"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ens tornen a pujar el Bus

psm-pollenca | 11 Maig, 2012 08:42 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Darrerament els pollencins hem hagut de suportar un deteriorament del servei de transport públic per la minva de freqüències de bus i supressió de serveis (bus a l’estació de tren de Sa Pobla).

Ara, a sobre, haurem de suportar una nova pujada dels preus dels bitllets fins a uns nivells que ens fan començar a dubtar del caràcter de “públic” del servei.

Així, el preu del bitllet senzill entre Pollença i el Moll pujarà fins a 1,50 Eur. per trajecte (3 Eur. l’anada i tornada), i el bitllet entre Port de Pollença i Palma pujarà a 5,90 Eur. (11,80 Eur. l’anada i tornada).

Consideram que aquests preus serviran molt poc al foment de l’ús del transport públic. Son tarifes que estan per damunt el cost del carburant del vehicle privat (Considerant 55 Km, a 6 l/100Km, i 1,45 Eur./litre fan un cost aproximat de 4’78 euros per trajecte), tenint que aquest fa el servei de porta a porta. Per tant reclamam de la Conselleria de Transports la contenció dels preus dels bitllets i una aposta per un transport que és utilitzat pels sectors amb manco recursos de la societat, així com que el nostre Ajuntament intercedeixi per evitar la pujada de preus.

 

 

 
 
 
Aviat aquestes seran les noves tarifes.
 

 

Comentaris

 

Fontades

PSM Pollença | 14/05/2012, 21:13

L'enfilall de despropòsits de Jaume Font donaria per escriure un llibre. Ido ara es el model que inspira el desgovern municipal pollencí, uns per ser els seus ex i els altres per ser els seus nous discípuls. Qui anys viurà coses veurà.

 

Jaume Font

jrv | 14/05/2012, 16:20

Jaume Font, cum laude de despropossits econòmics i mediambientals..

Vull recordar que Jaume Font, en una mesura mes que sospitosa, fou el que impedi conectar la xarxa D'AIGUA POTABLE GENERAL DE MALLORCA( EIX CENTRAL)des de Sa Pobla a Pollença, el que donà l'excusa perfecta per construir la dessaladora d'Alcudia, actualment amb el sol "client" beneitet del Municipi de Pollença, ja que els altres municipis colindants no l'han volguda, i inclos Alcudia...una ruina que manten Pollença.
El mateix que "denuncia" a la premsa un tall de branques de Alzina i pi, a Son Vila, presentant-ho com un gran dessastre ecològic, ell, el valedor de tantes endemeses mediambientals, i defensor del golf de Son Bosc, entre altres.!!

 

Jaume Font

jrv | 14/05/2012, 16:14

Jaume Font, cum laude de despropossits econòmics i mediambientals..

Vull recordar que Jaume Font, en una mesura mes que sospitosa, fou el que impedi conectar la xarxa D'AIGUA POTABLE GENERAL DE MALLORCA( EIX CENTRAL)des de Sa Pobla a Pollença, el que donà l'excusa perfecta per construir la dessaladora d'Alcudia, actualment amb el sol "client" beneitet del Municipi de Pollença, ja que els altres municipis colindants no l'han volguda, i inclos Alcudia...una ruina que manten Pollença.
El mateix que "denuncia" a la premsa un tall de branques de Alzina i pi, a Son Vila, presentant-ho com un gran dessatre ecològic, ell, el valedor de tantes endemeses mediambientals, i defensor del golf de Son Bosc, entre altres.!!

 

Codi ètic?

Joan Ramon | 13/05/2012, 14:19

h ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/mes-alts-carrecs-del-tenen-familiars-col-locats-dit.html

 

CXLL

Truis | 12/05/2012, 16:00

Certament

 

CxLL

Marga | 12/05/2012, 14:43

No ens hem d'alarmar, en Ginard dona suport al hotel d'es Trenc. Pot ser en qüestions lingüístiques no farien tant, amb el territori, crec que més o manco com el PP.

 

Converlliga

Idoi | 12/05/2012, 14:13

Un projecte ben de dretes si hi juntam Ginard i Font.

 

LLR + CxI ?

PSM Pollença | 11/05/2012, 11:53

Un extens article ahir al dBalears protagonitzat per Ginard i Estrany de La Lliga, parlant de la probable unió amb CxI.

h
ttps://lh4.googleusercontent.com/-n-M6CVYe0ek/T6z9N8rzjtI/AAAAAAAADfU/viyR823jLPw/s759/Estrany+i+Pellisseta.jpg

 

Ple extraordinari

PSM Pollença | 11/05/2012, 11:48

Hem rebut la convocatòria d'un nou Ple Extraordinari:

Bon dia,

Us comunico que la próxima sessió extraordinària de l'Ajutament Ple tindrà lloc dia 15 de maig de 2012, a les 8.30 h. a la Casa Consistorial.
Amb un únic punt de l'ordre del dia:

"1.- Aprovació, si procedeix, de la concertació de l'operació d'endeutament excepcional derivada del mecanisme de finançament per al pagament als proveïdors de les entitats locals en el marc del RD-llei 4/2012, de 24 de febrer"

Ben cordialment,

 

Ens tornen a pujar el Bus

Joan Ramon | 11/05/2012, 09:49

Totalment d'acord, pujades IVA, taxes, Bus, probable reducció del descompte de resident en els vols, tancament d'hospitals, empitjorament de l'ensenyament públic... Tot per mantenir els privilegis d'alguns, Rei, Banquers, Ministres...
Un govern fort (depredador) amb els dèbils, dèbil amb els forts.
Així es crea més crisi.

 

Ens tornen a pujar el Bus

Marti | 11/05/2012, 09:29

El PP segueix ofegant a tothom, llevat dels més rics, es va negar a gravar rendes de més de 100mil euros, i s'estima més ofegar a la majoria de la poblacio, per cert, enhorabona, trob que moltes vegades oblidam fiscalitzar coses com aquestes, que a moltes famílies resulten realment importants.
Meam si fan com amb en Delgado i la seva novieta, i al final no pujen uns preus que pel que veig són realment abusius.

 

Molt trist

Joan | 11/05/2012, 09:11

Una pujada fora de lloc quan de cada cop més famílies tenen problemes per arribar a final de mes.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb