imaginació per la promoció del turisme

psm-pollenca | 30 Abril, 2012 07:51 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


Aquest 1er. de Maig, el PSM, com cada any, celebra la diada del Treball amb el dinar popular a Sant Miquel de Campanet. Tots els militants i simpatitzants hi són convocats. Un dinar de germanor informal i amb bon ambient.

Dimarts, 1 de maig,  a partir de les 12,00h  a l’Ermita de Sant Miquel de Campanet

Cal que dugueu els vostres plats, coberts i tassons

Preu pels adults 10 € i pels infants menors de 12 anys 5 €.

Apuntau-vos al 971 775 252

ORGANITZA: PSM-ENTESA NACIONALISTA

 


Filmacions a Pollença: Imaginació per la promoció del turisme

En el Ple del passat dijous es va debatre i aprovar per unanimitat la moció per promoure les filmacions i reportatges fotogràfics a Pollença. Sovint, sense cap fonament, des de l’equip de govern se’ns acusa a la oposició d’estar en contra de tot (i no es cert si miram el resultat de les votacions a les actes dels plens). Res més lluny de la realitat i aquesta moció n’és un bon exemple.

Des del PSM varem proposar aquesta moció que tingué un ampli recolzament per part dels grups municipals i que al final fou aprovada per unanimitat. Fa uns mesos el Ple va aprovar la creació del Consorci de Turisme de Pollença. En aquest ens hi participaran tant l’Ajuntament com l’associació Hotelera com l’Associació de Vivendes Turístiques Vacacionals. S’han de redactar els estatuts que encara estan pendents i fixar els objectius d’aquest consorci.

Pensam que un dels camps de feina que poden esser molt interessants és el de promoure que al nostre municipi s’hi realitzin filmacions de pel·lícules i publicitat, així com reportatges professionals de fotografia. Això avui en dia ja es fa, no és estrany que qualque productora esculli el nostre municipi per aparèixer a anuncis publicitaris o en qualque pel·lícula; però sense cap dubte pot ser promocionat i facilitat a través del Consorci amb una adequada promoció. Aquesta promoció, ben coordinada amb la Mallorca Film Comission, pot situar el nostre municipi dins el mapa de les localitzacions més idònies, ja que tenim un ampli ventall d’espais que poden esser interessants en pocs quilòmetres de distància: centre històric, platges, cales verges, muntanya, pla...

Ara no es tracta de deixar dormir la moció, com es fa altres vegades, sinó d’elaborar un esborrany d’estatuts i fixar els objectius del Consorci, fent especial esment a aquest camp de feina que pot ser tan interessant. La generació d’activitat econòmica directa en el municipi (estàncies a hotels, especialment en temporada baixa, comerciants i professionals locals...) així com l’efecte publicitari de vendre la imatge del nostre municipi (treballant perquè el nostre nom no quedi ocult o disfressat amb el nom d’altres llocs) pot contribuir a prestigiar Pollença com a destinació. Ara és l’hora de treballar-hi, la feina no s’acaba votant una moció, sinó que tot just comença.

 

 


La "abraçada" al Trenc va ser un èxit, i amb molta participació pollencina.

 

 

 

 

 

Comentaris

 

Divins

Xavier | 03/05/2012, 14:19

Segurament sí era una reunió de feina, pero veient els resultats es veu que es va passar amb el vi.

 

PREGUNTES

Francisco | 03/05/2012, 09:53

En Bauzá també va venir per reunió amb 'equip de govern el dia de la Fira del vi?
Heu de prendre nota de com vos contesten, perquè en tornar a governar els pagueu amb la mateixa moneda.
L'oposició també està per col.laborar i exigir a qui governa, defensau el municipi igual que ells. Així que feis una moció de reprovació i d'exigència de participar a les reunions de consistori. Si després com a govern en fan una altre, me sembla bé però això, se'n diu fascisme. I la Lliga dóna suport a aquestes contestes? Au!

 

Auster

Enganyat | 03/05/2012, 08:26

Austeritat pels altres. El negoci de madò Coloma...

 

Re: Filmacions a Pollença: Imaginació per la promoció del turisme

PSM Pollença. | 02/05/2012, 17:17

Aixo es una constant del PP. Retallades... per segons que.

 

Ponotxo

Carlitos | 02/05/2012, 15:58

Delgado és el novio de Lourdes Reynés i l'ha colocada en el Consorci de la Platja de Palma amb un sou de 50.464 euros. Va bé saber-ho d'aquests que donen lliçons

 

retalls als ciutadans

tolo | 02/05/2012, 10:25

Avui na Mabel Cabrer elogiava la valentia d'en Bauza a aplicar retalls, jo el fet de tancar hospitals i pujar-se el sou, més que valentia entenc que és poca vergonya...

 

Creix la'tur

Tolo | 02/05/2012, 10:14

Trist i caciquil afegiria jo.
I en Baussa tanca hospitals i es puja el sou...

 

prevaricador?

Tunel | 01/05/2012, 23:19

Que trist el paper del Batle de Campos...

 

Pastor, no mos prenguis per xotets de corda

Xisco | 30/04/2012, 16:29

Encara semblarà que en Toni Pastor és un sant del mallorquinisme-catalanisme. Quins nassos. Tota aquesta actitud té molt de hipòcrita, ja que el PP no ha canviat tant en poc temps. Simplement ara tenen una majoria aclaparadora que els permet fer lo que realment els corre per les venes. Ja ho sabieu i ho sabeu, peperos, que sempre heu estat i estau en un partit anti-mallorquí. Ara no ploreu llàgrimes de cocodril.

 

Que trist

Joan Ramon | 30/04/2012, 13:49

Volien PP, idoi enga... tancarà l'hospital Joan March i l'Hospital General. No sigui cosa que en BAusa s'hagues de baixar el sou i el dels sues assesors...

 

increible

Tolo | 30/04/2012, 10:38

I en ginard aquest tan mal educat, va ser conseller?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb